3 Cara Mudah Menarik WANG

Betulkah kalau ada 3 Cara Mudah Menarik WANG. Kenyataan ini seperti tak benar.Susah nak percaya.Namun belum cuba belum tahu.Jika nak tahu jom baca habis info yang saya perolehi dari sifu bidang Law Of Atraction Dr Ir Izwan.Jom baca ramai-ramai.Sebenarnya kita tidak perlu untuk bekerja keras untuk wang.Kita boleh menarik wang dengan mudah dengan menggunakan minda.Beberapa tindakan diperlukan untuk menerima wang,tetapi kuasa pemikiran adalah apa yang menarik keadaan kita sekarang ini.Dengan pemikiran, anda boleh menarik apa sahaja keinginan anda.Cara-cara berikut untuk menarik wang adalah mudah.Ia tidak perlukan 18 jam sehari.Ia hanya memerlukan masa untuk perubahan berlaku.Lambat atau cepat.
 
1.  Sumbangan daripada pendapatan

Berilah 10% daripada pendapatan anda kepada sumberyang menghasilkan peningkatan perolehan berkali-kali ganda,terutamanya kepada yang memerlukan.Ramai yang tidak mahu memberi sebahagian daripada pendapatan mereka kerana takut kehabisan wang.Pada hakikatnya, setiap pemberian itu akan dibalas dengan berkali-kali ganda hasilnya.

Maklumat lanjut boleh dibaca dalam pautan AMALAN MURAH REZEKI
 
2.  Syukur atas wang yang ada

Dengan bersyukur terhadap jumlah wang yang ada,ia akan meningkat.Ambillah masa untuk bersyukur atas apa yang anda ada,untuk menerima lebih lagi.Capai beg duit anda, rasakan yang wang semakin banyak dalam beg itu.Katakan sesuatu yang anda bersyukur terhadap wang itu dan terus melihat ia makin meningkatRasakan kebenarannya.Bersyukur sentiasa meningkatkan aliran benda-benda yang baik.

Rahsia tersebut boleh dibaca dalam pautan HUKUM TARIKAN
 
3.  Bayangkan anda dengan wang yang banyak

Imaginasi anda menjangkakan masa hadapan anda.Gunakannya setiap jam.Lihat diri anda melakukan seperti mana orang kaya lakukan.Tinggal di rumah banglo yang besar.Bersiar-siar dengan Porsche 911.Membeli-belah di pusat beli-belah 5 bintang.Anda mesti lihat semua ini dan percaya yang ianya adalah realistik sebelum anda mengalaminya sendiri.

Lihat dan bukti dalam pautan TEORI HIPNOSIS JANA KEKAYAAN
 
 
[admin]

Sesiapa yang berminat untuk dapatkan info lanjut  atau maklumat lengkap boleh layari pautan : SAYA NAK WANG BANYAK.Sekarang terpulang kepada anda untuk buat tindakan atau tidak.

Saya sekadar berkongsikan ilmu dan sumber kekayaan ini untuk anda.

Sekian.Salam sayang dan penuh ceria.

17 ulasan

Tidak dinafikan, pemikiran kita juga memainkan peranan yang penting selain dari usaha yang bersungguh. Apabila segala perbuatan kita difokuskan pada apa yang selalu kita fikirkan, inshaaAllah ianya akan menjadi kenyataan.

berusaha selagi ada peluang

tips no 2 tu wajib, bersyukur dan bykkan sedekah in sha allah berganda hasilnya

Template baru dgn pengisian info yang lebih padat.

Terbaik tuan Hanafi.

banyak tips yang bermanfaat

kalo nak mulakan..bersyukur tu mmg kene selalu...

Setuju. Kalau tak fokus banyak benda tak menjadi. Cuma tak semua orang sama. Ada orang dapat fokus dengan konsisten, ada orang tak dapat.

Tapi sekiranya betul2 mahu dan minat, dengan usaha, pasti akan mendatangkan hasil. :)

kalau nak betul betul fokus ada caranya...

ada latihan yang boleh dilakukan

ya...itu lah yang sebaiknya buat kita semua..

bersedekah itu adalah punca kepada kekayaan...

template ini nampak lebih simple dan bagi motivasi untuk terus menulis

terima kasih..semoga tip ini memberi manfaat kepada kita semua..

bersyukur dengan nikmat memang wajib...

lebih bahagia dan menenangkan..

Apa2 pn kerja keras diperlukan nk tarik wang ni..

Seperti ayat Al Quran yang menyatakan bahawa Allah SWT akan tambahkan rezeki kita sekiranya kita bersyukur.

logik juga kalau kerja keras nie..

hehehe..itulah yang sepatut ada dengan kita


EmoticonEmoticon