Penubuhan Kelab Best Blogger Network

Tuan Kamil pernah menyuarakan hasratnya untuk membuat group di Facebook.Ia adalah lanjutan dari group Whatsapp Best Blogger Network yang kami tubuhkan pada tahun sebelumnya.HB beri lampu hijau dan membincangkan dalam group Whatsapp.Memang ramai yang bersetuju dan HB pasti ia akan mendapat sambutan dari blogger yang belum mahu menjadi ahli kepada group Whatsapp.

Kredit : Kelab Best Blogger Network

Tidak dinafikan populariti Facebook jauh mengatasi Whatsapp.Namun begitu media sosial Whatsapp ada kelebihan yang tidak dimiliki oleh Facebook.Whatsapp sifatnya lebih personal dan ruang lingkupnya dalam kawalan pengguna itu sendiri.

Kelab Best Blogger Network masih baru.Pengaruh tak cukup kuat.Namun begitu ia berada pada landasan yang sangat kukuh iaitu Facebook.Kuasa viralnya akan lebih menyerlah berbandiing Whatsapp.Bagi HB sendiri Whatsapp lebih mudah diurus berbanding Facebook.

HB sudah bermain dengan Facebook sejak 2009 lagi dan memganggap Facebook  sudah  menjadi budaya dalam masyarakat tanpa sedar.Harapan HB agar kelab Best Blogger Network memberi banyak manfaat kepada komuniti blogger itu sendiri.

[admin]

HB mengucapkan terima kasih kepada Tuan Kamil Salleh kerana sudi meluangkan masa emas beliau untuk membina group Kelab Best Blogger Network.


Dengan kesempatan ini HB menyeru para blogger untuk sudi menyertai kelab ini di Facebook atau menjadi ahli untuk Group Whatsapp iaitu Best Blogger Network dengan menghubungi no 011-38-228-381

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

25 ulasan

Terima kasih MrHanafi yang sentiasa menyokong saya, dalam waktu yang sama berbincang dan berkongsi idea bersam beliau. Semoga jalnan ukwah antara beliau dan semua group BBN lebih mantap.

Blom masuk group fb lg

alhamdulillah dan tahniah BBN melangkah setapak lagi

mudahlah lepas ini untuk promosikan kepada orang lain tentang BBN

Thnks mr HB aka mr hanafi and tn kamil kerana menubuhkan group BBN ni. Rasa beruntung berada dalam group yg penuh berinformasi ini.

Betul tu tuan...ukhuwah itu sangat penting supaya hubungan blogger boleh berjalan dgn lancar

Terima kasih bagi sokongan yg tak berbelah bagi..

pasti banyak manfaatnya kelab begini..

Belum masuk lagi grup fb tu, terlepas hari tu nak join, nanti insyaAllah meramaikan kelab tu

insyaAllah saya sokong selalu, banyak tolong saya team ni

Terbaik BBN.. terbaik HB... Semoga ukhwah silaturrahim membawa kejayaan dan keberkatan... aamiin.. :)

promosi memang ada dan ia agak perlahan ketika ini..

kalau beruntung tu..memang saya terharu juga..terima kasih juga atas sokongan.

ya..memang banyak

tidak dapat dinafikan lagi..

masih ada peluang..jomlah. join

aamiin dan terima kasih banyak tuan.

Sorry..lama tak follow gp wa..
Moga suksess..

Boleh daftarkan dengan ROS ni kalau macam ni :D

he..he..tak pe..kita kan selalu sibuk

memang dalam impian tu tuan..jika semuanya semakin stabil..in shaa Allah boleh buat punya

bangga sebab dah jadi slaah seorang ahli BBN...

alhamudllilah dah masuk dah group fb
dan post untuk sekian lamanya x update entry
harap entry kali ni berguna bagi ibubapa diluar sana yang ingin buat lumbar puncture

terima kasih puan kerana menyertai BBN

saya pun dah simggah blog puan tadi...memang terbaik


EmoticonEmoticon