19 Mac 2017

Rahsia Pikat Bakal Suami Yang Hensem

Rahsia Pikat Bakal Suami Yang Hensem…Hidup ini sangat indah.Dengan keindahan pada wanita yang solehah dan lelaki yang beriman maka penyatuan hati insan tersebut membawa nikmat hebat dalam kehidupan.Sebab itu amat dianjurkan perkahwinan.

kredit : klinikmotivasi.com

Wahai para wanita yang belum berpunya diluar sana.Tolong ambil perhatian dengan penulisan saya kali ini.Namun boleh dijuga untuk para wanita yang dah berpunya agar apa yang dipunyai itu tak terlepas ke tangan orang lain pula.

Rahsia yang bakal saya war-warkan disini bukan bersifat guna-guna.Ia adalah ilmu pskologi yang secara neutral boleh dipelajari dan boleh diamakan oleh para wanita tanpa mengira siapa anda.

Sebaik-baiknya anda cukup bersedia dan untuk menempuh perkahwnan jika nak mengamalkan rahsia pikat bakal suami.Awas jangan pikat suami orang.Kalau dah terkena kan naya jadinya.

Melainkan suami hensem tersebut memang anda yang punya.Jadi tawan dan pikat hatinya seketat-ketat yang boleh.Lebih lebih lagi kalau suami anda yang hensem,bergaya dan banyak duit.Nak duit banyak boleh guna APLIKASI DUIT

Sungguhpun begitu panduan asas untuk memikat bakal suami berdasarkan 5 perkara asas berikut.

1.Ada pegangan agama yang kukuh.
2,Mempunyai paras yang sedap mata memandang
3.Kemampuan kewangan stabil
4.Tidak merokok
5.Bukan panas baran

[nota admin]

Jangan berlengah lagi untuk kuasai rahsia pikat bakal suami yang hensem.Takut-takut bakal suami anda terlepas jika lambat mempelajari rahsia tersebut.Rahsianya ada dalam ebook Hi Hensem.

Anda boleh menempah satu naskah ebook Hi Hensem pada banner yang saya sertakan dibawah:




24 ulasan

hahaha...haaadoiiilah ;)

hahahah.. semoga dapat yg bertanggungjawab

sekurang-kurangya ada pandua asas..

aamiin dan semoga bertemu orang yang dicari

hehe... idea yang menarik.. moga dapat menbantu org yng memerlukan..

ya..tulah yang sebaiknya..in shaa Allah

Checklist
1.Ada pegangan agama yang kukuh. (Ilmu agama yg ada skrg belum cukup lagi)
2,Mempunyai paras yang sedap mata memandang (Bolehla kot)
3.Kemampuan kewangan stabil (Dalam proses)
4.Tidak merokok (Dah berenti 4 bulan lebih dah)
5.Bukan panas baran (Bila enjin mendidih saja)

Alamak..hehehe

selepas ini boleh la gadis idaman PM tepi

Wahh siap ada rahsia.. hehehe. Tapi saya rasa terima sahaja sesiapa yang baik,soleh dan paling penting dia sukakan kita... senang cerita :P

Sebelum tu tanya ibu bapa dulu minta restu

Kalau guna tips ni nak pikat bapa mentua boleh tak

Kalau guna tips ni nak pikat bapa mentua boleh tak

Hi Mayy.. Kalau saya, awak terima tak? :P

Macam cara orang putih je..

Rasanya boleh
Coba dulu la

Yang panas baran tu memang susah nak dinilai

artikel ini sesuai untuk mereka yang belum berkahwin lagi. Macam dah tak valid nak apply :)

ya..memang boleh tu..cuba sahaja

tapi boleh dikesan jika kena dengan caranya...

hehehe..ya sangat sesuai untuk mereka yang belum kahwin..

yang belum bersuami boleh try tips ni

ya ..betul tu..baik kepada anak dara atau janda

Boleh praktikkan untuk suamiku yang handsome hihihi sebab dah berkahwin kan 😂

kalau dah kahwin ..tukar sahaja menjadi pikat suami dan bukannya bakal suami


EmoticonEmoticon