Rahsia Besar Lubuk Duit Terbongkar…

Rahsia Besar Lubuk Duit Terbongkar…Sudah menjadi lumrah kepada setiap manusia yang normal waima manusia yang dah gila mahukan duit.Ia adalah keperluan dan kemahuan manusia.Ada yang kaya kerana duit dan ada pula jatuh miskin kerana tiada duit.Begitulah hebatnya penangan duit dalam kehidupan manusia.Persoalannya kini di mana lubuk boleh mendatangkan duit.

Lubuk Duit

Lubuk duit secara rambangnya ada di mana-mana.Selagi ada manusia maka selagi itulah lubuk duit yang boleh kita cari,gali dan nikmatinya.Perlu diingatkan juga bahawa untuk mendapatkan duit dari manusia yang lain mesti ada perantara.Bukan toyol atau jin.Ia sudah bersifat khurafat namanya.Berdosa bagi orang Islam.

Duit akan beredar dari satu tangan ke tangan yang lain.Kebiasaanya melalui aktiviti jual beli,pinjam meminjam atau upah kepada sesuatu pekerjaan yang dilakukan.Pekerjaan yang menawarkan gaji yang lumayan pasti menyebabkan seseorang banyak duit.Sebaliknya seseorang yang bekerja dengan gaji minimum memang akan dapat gaji yang kecil dan serba tidak mencukupi.Malah nak melabur duit membeli ebook  dalam Buku Online pun tak mampu.

Ditambah pula dengan keadaan ekonomi yang kurang menentu sekarang ini maka kualiti kehidupan bertambah buruk jika tiada duit yang mencukupi.Nak bayar ansuran rumah,kereta,bil utiliti,makan minum dan pelbagai lagi.

Tentu amat sengsara kepada mereka yang dibebani hutang yang sangat banyak.Bajet sudah menjadi negatif.Belum habis bulan sudah habis duit.Tak pelah kalau duit habis disebabkan menyimpan dalam bank.Ini tidak, simpanan pula licin kerana pendapatan tidak setara dengan perbelanjaan.Setiap minggu kerja mengorek duit simpanan itu adalah lumrah.Jangankan nak menyimpan duit nak menukar seluar kecik yang baru pun berfikir ratusan kali.

Fenomena ini adalah gambaran biasa.Bukan sesuatu luar biasa berlaku dalam kehidupan hari ini.Kepada mereka yang dah berumahtangga sudah pasti kerukunan bukan jaminan.Apatah lagi kepada kehidupan suami isteri yang berorientasi kehidupan duniawi semata-mata.Solat tidak.Baca al Quran pun tidak,Jauh sekali menjadi masjid sebagai rumah kedua dalam kehidupan mereka.

[admin]

Kini HB telah menemui satu lubuk bagaimana boleh menghasilkan duit secara pasif,berterusan dan lumayan.

In Shaa Allah jika diusahakan secara konsisten beserta doa yang padu maka segala permasalahan duit yang HB ceritakan panjang lebar di atas boleh diatasi hingga ke akar umbi.
Jom kita bongkar rahsia besar lubuk duit di >>>> KLIK SINI
Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

20 ulasan

Wahhh peluang hebat... HB dah join ke ni?

tengah kumpul modal..

Hanya yang berusaha boleh dapat secara pasif income. Semoga ianya jadi realiti.

Peluang untuk menambah pendapatan...

peluang bagus utk buat duit @ side income....

peluang baik untuk pendpatan sisi

Semoga hanafi sukses ^_^ ....peluang yg bagos menambah pendapatan

Dalam keadaan sekarang semua kena bijak berjimat & kreatif untuk mencari sumber pendapatan sampingan. Belajarlah cara apa sekalipun untuk tambah pendapatan selagi ia tidak menyalahi undang2 manusia & Tuhan

ho..ho..betul sungguh tu bro..

kalau menjadi ..bukan setakat sisi..jadi utama pun ok gak.

terima kasih..atas sokongan doa..

aamiin..

berjimat cermat dan tambah income adalah misi utama mereka yang bijak..

Wah! Dah jumpa lubuk! Semoga segala matlamat dan urusan dipermudahkan utkmencapai impian. Hati2 ya... kadang kala ada lubuk yg merbahaya...

minta dijauhkan lubuk yang merbahaya...

Peluang hebat apa tunggu lagi kan... Sama-sama kita grab ^-^

itu yang terbaik bro..

taniah ya... semoga berjaya

terima kasih..seri..


EmoticonEmoticon