Salam Maal Hijrah Tahun 1438H

Hero Borneo Team mengucapkan Salam Maal Hijrah buat pembaca dan penggunjung blog ini.Tentu ada yang masih seronok bercuti.Justeru nikmati hidup ini dengan bercuti kerana bukan semua orang diberi kesempatan untuk bercuti seperti kalian.

Imej dari Whatsapp

HB sendiri tidak ada cuti.Kerja adalah rutin biarpun pada masa cuti umum semenjak 20 tahun yang lepas.Oh tidak.Dah tak sanggup untuk melaluinya untuk 10 tahun lagi.

Jadi kesempatan ini HB berazam untuk mendapat sesuatu yang hebat dan luarbiasa.HB dan Hero Borneo Team aakn melakukan sesuatu dalam mencapai wawasan dan matlamat besar kami.Mari kita sama-sama berdoa untuk perkara tersebut.Aamiin.

[admin]

Hero Borneo Team masih baru.Belum dikenali ramai.Jadi untuk itu izinkan HB memperkenalkan ahli pasukan kami yang terpilih dan terbukti kepakaran mereka dalam bidang blogging.

1.Blogger Ishak Hasimi.Beliau adalah blogger otai yang mempunyai kepakaran SEO dan grafik yang tinggi.Blog Ishakhasimi.com mendapat pelawat unik yang ramai setiap hari.

2.Blogger Elih Japahar pula suka menulis blog informasi dan cukup aktif dalam penulisannya.Blog  Elihjapahar.com tidak asing lagi dikalangan  blogger yang bermain di platfom Blogspot.Rupanya lebih kurang pelakon Fauzi Nawawi.

3.Blogger Cik Akak atau Naomei merupakan ahli wanita dalam team kami.Memang sengnaja HB pilih beliau untuk mewakili kebajikan dan kepentingan blogger wanita.Seorang blogger yang hebat dengan pageview blog yang tinggi setiap hari.Dengar cerita nak tukar domain baru dari sweetyzhanieyz83.blogspot.my

Kami dari Hero Borneo Team dengan rasa rendah hati mengucapkan Salam Maal Hijrah buat kalian semua.Semoga pada awal tahun ini menjadi turning point untuk lebih berjaya pada hari-hari yang mendatang.Amiin.

Jumpa lagi.

10 ulasan

Salam maal hijrah semoga tahun baru Islam membawa kecemerlangan dalam hidup kita. Aamiin

salam maal hijrah buat semua.

salam maal hijrah tuan

salam maal hijrah ;)

salam maal hijrah juga buat tuan..

terima kasih dan salam maal hijrah

ya...salam maal hijrah juga

ya...salam maal hijrah juga

Salam maal hijrah... semoga tahun ini lebih diberkati dan terus bsejaya... aamiin.

maaf lambat ucap.. baru dpt berbw... :)

salam maal hijrah juga tuan..

rasanya belum terlambat kecuali dah masuk tahun hadapan


EmoticonEmoticon