3 Sumber Untuk Dapat Duit Tambahan

Sumber Untuk Dapat Duit Sampingan…Keadaan sekarang cukup mencabar.Ramai dikalangan kita yang berusaha untuk menambah pendapatan.Ada yang bekerja dua dalam satu.Sebelah siang kerja hakiki dan sebelah malamnya pula kerja sampingan.Tujuan utama untuk mendapat duit tambahan bagi menampung kos hidup yang kian meningkat dari hari ke sehari.1.Aplikasi Duit

Aplikasi Duit direka dan dicipta untuk para usahawan atau sesiapa sahaja yang aktif mempromosi bisnes secara online hanya menggunakan telefon pintar.Ciri-cirinya yang mudah digunakan pada sistem android memang memikat jiwa.Cuma harga agak mahal kerana ia satu-satu produk yang tiada persaingan setakat ini.Pembeli aplikasi duit akan mendapat pulangan modal sekiranya berjaya menjual dua set dengan bayaran komsiyen RM300.

Selain itu aplikasi duit boleh digunakan mempromosi produk sendiri yang ada  pautan ke website,blog,Facebook Page dan atau landing page.Penggunaannya yang berdasarkan satu klik memang awesome.Siapa yang pernah membeli dan ada memilikinya akan merasai pengalaman tersebut.

2.Buku Elektronik

Tidak dinafikan menjual buku elektronik atau ebook boleh menjana pendapatan sekiranya berjaya menjual dan dibayar komisyen sebagai affiliater.Jual banyak maka dapat banyak komisyen.Sungguhpun begitu ia tidaklah semudah yang disangka kerana sasaran pasaran tidak tepat.
Para pembeli online banyak pilihan dan mereka lebih berhati-hati untuk mengeluar duit.Mereka hanya sanggup berbelanja jika produk tersebut berbaloi,bernilai dan keperluan mendesak kepada mereka.

3.Website shopback

Masih juga berkaitan dengan aktiviti promosi iaitu mempromosi website shopback.Ajak rakan-rakan media sosial atau sesiapa sahaja untuk mendaftar ahli.Kita akan dibayar komisyen jika rakan-rakan yang dah menjadi ahli telah membeli belah.Bayaran pun boleh tahan.

Secara teorinya seolah-olah tidak susah untuk mendapat duit tambahan.Namun realitinya menjadi cabaran untuk menguji kesungguhan dan cara bekerja yang berterusan.Terpulang kepada rezeki masing-masing selepas berusaha.

[nota admin]

Duit tambahan boleh diperolehi sekiranya kita bijak mencari sumber dan dalam masa yang sama berani mencuba.Buatlah cubaan demi cubaan supaya akan beroleh hasilnya.Orang kata jika tak cuba maka tak akan tahu.

Sekian.Salam sayang dan jumpa lagi.

p/s : Jangan lupa untuk mencuba Aplikasi Duit kerana  dengannya aplikasi tersebut poin nombor dua dan nombor tiga boleh dilakukan dengan jayanya.


10 ulasan

banyak cara untuk buat income. harap perkongsian ini membuka mata mereka yang mencari-cari idea menjana income tambahan

Betul tuan..cabaran dan dugaan utk cari duit tambahan memang kuat..
yang penting hati dan mental kena kental..

Boleh tahan juga Aplikasi Duit ni
Nanti boleh la cuba sekali

Perkongsian yang menarik

ni baru tahu 3 sumbar spt yang disebut di atas.. tq

betul tu..semoga artikel ini bernmanfaat kpada mereka

itulah ujian yang sebenar...

dunia online dan offline sama sahaja..

siapa yang bekerja lebih keras maka dia akan dapat hasilnya

blogger satu pilihan sahaja..

kalau usahawan internet ia dah jadi satu keperluan untuk kerja-kerja promosi

terima kasih atas sokongan

banyak sebenarnya...tu baru 3

yang paling famous letak iklan banner seperti ramai blogger buat


EmoticonEmoticon