Portal Senarai Kerja Kosong Terkini

Alhamdullilah satu Portal Senarai Kerja Kosong Terkini telah berjaya saya dibina.Sejujurnya saya agak sibuk.Namun saya rasa terpanggil juga untuk membantu golongan pencari kerja.Saya faham bagaimana rasa belum ada kerja.terutama kepada mereka yang ada banyak komitmen duit setiap bulan.Stress mengila katakan.

Saya punya leader buat taklimat

Ok la.Saya tak nak 'ngerepak' terlalu serius.Kita sembang secara santai.Mudah-mudahan artikel ini memberi manfaat sebagai pemudahcara untuk mereka mencari kerja kosong.

Jom pergi Portal Senarai Kerja Kosong Terkini >>[ KLIK ] 

Buat maklumat semua saya akan menerbitkan informasi berkaitan jawatan kosong di seluruh negeri di Malaysia ini  setiap hari.Itupun  dengan syarat pihak Adhance selaku koordinator  menghantar emel setiap hari juga.Tentunya setiap hari juga saya akan kongsikan untuk pencari kerja.

Saya pasti mampu  memberi komitmen dengan portal ini biarpun ada pelbagai tugas khas yang perlu saya lakukan setiap hari.Anggap saja tugas ini sebagai amal jariah.

Saya seorang perunding takaful dan ada kerja yang memerlukan saya berjumpa prospek setiap hati secara offline.Kerjaya tersebut membantu orang lain merancang kewangan supaya lebih bijak agar ada pelindungan pendapatan sebagai persediaan mengalami sebarang risiko dan musibah.

Tugas blogger pula menyampaikan maklumat secara bertulis melalui media elekronik.Alang-alang dah jadi blogger saya promosi takaful baik secara online maupun offline.

Cari kerja kosong lebih mudah,cepat dan terkini

Ada orang merungut mencari kerja muktahir ini sangat mencabar.Zaman saya dulu saya terpaksa membeli suratkhabar hampir setiap hari.Bila dah beli tu cepat-cepat cari bahagian iklan jawatan kosong.Lepas itu hantar pula permohonan guna pos.Serius, berapa banyak salinan sijil,setem dan gambar berukuran passport dikorbankan begitu sahaja.

Saya masih ingat lagi sekitar tahun 1998 saya setiap pagi membeli The Star untuk cari kerja kosong.Pada masa itu saya berada di Pelabuhan Klang,Selangor.Tinggal pula di Flat perumahan bandar Sultan Sulaiman.Ramai pekerja Bangladesh dan Indonesia ‘berkampung’ dekat situ.Memori silam terbongkar dah.

Balik ke Sarawak saya meneruskan aktiviti memburu kerja kosong dalam suratkhabar The Borneo Post.Setiap bulan memang saya sediakan bajet RM30 untuk tengok-tengok jawatan kosong.Dah ada kerja pun saya masih ada tabiat suka tengok jawatan kosong.Hobi pelik kot.

Mohon secara online

Sekarang banyak kemudahan.Melalui portal Senarai Kerja Kosong Terkini pun pencari kerja boleh memilih dan memohon secara online.Boleh guna Laptop atau telefon pintar.Jangan hairan dengan berbekal telefon pintar juga mampu menjana pendapatan sampingan iaitu Aplikasi Duit.

[nota admin]

Jangan tunggu lama-lama.Ada sahaja kerja kosong cuba pohon secepat yang boleh.Kita risau kalau kerja kosong yang kita mahukan sudah diisi orang lain  terlebih dahulu.

Dengan kesempatan ini saya membuka ruang dan peluang kepada mereka yang meminati bidang takaful boleh memohon jawatan Perunding Takaful.Bimbingan dan latihan diberikan secara profesional.Sila ajukan pertanyaan ke hanafiabdullah@agent.etiqa.com.my


Sekian.Salam sayang dan jom cari kerja kosong di >>>>>>> LUBUK REZEKI

8 ulasan

PELUANG TERBAIK BUAT YG SEDANG MENCARI KERJA..MOGA BERHASIL

ya..betul tu..

semoga mereka menemui portal tersebut

kene istikoroh bila nak keje tu, semoga kerja tetap terus

seanag betul zaman skrg ni, nak keje tgk wasup bersepah bg info

tulah..buat solat Istikarah jika susah nak buat pilihan..

akhirnya saya mengakui bahawa teknologi memudahkan kehidupan..

Owh bagusnya perkongsiannya. Moga info yang dikongsikan tu betul dan memudahkan bagi mereka yg memerlukan

In shaa Allah betul dan pasti memudahkan mereka yang mencari kerja


EmoticonEmoticon