Cerita Di Sebalik Gambar Siri 20


Dalam entri yang santai ini HB nak ceritakan apa yang ada dalam gambar di atas.Ia merupakan kadsim yang terbaharu di pasaran.Buat masa ini belum lagi dilancarkan secara rasmi.In Shaa Allah akan dilancarkan pada April 2016.

Sudah pasti ia memberi pilihan kepada pengemar produk telco yang boleh menjana duit.Ada syarikat yang dah kukuh dan tak kurang juga yang dah terkubur.Namun sebagai usahawan yang suka kepada cabaran perkara seumpama ini adalah sepak terajang dalam bisnes.Apa nak hairan.

HB beli kadsim ini dengan menempah kepada rakan sesama blogger.Kini dalam proses percubaan dan ambik feel sebelum ia dibuat publisti secara gempak.Harganya dalam RM47.70 termasuk GST.Kredit tersedia ialah RM5.Boleh la sebagai permulaan.

Mesti ada yang tertanya-tanya apa kelebihan berbanding talian telco yang sedia ada.Secara jujurnya HB melihat kadsim baharu ini banyak manfaatnya.Jika nak tahu secara lanjut HB sedia dihubungi melalui Whatsapp 6011-3482-0051

[admin]

Jika ada yang berminat untuk tahu info lanjut jangan malu untuk menghubungi HB.Pertanyaan adalah percuma sahaja.Orang kata malu bertanya akan ketinggalan.Jadi bertindak berani pada masa yang betul.Kalau bukan sekarang bila lagi.

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

18 ulasan

Huish ada telco baru pula ka?

sudah ada baharu boleh cuba pada yang berkenan ya tak

Peluang yg baik utk dimanfaatkan... all the best HB!

ulas la detail dekat sini bos, nampak menarik je. lama sy guna onexox..mane tahu nak pasang 1 lg phone utk peribadi...heheh

Wah ada telco baru pulak yer

ya ada..kerana bisnes telco mempunyai pasaran yang amat luas.

siapa yang berkenan boleh mencuba

terima kasih tuan khir

saya ada ulas dengan detail pada blog mrhanafi.com

terima kasih bagi sokongan

ya..zumal

mahu cuba lagi tak..

Wah baru tau ada sim baru.. banyak betul sim card baru skang..(selain telco utama yang selalu didengar) terpulang pada individu yang mana sepatutnya menjadi sandaran terbaik

Banyak sangat pilihan sim kad, semua mengaku yang terbaik, pening nak pilih hehe

Produk baru nampaknya ni HB

pilihan banyak..persaingan juga banyak..yang untung kepada pengguna.

saya pilih yang jimat untuk internet..dan dalam masa yang sama boleh jana duit..

ya...produk baru nie..jom cubalah fidah..just pay for RM55 only to start new exprience use new telco


EmoticonEmoticon