Cerita Di Sebalik Gambar Siri 15

Tags


Ini adalah gambar lama.Diambil beberapa tahun yang lalu.Tengok wajah HB masih muda dan memikat tu.Wajah isteri pun masih cool dan menawan.Agak lawa juga.Tidak keterlaluan kami adalah pasangan suami isteri yang sepadan.Bagaikan pinang dibelah dengan mesin gergaji.Tengok anak HB pun masih terlalu kecil.Sekarang dah nak masuk tingkatan pula.Masa kecil nampak sungguh comel dan kini nampak hensem macam bapanya.Orang kata jauh lebih hensem.

Realiti sekarang HB dah jauh berubah.Perubahan usia dan level hensem dah meningkat naik.Dan tak sangka usia perkahwinan kami berdua dah masuk 13 tahun.Usia perkenalan kami berdua dah melepasi 15 tahun.Lama juga dan tulah hakikat kehidupan ini.

Masa terus berlalu.Sedar atau tanpa sedar.Jika tak berbuat sesuatu yang hebat mulai sekarang kita boleh tengok 5 tahun akan datang.Kualiti hidup meningkat atau terus menurun.

[admin]

Jarang-jarang HB berkongsikan cerita peribadi dalam blog ini.Jadi sesiapa yang terbaca dan telah mengetahui perjalanan hidup HB mungkin faham setelah melihat gambar lama yang HB siarkan tersebut.

Maksudnya HB sudah berkeluarga dan mempunyai beberapa orang anak.Bukan orang bujang atau masih belum berpunya.Namun kouta masih ada tiga.Alamak gurau sahaja.

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

26 ulasan

Alhamdulillah... Gurauan masih kosong 3 tu mmg glamor dalam kalangan para suami. Hehehe

Semoga keluarga HB sentiasa dilimpahi kebahagiaan..aaamiin
Ceh..kuota 3 kunun :D

Asalam HB..nak baca lagi, masa ni keburu-buru nak hantar anak pergi kelas memandu ya..macam best nak baca..tapi baca dalam cara cepat tak best..lepas ni Etuza datang balik ya HB..hehe

Asalam HB ..ooo begitu ceritannya..tahnia atas usia perkahwinan..ok jadi mana anak yang dah kalahkan hensem HB tu..anak sendiri ..hehehe haduii! ..gurau ja ya Etuza ni pandai gak guaru ..hehe

wah gambar lama, nampak muda betul hb masa tu

nampak jambu lah nafi masih muda...

lelaki makin tua makin hensem.. uhuhuhu.

si bongkok delete 09:08

Ehhh walaupon dengan gambar lama..dengan gambar avatar tak jauh beza aa...awet muda aa HB...:) cer cer aa bg petua sket...

anak tu ikut muka hb ek

sekadar gurauan tak pe lah bro..

ini doa untuk yang mana satu..

aamiin dan terima kasih berdoa untuk kebaikan

wsalam tuan...take a time. dan tak perlu terburu-buru la ye.

wsalam tuan..tak pelah kan.

dah anak sendiri yang kalahkan bapanya..

tulah..rasa macam baru lepas sekolah pun ada

he..he..nampak jambu ye..

he..he..itu teori yang sangat suka saya percayai

ye ke..tak banyak berubah ye..

saya jaga pemakanan dan terapkann pemikiran positif

ye ke..tak banyak berubah ye..

saya jaga pemakanan dan terapkann pemikiran positif

gen bapa mungkin lebih kuat..

Sama cantik dan sama hensem HB serta isteri...moga terus berbahagia hingga jannah...

Tahniah ye.....
Setuju ...sangat setuju dengan HB, mmg sama cantik, sama padan bagaikan dibelah dengan gergaji hihi...

Sharelah gamba sekarang...

terima kasih..gambar terkini rasanya belum ada lagi..

Amboi HB, segak bergaya aih..

ho..ho..ye ke terima kasih


EmoticonEmoticon