Cerita Di Sebalik Gambar Siri 19


Gambar ini HB rakam ketika kereta ini pancet tayarnya.Nasib baik pancetnya sewaktu berasa di car porch rumah sendiri.Kalau tidak naya juga jadinya.HB menukar tayar yang pancet dan rosak ini dengan segera.Kebetulan pula pada hari itu baru balik menghantar isteri ke lapangan terbang kerana pergi seminar di Pahang.Bayangkan sebelum pergi tentunya berpeluh juga nak tukar tayar dalam keadaan tertekan.

Sejujurnya tak susah nak tukar tayar kereta yang sederhana kecik ini.Lainkan kalau kereta HB yang akan datang iaitu Ninja king.Kereta tersebut memang hebat dan terbaik dalam kelas tersendiri.In Shaa Allah yang beli satu sebagai kereta kedua untuk istrei kedua.


Sebelum nak sembat kereta Ninja King lebih molek kalau HB guna dulu kereta yang ini pula.Meskipun tidak semahal kereta mewah namun memiliki kereta Camry Hibrid ini bisa mengungkapkan rasa kesyukuran kerana dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.aamiin


Dengan adanya kereta Camry Hibrid, HB bolehlah jalan-jalan sambil makan angin bersama anak-anak dan isteri yang tersayang.Semoga mereka berasa bahagia dengan kejayaan yang HB raih ketika itu.Minta doa dari kalian semua.

 

[admin]

Jauh dalam hati HB bukan nak show off pun kejayaan ini.Logiknya ia belum lagi terjadi tetapi akan menjadi jika kena dengan caranya.

Ingat ada tiga cara yang terbukti berkesan untuk mencapai impian kalian.In shaa Allah akan  HB tulis dalam entri blog yang akan datang.

Jangan lupa untuk singgah dan bertandang lagi.Sekian salam ceria dan jumpa lagi.

12 ulasan

Makasih banyak untuk kunjungan nya ke blog ane, ane kunjung balik ya? :)

amiin mudah2an dapat yang dihajatkan

sama-sama..semoga ia bermanfaat untuk mas nanti

Best ya kslau betullah boleh pakai Camry Hibrik, berdesup laju di depan dan nak mati crpat pun boleh.

Semoga keluarga MrHanafi terus sukses.

selagi ada usaha , pasti ada ganjarannya ... semoga terus suksess .

avanza ya bro hanafi?

Paku terpacak pada tayar @ ada kaca bro?

Wah beli isteri kedua ninja king ya...mantap sungguh en hanafi kita...tahniah2!

p/s: panduan apa bro hanafi pakai utk berpoligami nie... :D

aamiin dan terima kasih atas doanya..

terima kasih tuan kerana doa untuk sukses dan bukan untuk doa mati cepat la ye..gurau tu

ya..itu yang sebaiknya..

kereta yang saya guna avanza yang murah je bro..

tayar kereta tu yang dah rosak teruk..bukan kerana paku atau kaca..sebab kualiti tayar tu sendiri.

itu impian sahaja bro..kalau bisa terjadi alhamdulillah..

panduan untuk berpoligami jika itu jodohnya ..saya lebih kepada kejujuran dan gunakan ilmu hipnosis bro..he..he..

Saya mendoakan kejayaan HB 100%... aamiin ya Rabbalalaamiin.

aamiin dan terima kasih tuan..


EmoticonEmoticon