Tawaran Untuk Menjana Duit Di ADhance

Tawaran Untuk Menjana Duit Di ADhance…Lebih seminggu saya menanti jawapan permohonan dari Adhance-Ajobthing.my.Akhirnya hari ini permohonan saya diluluskan.Selepas itu saya bertanggungjawab untuk membuat promosi kerja kepada pencari kerja.



ADhance adalah satu platform terbaharu di Malaysia yang mempelopori agen pencari kerja.Konsep sama seperti Job Malaysia,Job Street dan sebagainya.

Sekali imbas macam kerja mudah.Namun asas kerja promosi ialah buat promosi.Tiada promosi tiada kerja dan akhirnya tiada pendapatan yang bakal diperoleh.

Promosi boleh menggunakan pelbagai media seperti blog,Facebook,Whatsapp dan Weechat.Selagi permohonan kerja yang mereka pohon melalui link kita maka selagi itu kita akan mendapat komisyen.

Bagaimana pun pekerjaan yang kita promosi bergantung kepada kuota tertier.Dah habis maka kita perlu promosi jawatan kerja yang lain pula.

Bagaimana potensi dalam bidang ejen kerja ini?

Adhance telah bekerjasama dengan dua agensi pekerjaan online yang utama iaitu Maukerja.com dan Ricebowl.com.Masing-masing telah menawarkan 27 ribu pekerjaan dari 25 ribu majikan.Nampak tak betapa besarnya potensi ejen kerja atau rakan Ajobthing.my.

Setiap permohon pekerjaan yang datangnya dari link kita akan dibayar berdasarkan peringkat [tier]tertentu seperti berikut:

  • Tier 15 ads pay RM0.15 per applicant
  • Tier 30 ads pay RM0.30 per applicant
  • Tier 45 ads pay RM0.45 per applicant
  • Tier 75 ads pay RM0.75 per applicant
  • Tier 60 ads pay RM0.60 per applicant
  • Tier 90 ads pay RM0.90 per applicant

Pembayaran mengikut tier dari minimum serendah RM0.15 sehingg Tier tertinggi iaitu RM0.90 berdasarkan keperluan kepada majikan.Setiap rajkan Ajobthing.my akan dimaklumkan melalui email masing-masing.

Pihak syarikat akan membayar komisyen setelah mencecah jumlah RM100 pada 20 hari bulan.Jumlah yang kurang akan dibawa ke bulan hadapan.

[nota admin]

Saya berpendapat pendekatan yang digunakan oleh ADhance-Ajobthing.my sangat bagus.Ia memberi peluang dan ruang kepada pengguna media sosial menjana pendapatan sampingan.

Selain dapat duit kita dapat pahala kerana membantu orang lain mendapat pekerjaan.Dah dapat pekerjaan jangan pula lupa saya.Sebab saya perlukan komiten anda untuk mencarum dalam takaful.Itupun kebaikan kepada anda sendiri juga.

Ada sesiapa yang berminat untuk menjadi Rakan Ajobthing.my boleh daftar dengan segera.Kelulusan untuk mendapat peluang tersebut tertakluk kepada pihak syarikat.

Sekian.Salam sayang dan jumpa lagi.

p/s : Berminat jom daftar jadi >>>>> RAKAN AJOBTHING.MY

22 ulasan

Wahhhhh menarik juga ni. Promote link sahaja kan, kalau orang daftar guna link tu dapat pendapatan ikut tier. Boleh jana pendapatan sampingan.

Ya.. Itulah.. Daftar kita dpt duit

boleh nih nak promote... seakrang ramai graduan masih lagi mencari kerja..

Hanya dengan promosi pun boleh menjana pendapatan, mudah kan?

Perkongsian yang bagus so far Mrs. A tak pernah dengar agensi perkerjaan online Maukerja.com dan Ricebowl.com

Tawarannya hanya berlaku bagi orang Malaysia ya Bang?

Bagus ni...dapat juga membantu mereka yang memerlukan info tentang kerja

tulah..

semoga mereka terus cekal dan kuat untuk menghadapi semua dugaan ini..

saya harap ada yang faham dan tahu ..bagaimana menjana duit secara online

mereka bergerak secara online dan publisiti juga sangat kurang

ya..saya cuma membuat promosi online sahaja

ya...memang bagus dan saya harap mendapat ramai sambutan

in shaa Allah itulah niat yang cuba saya sampaikan

menarik sgt
thanks info

ya..memang menarik..

semoga ianya bermanfaat kepda mereka yang memerlukan...

menarik ..tq for sharing

Saya pun dah join dah.

wow..bagus juga tu..

mempelbagaikan income

sama-sama kerana sudi singgah


EmoticonEmoticon