Cara Hilangkan Perut Buncit Dalam 7 Hari

Pasti ada yang tercari-cari cara Hilangkan Perut Buncit Dalam 7 Hari.Saya macam kurang percaya.Sebab kalau ada lelaki yang mempunyai  perut buncit seperi wanita mengandung 7 bulan mana boleh hilang dalam seminggu.Walaupun begitu tidak salah mencuba dan tahap keberkesanan bergantung kepada tahap metabolisma badan masing-masing.


Informasi  ini saya perolehi dari dari grup wasap.Tidak dapat dipastikan siapa yang punya idea asalnya.Apa-apapun semoga pengirm tersebut mendapat ganjaran pahala yang berterusan.

Petua Hilangkan Perut Buncit Dalam Masa Yang Sangat Singkat… 

Jom baca dan kongsi…

Harini admin nak share 1 tips atau petua yang memang mujarab untuk hilangkan masalah perut buncit yang banyak menghantui rata-rata rakyat di Malaysia ini. Ramai yang dah cuba dan ternyata berkesan dalam masa satu minggu sahaja. Ya, satu minggu je uols.

Tips ini amat mudah sekali dan melibatkan bahan-bahan yang senang untuk didapati di pasaraya berdekatan korang.

Bahan-bahannya adalah :

1. Lemon(setengah)
2. Kurma(2 biji)
3. Secawan air suam-150ml
3. Bawang putih(4 ulas)

Cara-caranya adalah:

1. Kupas kulit bawang putih.
2. Blend semua bahan-bahan. Paling baik blend sekali dengan kulit lemon tu tau.
3. Tapis.
4. Minum 2 kali sehari sebelum sarapan dan sebelum tidur.

Kurma berfungsi untuk membantu mengurang rasa pahit selain khasiatnya yang tersendiri, Bawang putih pula untuk mengaktifkan penghasilan leptin iaitu horman yang mengurangkan selera makan, lemon pula boleh membakar lemak degil dan pada masa yang sama membuang toxin di dalam badan.
Selamat mencuba uols. Jika rasa tips ini berguna, share kepada kawan-kawan yang lain tau.

Terima kasih :

Kredit : Oh Kiji  
         
[nota admin]

Saya harap ia berkesan.Saya tidak mencuba kerana saya belum lagi buncit.Cuma tidak six pack sahaja.Itu tidak penting.Yang penting sekarang ini saya mesti ikut pesanan Orang Kaya Samarahan kalau nak berjaya.

Kalau ikut logik akal memang tak hairan perut yang sederhana buncii boleh berkurangan.Jika rasa sayang dengan perut buncit pun tak pe.Yang penting kekal sihat dan bertenaga setiap hari.

Kalau macam saya mesti bersedia untuk menemui bakal klien yang berminat.Mestilah menampil imej dan gaya yang menawan memikat jiwa.Pendek kata mesti ada rupa yang cergas,sihat dan berwibawa.

Sekian.Salam sayang selalu.  

6 ulasan

Kena cuba cara ni kalau nak hilangkan buncit walaupun terpaksa minum dengan bawang putih.. :D

Okeh yang ini macam kawan nak try lah hihihi

Thanks for the tips..
Boleh di share pada yg memerlukan :)

ya..memang betul..semoga ia bermanfaat

pergh...bukan sedap tu..


EmoticonEmoticon