Pengakuan Berani Pengguna Aplikasi Duit

Pengakuan Berani Pengguna Aplikasi Duit…Saya sudah membeli Aplikasi Duit yakni sejak mula dilancarkan lagi.Ketika itu saya cuma nak tahu apa yang digembar gemburkan dalam web promosi mereka.Bayangkan dengan install sistem tersebut duit RM60 ribu sebulan tak henti-henti masuk dalam akaun bank.Wow..sangat hebat dan mengujakan.



Namun saya masih sangsi dan tidak percaya.Apabila dibaca dan diteliti sepenuh hati rupa-rupanya Aplikasi Duit adalah tool promosi yang diselari dengan telefon pintar berasaskan android.

Sudah tentu sebagai seorang blogger saya tidak tunggu lama untuk membuat keputusan membeli Aplikasi Duit.Saya melihat Aplikasi Duit adalah cara mudah untuk saya mempromosi link artikel blog menggunakan mobile atau telefon.

Kalau saya bukan blogger saya gunakan Aplikasi Duit untuk mempromosi website bisnes,link affiliate atau Fanpage Facebook.Kerja saya cuma buat promosi dengan klik dan tampal.Itu sahaja ke dalam media sosial

Sejujurnya saya puas hati.Dah balik modal pun kerana  berjaya menjual Aplikasi Duit lebih dari dua set.Kini saya cuma nak ceritakan bagaimana saya menggunakan setiap hari.Sangat senang dan sangat mudah.Pendek kata membantu kerja-kerja saya sebagai seorang blogger.

Sambil samabil makan,baring atau nak keluar rumah saya akan klik dan tampal pautan blog ke dalam media sosial.Dalam masa 5 miint sudah cukup untuk promosi di pelbagai kumpulan Facebook dan Whatsapp.Lakukan secara santai sahaja  biarpun bukan setiap hari kerana saya sibuk dengan tugas hakiki sebagai perunding takaful.

[Nota admin ]

Setelah sekian lama menggunakan Aplikasi Duit dan membuat kerja-kerja promosi saya membuka ruang untuk pembeli Aplikasi Duit melalui pautan yang saya promosi akan mendapat tempat dalam artikel blog saya.Tiada bayaran tambahan dikenakan jika betul anda memang membeli dari link promosi saya.Serius, boleh semak kesahihan status tersebut.

LINK PROMOSI APLIKASI DUIT >>>>>> [ DI SINI ]

Bagaimana kalau anda membeli dari orang lain dan ingin meletakkan link anda dalam artikel blog saya?.Tentulah saya berhak mengenakan bayaran sebanyak RM50 untuk satu link promosi tanpa tarikh luput.Jika berminat boleh hubungi www.wasap.com/601134646975

Jadi apa tunggu lagi sebelum saya mengubah fikiran.Saya semakin sibuk dengan dunia offline dan jika tiada sambutan saya akan tutup tawaran ini selepas 15 April 2017.

Sekian.Salam sayang dan jumpa lagi.

16 ulasan

wow. menarik. banyak roi ni. nak cek gak

Wuh... 60k sebulan

ada la sikit-sikit bro.

pencipta sistem ini kot yang dapat RM60K

ya...memang sangat menarik..

60k sebulan? biar betikkkkk ;-)

Phuh.. tengok amaun tu bersinar mata. Kena teliti betul2 caranya

in shaa Allah kalau itu keperluan mereka

sangat sukar juga untuk dibuktikan..

setakat ribu-ribu memang betul

caranya lebih kepada promosi...

jika promosi power...memang adalah hasilnya

okay something yg menarik :) boleh try ushar2

ya...memang menarik...

kalau belum boleh la cuba

betul2 memang buat duit nih, cayalah!!

kalau ia memang rezeki memang menjadi bro...


EmoticonEmoticon