Aplikasi Duit Memang Betul Masyuk

Aplikasi Duit Memang Betul Masyuk….…Secara lumrahnya ramai orang suka  perkara yang senang dan mudah.Ingat senang sangat ke nak dapat duit.Duduk dan tidur boleh dapat duit.Oh tidak.Mana ada perkara seperti itu dalam realiti hidup ini.Dalam mimpi mungkin ya.Masalahnya kita tak boleh hidup dengan mimpi.Kita hidup dengan alam realiti yang memerlukan kita makan,minum dan bermedia sosial.

Gambar hiasan semata mata

Sebab itu ada dalam blog saya terkesan kata kunci Aplikasi Duit tipu.Ya itu memang betul jika pembaca terpedaya dengan ayat-ayat promosi.Hakikatnya ialah Aplikasi Duit merupakan satu marketing tool yang mudah digunakan.Baca betul-betul.Mudah digunakan untuk membuat apa jua promosi sama ada produk Aplikasi Duit itu sendiri atau produk kita sendiri.

Mudah di sini maksudnya bukan mudah dapat duit tetapi mudah digunakan untuk promosi.Bila dah mudah promosi maka secara tidak langsung mudah juga dapat duit.Pokok pangkalnya mesti buat PROMOSI dan promosi selagi mampu promosi.Itu sahaja kunci kejayaan dalam bidang marketing termasuk Aplikasi Duit.

Sepanjang saya mempromosi Aplikasi Duit memang ada orang tanya sama ada saya dah beli atau belum.Jawapannya saya ada beli dan ada alami sendiri betapa mencabarnya nak dapat duit dari Aplikasi Duit.Sejujurnya saya sudah dapat komisyen dan berjaya menjual aplikasi ini.

Kejayaan berpihak kepada saya namun kerisauan bermain dalam minda.Bagaimanakah ‘nasib’ pembeli aplikasi tersebut.Adakah mereka menyesal.Marah-marah atau berpuas hati kerana mendapati Aplikasi Duit mudah digunakan.Mungkin mudah dapat duit kerana itu memang rezeki mereka.

Dalam hidup ini ada orang yang alami pengalaman manis dengan cabutan bertuah.Setiap kali ada cabutan bertuah yang disertai pasti dapat hadiah.Paling kurang hadiah saguhati.Begitu juga dengan rezeki.Ada yang mudah dan ada yang mencabar.

Sesiapa yang terpilih dengan rezeki yang mudah tu wajib bersyukur dan sesiapa yang terkena dengan rezeki yang mencabar wajiblah bersabar.Kalau boleh sabar hingga level 7 atau lebih lagi.

Apa hikmahnya yang saya dapat ketika selalu buat promosi sama ada melalui blog atau Facebook berkaitan Aplikasi Duit.Sudah tentulah mrhanafi dapat perbezaannya ketara.Ternyata blog lebih baik untuk dijadikan medium membuat promosi.Tulis artikel blog sekali sahaja tetapi boleh dibaca para penggunjung berkali-kali.

Teknik menulis ayat promosi dalam Facebook sama ada wall sendiri atau Group Bisnes atau Fanpage ada pro dan kontra.Dalam Facebook kita mesti buat promosi setiap kali supaya orang boleh baca setiap hari.Tak buat maka tak ada promosi.

Blog tak macam tu.Publish artikel satu kali tetapi boleh dibaca berkali-kali selagi artikel tersebut ada dalam blog atau masih terpapar dalam halaman enjin carian.

 [nota admin ]

Aplikasi Duit tetap saya buat promosi dengan perspektif marketing tool.Saya tak jamin sama sekali dengan beli Aplikasi Duit maka duit berkepuk-kepuk masuk bank.Sebab syarat utama untuk berjaya mendapat duit dari Aplikasi Duit ialah kerja promosi.

Terima kasih kerana sudi membaca dan semoga mendapat manfaat dari blog ini.Datang lagilah ye dan saya amat menghargainya.

p/s/s : Teringin nak mencuba Aplikasi Duit boleh klik pautan dibawah :


6 ulasan

Nanti saya survey dulu aplikasi duit ni :D

servey sahaja...blogger yang suka promosi guna HP perlu ada

berapa kali terjumpa aplikasi ni ...cuma x kesempatan nak belek2. kalo bersua boleh l;a cite pnjg...

saya pernah tulis panjang lebar dalam satu blog yang satu lagi tentang aplikasi duit nie...hehehe

Mudah-mudahan yang jumpa laman web aplikasi duit ni, baca dulu sampai paham baru beli.

ya..itulah yang saya harapkan..takaut mereka teraniaya kerana perasaan terlalu inginkan duit


EmoticonEmoticon