Persediaan Terakhir Sebelum Cabaran Dimulakan

Persediaan Terakhir  Sebelum Cabaran Dimulakan…Sekarang berada dalam ambang Cabaran Segmen Sukses 21 hari fasa ketiga.Dalam fasa ini akan menekankan konsep Hukum Tarikan.Lebih jelas akan menghadapi situasi dan mengalami sendiri Modul Implimentasi Hukum Tarikan Dalam Kehidupan.

Kredit : Google Image

Secara realitinya fasa ketiga cabaran Segmen Sukses 21 Hari mengalami rombakan sebanyak dua kali.HB berharap rombakan terakhir ini adalah muktamad dan menghasilkan impak positif yang besar.Oleh kerana ada proses mengulangi telah memaksa HB untuk tidak meneruskan ke Fasa Keempat yakni konsep NLP.

Kita tinggalkan dulu perkara tersebut.Sekarang HB telah merancang pelbagai persediaan untuk hadapi Cabaran Segmen Sukses agar memberi hasil yang hebat dan sentuhan kejayaan yang luarbiasa.

HB telah menetapkan minda untuk menulis dan mengemaskini blog ini setiap hari sehingga 21 hari.Ada pelbagai elemen utama telah HB tulis dalam blog sebelum ini.Boleh rujuk semula jika ada orang yang  nak mengkaji perkembangannya.

Penulisan blog  HB untuk  kemaskini  dan perkembangan secara santai dan ceria.Ada ketika entri panjang berjela dan ada juga entri yang sangat ringkas.Contohnya pada entri ini.

[admin]

Debaran sudah terasa untuk menghadapai cabaran segmen sukses 21 hari ini yang akan bermula padsa 1 Ogos 2016.Sama-sama kita nantikan.


Salam motivasi dan minta doa  kejayaan dari kalian semua.

6 ulasan

TAHNIAH PASTI KEJAYAAN YG DIHARAPKAN TERCAPAI.

semoga terus success bro..

terima kasih akak..sama-sama kita berjaya

aamiin..dan semoga doa tuan cepat dimakbulkan

Semoga cekal dan terus sukses tuan Hanafi... aamiin.

aamiin dan antara kunci kejayaan hidup ialah CEKAL


EmoticonEmoticon