Tawaran Untuk Tulis Blog Review

Tawaran Untuk Tulis Blog Review …Menulis blog review tak ramai yang suka buat.Sebab ia seperti mendedah kelemahan blog orang lain.Itu bagi mereka yang takut pada kritikan dan pemikiran belum positif.Seriusnya bukan perkara mudah untuk  menjadi orang yang positif.Nak jadi positif boleh gali info dalam blog ini tau!

Dalam kesempatan ini HB nak memohon pertolongan ahli-ahli BBN untuk buat blog review HB.Tak lain tak bukan blog Hero Borneo.In Shaa Allah dengan teguran dan kritikan yang membina HB cuba memperbaiki demi kebaikan pembaca secara amnya.

tulis blog review

Antara manfaat menyertai BBN atau group Whatsapp  Best Blogger Network ialah perkongsian ilmu blogging dan sebagainya.Sebab itu membuat blog review manjadi satu aktiviti  yang menarik untuk digiatkan sesama ahli.

Berikut ialah senarai terkini blog para ahli BBN.Ada yang selalu dikemaskini dan ada juga yang masih bersawang.Tak apa.Menjadi blogger memang tidak semudah yang disangkakan kerana ia menuntut masa,tenaga minda dan RM yang bukannya sedikit.

⁠⁠⁠Senarai terkini blog ahli ahli BBN.

1. http://www.ummiseri.com
2. http://yeopmaz.com
3. http://www.nikkhazami.com
4. http://www.mahamahu.com
5. http://www.namiacinta.com
6. http://iryantyahamad.blogspot.com
7. http://www.sensasi2020.com
8. http://mrhanafi.com
9. http://www.heroborneo.com
10.http://syireenamerlim.blogspot.com
11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. http://www.iuzira.com
14. http://aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. http://www.hajarshikin.com
17. http://kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. http://www.aienhermionie.com
21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. Http://nurulaziyana.blogspot.com
24. http://www.fatinbella.com
25. http://www.expandroiders.com
26. http://saniahahmad@blogspot.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. http://www.mawardiyunus.com
29. http://www.projektravel.com
30. http://alongxp.com
31. http://cheqeem.com
32. http://duniazumal.blogspot.com
33. http://CahayaDiana.com
34. http://VemmaLadyBoss.com
35. http://www.dinsteady.com
36. http://www.jiesusanos.com
37. http://amanisafiyyah.blogsp/ot.com
38. http://www.mommavogue.com
39. http://www.fadzirazak.com
40. http://wanitagaramdangula.blogspot.com
41. http://hasrulhassan.com
42. http://vitamin-cerdik.com
43. http://rujukanblogger.blogspot.my
44. http://www.akuoka.com
45. http://www.akudantransformers.com/
46. http://azeniahmad.com
47. http://ajax85.blogspot.com
48. http://www.cahayadee.com
49. http://kamilsalleh.my
50. http://saniyunus.com
51.http://whitebarley.blogspot.my
52.http://sayanakcerita.blogspot.my
53.http://rahsiasen.blogspot.my
54.http://dianarashid.com
55.http://www.mymagicalmorning.com

[admin]

Setakat ini senarai blog nombor 9 yang belum kena review.Ia sangkut pulak kat situ.Oleh itu saya mohon kalau ada rakan blogger BBN yang sudi nak review blog dalam senarai nombor 9 tu.

In Shaa Allah bila dah selesai barulah HB teruskan usaha untuk membuat blog review yang seterusnya.Sekali lagi minta tolong la ye wahai rakan-rakan BBN yang HB sayangi.

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

 

Projek Duit RM50

>>Jom Sertai Projek Duit RM50<<

22 ulasan

Hehe, blog no.9 yer. Nanti nak try ^-^

Blog review ni nampak macam biasa jer...tapis disebalik pujian dan juga teguran ada backlink dan pastinya page view meningkat serta strategi ini lebih kepada SEO

Panjang lagi list nyer :D

Ramainya ahli BBN tu ye..tak layak rasa nak review blog HB. Otai ni

wow ramainya. hebat! haha aku nak di review. tapi siapalah aku ni kan hehe

bagus juga idea blog review ni, boleh bantu untuk improve performance blogger yang ada. oh ada tak yang nak review blog daku? ehehehe

hehehe...good idea... tapi tulah kurang pandai nak review blog ni.... huhu

Cari blogger yg otai2 la baru best nak baca review diorang....cam kite ni blogger yg pandai dok merapu je...hehehe

kritikan sebenarnya bagus utk baiki kelemahan. tapi tak ramai yg berani. hehe

try la bro..selagi tak direview saya hentikan proses review blog geng yang lain..he..he..

saya nak lebih panjang lagi sebenarnya

mengapa pulak..tak de apapun yang otai sebenarnya!

bro jom lah join BBN..khidmat bro diperlukan dalam group tersebut

saya mahu review blog suriya tapi ada pengerasnya he..he..join BBN

boleh belajar..sikit-sikit

pandai merapu pun ok gak..

kata orang biarlah berani kerana benar

Wahhh DinSteady.com pun ada jugak

ya...memang steady la tu..

macam mana nak join group BBN ni.. saya newbie.. hehehehe

boleh whatsapp no saya 011-38-228-381 atau baca link ini >>> http://www.heroborneo.com/2015/09/kebaikan-menyertai-group-whatsapp-bbn.html


EmoticonEmoticon