Best Blogger Network Imej Baru

Best Blogger Network Imej Baru…Kini group Whatsapp Best blogger Network (BBN) bergerak setapak ke hadapan.Ini kerana pengenalan icon atau logo group yang baru,Tahniah dan terima kasih kepada blogger Alongxp yang berjaya mereka cipta logo tersebut.

Best Blogger Network
Sebagai admin bersama tuan Kamil Salleh,pastinya kami berdua amat gembira,Bukan itu sahaja kami berdua cukup teruja untuk membuat promosi agar penyertaan lebih ramai blogger ke dalam Best Blogger Network.

Oleh sebab itu,HB nak sarankan ahli-ahli BBN boleh meletakkan logo awesome ini dalam blog masing-masing.Dengan cara ini blog para ahli akan terserlah dengan imej yang awesome juga.

[admin]

HB merakamkan berbillion terima kasih kerana blogger Alongxp iaitu penulis blog alongxp.com  kerana sudi berkongsikan idea yang hebat ini.

Dalam kesempatan ini juga HB nak mengucapkan terima kasih yang tak terhingga juga kepada blogger Kucha Lana iaitu penulis blog blogger.com.Sebabnya berjaya membuat blog review terhadap blog ini dengan cukup bernas dan terbaik.

Sekiranya ada blogger yang berminat untuk menyertai group Whatsapp Best Blogger Network jangan malu dan jangan segan menghubungi jejaka ini di +6011-38-228-381 atau lelaki hebat itu di +6013-999-5015

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

28 ulasan

Tahniah buat BBN ^-^

Allah bagi idea dalam idea, saya cuma jalankan je, yang terbaik datang dari Allah. dan saya bersyukur semua orang suka dengan logo tu.

terima kasih semua

haha..cntik alongxp design...

Memang cantik sangat logo ni...dah la saya memang peminat kaler hijau...hehehe...tahniah dan tq pada Alongxp pencipta logo group BBN

bagus la group ni dah ada proper logo.. :D

Belum ada kesempatan nak join, memang sibuk tahun 2015 ni. Apa pun, tahniah dan semoga bertambah baik network ni..:)

ya..tahniah juga buat semua

terima kasih kepada anda semua..

sebagai admin saya juga nak ucapkan terima kasih pada para ahli yang bagi sokongan dan komitmen

betul dan saya juga mengakuinya

warna hijau tu digunakan oleh BSN...he.he..he...

ya..itu yang sebaiknya

tahun 2016 boleh join bro..

Saya suka logo tu. Chantik dan ada kelas

saya pun mengakui demikian..

tahniah BBN ... cantik logo. thumbs up :)

terima kasih along xp..makin meriah lah group ni nanti..insyallah

Asalamualaikum 3B...menarik segmen ini..Salleh kamil pernah terjah blog dia. Etuza bleh kah join tu 3B?

terima kasih buat semua..

ya..idea tu memang awesome..

walaalaikumusalam..tuan Etuza..memang boleh join punya..wasapp sahaja saya atau tuan kamil

Memang terbaik logo baru Best Blogger Network.... terima kasih AllonhXP sekali lagi di sini kerana sudi mencipta logo BBN. Kami semua suka dan teruja sangat-sangat.

betul tu tuan..kita berterima kasih kepada bro alongxp

Bagus juga ni..so orang dah tahu siapa kita dan dari group mana kan...

Mantop lah bro.....bloggerlelaki.com

sebagai cara untuk promosi..bagus gak tu

bloggerlelaki.com atau alongxp.com..duanya memang hebat bro.


EmoticonEmoticon