Tawaran Untuk Produk Review Anis Coffee Kuching Waterfront

Hero Borneo Team  (HBT) ditawarkan untuk review produk Anis Coffee Kuching Waterfront .Satu perkembangan yang baik dan positif.Namun HB dan team belum buat keputusan untuk menerima atau tidak.Sebab kekangan masa bekerja di shift agak membataskan pergerakan.Lagi pun HB perlu bekerja secara pasukan dengan ahli-ahli yang lain.

Sebagai sesi pembukaan HBT nak menyelongkar sedikit info mereka dari media sosial.Kalau ada masa nanti HBT nk terus terjah ke lokasi sebenar.Lebih baik dan afdal rasanya.

Pada masa tu nanti boleh ambik gambar lebih awesome dengn sentuhan jurufoto HBT iaitu Bro Ishak Hasimi dan lepak-lepak bersama Bro Elih Japahar.Masa oh masa izinkan masa itu milik kami.

Cik Akak pun nak ke.Kalau begitu jom pergi ke Kuching.Nanti kita sama-sama mengopi di Anis Coffee Kuching Watarfont.HB tak nak cerita panjang.Apa kata kita layan dulu gambar suasana tempat yang bakal kami review nanti.

Suasana Malam hari
Suasana Siang Hari
Harga Terbaik Punya


[admin]

HB memang nak pergi.Lama juga orang Samarahan nie tak jalan-jalan ke Waterfront.Dulu masa bujang-bujang selalu pergi.Dah tua-tua begini agak perlahan sedikit pergerakan.Namun sejak melancarkan laman Anda Berimpian Kami Laksanakan rasa bersemangat pulak.Insya Allah kami akan ke sana.



12 ulasan

Wah, hebat ni...siang malam pun buka ye

sedap nampak air ni

kalau nak bisnes power perlu buka siang dan malam..

saya dah rasa sebelum nie..memang sedap

Semoga bisnes berjalan dgn jayanya, tambahan khidmat yg kita tawarkan nanti..

saya pernah jejak waterfront ni...memang strategik tempatnya

raihanah delete 09:19

wah, jeles2. ni kat sabah kan.

nice share.. skrg banyak dah buat meniaga minuman macam ni.. macam2 jenama ada..

bukan..kat Kuching Sarawak la

Ya betul bro.. Semoga dipermudahkan

Ok tak tempat nie.. Mesti best kan

Salah satu sebab berniaga untuk cari makan berbanding keja makan gaji


EmoticonEmoticon