Blog Niche Takaful Bakal Dilancarkan

Blog Niche Takaful Bakal Dilancarkan..HB akan membina satu lagi blog menggunakan domain percuma.Jika sudah ada bajet HB nak membeli satu domain yang ada berakhir dengan com.In Shaa Allah dalam perancangan.Dalam blog tersebut HB akan memfokus kepada aktiviti,kisah dan apa sahaja yang berkaitan denga ilmu takaful.Sebab HB sekarang ini akan menjadi wakil takaful.Kini berguru dengan Mentor Takaful yang hebat di Sarawak iaitu Tuan Ahwan Haji Wahab.

Bukti kejayaan Mentor HB

Status Quo blog ini masih kekal.HB masih sayang dengan niche motivasi dan informasi.Mungkin ada yang akan bertanya, HB cukup masa tak untuk mengurus dan mengendali blog yang begitu banyak.

Jawapannya ialah rancang waktu sebaik mungkin dan buat jadual secara berkala.Tidak dinafikan jika menulis setiap hari memang bagus.Memandangkan HB akan berkecimpung dalam dunia offline e maka kekerapan mengesmakini blog akan berkurang.Itu bukan bermakna HB melupakan tugas blogger yang dicintai.

[admin]

Dalam masa terdekat HB belum lagi siarkan secara meluas blog baharu ini.Rasanya tak lama lagi tu.Biar ada rasa saspen untuk para pembaca.Fokus blog ini untuk rakyat Sarawak dan kemungkinan besar akan ditulis dalam bahasa Melayu Sarawak.Mungkin akan buat selang selang seli.

Salam ceria dan jumpa lagi.

P/s : Seminar untuk Hukum Tarikan Islam akan diadakan tidak lama lagi..Ayuh daftar segera di SINI

16 ulasan

Tentu menarik dan bermanfaat blog tu nanti.. terutama kepada yg mencari2 info berkaitan insurance secara islam. semoga dipermudahkan..

wah..hebat HB. ada banyak blog.

saya cukup lah satu, yang ada ni pun tak terjaga sangat

Assalamualaikum. Menarik plan tuan tu. Banyak lagi info tentang takaful yang saya sendiri tak tau. Btw, tuan boleh lihat sini untuk dapat domain .com dengan kos sekitar 5 ringgit ja http://alimie.co/beli-domain-com-whois-guard-murah/

untuk memudahkan para pembaca mengikut kategori masing-masing

Waalaikumsalam..

perkara beginilah yang saya nak kongsikan kepada para pembaca

Semoga success tuan Hanafi...walauapapun kita buat akalu kena caranya pasti akan kearah kejayaan :)

rajin tuan ni sebenarnya. good luck

tahniah.. sebarkan berkenaan takaful spaya org islam dapat info dan pendedahan tentang takaful instead of insurance convensional.. fardhu kifayah tu..

wahh, bagusnyaa. moga terus sukses.

ya..betul tu bro...saya setuju

boleh dikatakan begitu terima kasih

terima kasih bro..saya rasa termotivasi la pulak.

terima kasih dan saya harap ia terus sukses

Semoga blog yang dilancarkan itu bermanfaat bagi semua orang. Good luck admin Hero Borneo

ya..itulah harapan dan impian saya nanti..buat masa sekarang saya nak 'pause' kan aktiviti blog dulu


EmoticonEmoticon