Promosi Affiliate Website Terbaik 2015

Promosi Affiliate Website Terbaik 2015..Jika dibaca sekali imbas akan memberi maksud yang lain daripada apa yang bakal HB sampaikan.Oleh itu HB mohon para pembaca untuk membaca dengan  penuh teliti agar faham dan jelas apa HB tulis dalam entri kali ini.Jangan kata HB tak payung kalian semua.

Tugas promosi affiliate website lebih mudah jika kena dengan caranya.Namun kesan dari promosi lebih penting iaitu tindakan prospek yang menerima promosi kita.Maaf ayat ada berbelit sedikit.Jika tak faham maka teruskan pembacaan.

projek promosi website

HB cukup tertarik untuk membuat promosi affiliate  website [KLIK SINI].Potensinya sangat lumayan iaitu kalian akan dibayar RM40 sekiranya ada prospek yang berminat menjadi ahli berbayar dalam kumpulan speedrm4u.Modal permulaan cuma RM50.Itu sahaja.Tiada bayaran lain.Boleh dikatakan itu sahaja modal untuk menjanakan pendapatan dalam sistem ini.

Selepas berjaya menaja 2 orang ahli berbayar dalam speedrm4u maka layak untuk upgrade menjadi ahli TE tanpa perlu mengeluarkan kos tambahan.Inilah cantiknya sistem yang telah dicipta oleh admin dalam speedrm4u.com.

Dengan keahlian TE maka kalian boleh mendapat komisyen terus dari syarikat telco tersebut yang sememangnya bernilai RM20 setiap seorang.

Apa yang nak HB fokuskan dalam entri ini ialah cara untuk mendapat pendapatan dari sistem speedrm4u.com.Kita abaikan seketika pendapatan kedua TE.

Bayangkan jika kalian berjaya menaja 10 prospek mengikuti sistem ini maka kalian layak mendapat income RM400.Itu jangkaan seminggu.Kalau dah sebulan tentunya RM1600.Lumayan la kalau macam tu dengan hanya sekadar promosi affiliate website yang HB sertakan di KLIK SINI

Dalam pada itu mungkin ada yang tertanya-tanya dalam benak fikiran.Saya dah keluarkan RM50.Kalau tak menjadi saya pasti rugi dan menyesal tak sudah.

Inilah pemikiran yang susah nak berjaya.Yang penting berani mencuba.Berjaya atau gagal adalah perkara kedua dalam lumrah kehidupan.

HB faham perasaan tersebut jika kalian dalam situasi begini.Namun nilai RM50 itu terlalu kecil dengan kos hidup yang kita alami sekarang ini.Simpan dalam ASB pun berapa sahaja yang kita dapat dalam setahun.

Beli beras cuma dapat 20 kilo dan makan di restoren segera cuma dapat 2 atau 3 kali sahaja.

Cuba fikir balik.Dengan duit modal RM50 tadik kalian boleh pulang modal dengan kemasukan 2 ahli berbayar yang lain.Malah berpotensi untuk menjana pendapatan lumayan jika konsisten membuat prosmosi.website tersebut.Ini belum saya katakan bahawa ada pendapatan pasif dari TE.

[admin]

Peluang menjana pendapatan secara affiliate dengan promosi website bukalah sesuatu yang baru.Namun inovasi dan kombinasi sistem speedrm4u.com dan TE amat bagus menjana pendapatan.

Ia umpama serampang dua mata.Dapat income segera dan income pasif.Modal tak sampai pun beratus ringgit jika dibandingkan dengan bisnes binary,MLM atau money game atau head hunter seperti yang popular dari dulu sampai sekarang.

Kalau dulu kecoh dengan skim Pak Man Telo manakala sekarang hangat dengan skim derma menderma yakni mirip sangat kepada Money Game yang diharamkan oleh undang-undang negara.

Apa-apapun HB sekadar memberi pandangan.Tak semestinya pandangan HB betul dalam serba serbi.

Pesanan HB jomlah sertai projek  affiliate website yang boleh dibayar RM40.Tak banyak tetapi cukup sebagai modal permulaan ke arah hidup bebas kewangan .

Ya tak.Kalau ya katakan ya.Salam ceria dan jumpa lagi.

 

jemput buat pra pendaftaran di >>>KLIK SINI atau

SMS (014-8837475) Whatsapp ( +6011-38-228381 )

18 ulasan

Bagus strategi marketing admin web tu dalam menjana pendapatan pasif dengan Tone Excel.

Mungkin ada blogger yg sesuai dengan teknik dan strategi ini. Mencuba itu lebih baik dari berdiam diri.

Wah bisnes baru nie, nampak peluang best ^-^

Ruang yg baik utk berjaya kpd sesiapa juga yg mencari peluang terbaik utk maju. Semoga HB terus sukses!!

Biz online yang nampak mudah tapi sebenarnya agak payah. Semoga bejaya HB..:)

Kali pertama dengar. Ini merupakan salah satu platform bisnes online yang patut dicuba

inovasi yang dia buat untuk bantu para ahlinya

mungkin ada benar juga kata tuan tu..

tak juga baru sangat bro..

ya..sekadar nak mencuba la nie..

kalau semua senang..tentu ramai dah jadi kaya raya he..he..

ya memang patut bagi yang berminat..

boleh dicuba strategi ini.. tq atas info nya bro...

Peluang perniagaan baru. Moga suksess.

strategi inovasi untuk mereka yang sayang nak keluarkan belanja besar

terima kasih fidah..


EmoticonEmoticon