Review Blog syireenamerlim.blogspot.my


Review Blog syireenamerlim.blogspot.my…Agak lama juga HB tak buat segmen blog review untuk ahli Best Blogger Network.Namun dalam  kesempatan ini HB nak buat review blog kepada salah seorang ahli group iaitu Syireen Halim.

Orangnya boleh tahan.Cantik dan menawan.Opss.HB bukan nak review orang tapi review blog.Jadi jom kembali ke pangkal jalan.

a)Template

Blog syireenarmerlim.blogsot.my  menggunakan template asas.Boleh tahan juga.Namun alangkah baik kalau template blog ini lebih perhalusi dengan template yang terkini.Baru ada ohsem.

b)Bahasa

Dari segi bahasa HB tiada komen secara terbuka.Memang bagus dan dapat difahami.Lagipun penyampaian idea dalam blog ini sangat kemas dan teratur.

c)Kemaskini

HB cuba bersangka baik bahawa pemilik blog ini antara orang yang sibuk mengurus  kehidupan.Sebab itu urusan kemskini blognya jarang-jarang dilakukan,Akhirnya blog ini semakin bersawang dek labah-labah.


Amerlim s Diary


d)Tagline

Blog ini menggunakan tagline sebagai ‘Cerita aku : seorang insan biasa yang mengejar impian untuk berjaya’.Itu memang HB suka terutama untuk bab mengejar impian.Pasti ianya  menjadi inspirasi kepada pembaca.

e)Keunikan

Agak lama juga HB mencari aspek dan sudut keunikan blog ini.Namun susah nak nilai.Sebab ia sama seperti kebanyakan blog yang lain.Ciri-ciri standard atau sama dengan blog yang menggunakan template asas blogspot.Tanpa menghampakan pembaca semua,HB cuba  nyatakan juga iaitu blog ini menggunakan SH sebagai pengganti nama.he..he..SH lawan HB.

[admin]

Apa tunggu lagi.Siapa yang ingin membaca blog ini boleh secepat dan sesegera yang mungkin untuk pergi ke link >>>>>TOLONG KLIK

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

16 ulasan

nanti nak terjah blog syireenamerlim.blogspot.my ni... :):)

nampak blog dia sangat simple tapi sangat kemas.. saya antara suka blog yang guna template macam ni. Tak sarat dengan bunga2 kerawang, border bagai

Sorry..lambat singgah sini.
Nanti saya jalan2 ke sana :)

blognya simple, saya suka saya suka

saya paling suka kalau blog yang tiada iklan pop up..

he,,he..he..macam Ipin dan upin kan..

suka..suka..suka..

lambat lebih baik kalau tiada langsung

kadang-kadang nak update blog perlukan masa dan idea yang menarik

bagus tu...nanti boleh pergi..saya pun ada blog

http://beristeridua.blogspot.my/


singgah yer

itulah cabaran sebagai blogger

blog tuan macam best je..

Terasa juga bila HB cakap bolg dah kena sawang tu...hihi

perkara biasa kalau kita memang sibuk..saya pun ada macam tu..

Terima kasih HB sudi review blog saya...tang bersawang tu mmg mengaku...hihi

Review yg sgt bermanfaat. InsyaAllah akan diperbaiki. Terima kasih :)

sama.sama kita majukan blog untuk negara


EmoticonEmoticon