Blogwalking Mesra Best Blogger Network

Blogwalking Mesra Best Blogger Network…Sejak kebelakangan ini HB akan giat mempromosi group Whatsapp BBN atau Best Blogger Network.Tujuannya agar lebih ramai lagi menyertai group ini.Objektif utama untuk membentuk rangkaian blogger yang mantap,aktif dan berpengaruh dalam komuniti blogger itu sendiri.

blogwalking mesra

Suka HB ingatkan bahawa penggunaan media Whatsapp amat praktikal.Ia bersifat real time berbanding blogwalking antara satu blog ke satu blog yang lain.Hubungan sosial begini ternyata boleh menyatukan blogger dari semua tempat.Tak kira jauh atau dekat.

Dalam mengekalkan kemesraan dalam group, HB akan sedaya upaya untuk membuat blogwalking mesra ke atas blog-blog para ahlinya.Jika tidak mampu Blogwalking setiap hari selang satu minggupun memadai.

Dengan cara ini para ahli dapat mengenali blog masing masing.Malah tidak keterlaluan akan memberi backlink yang berkualiti.

Selain para ahli aktif bersembang dalam group,HB selaku admin bersama tuan Kamil akan memantau ahli group Best Blogger Network supaya selalu berada di landasan utama,Maksud HB, perbincangan teras tentunya berkisar pada isu blogging,blog dan blogger.

Tidak keterlaluan HB katakan bahawa aktiviti blogwalking dan disertai sembang dalam group boleh mencetuskan budaya baru dalam komuniti blogger.Para ahli lebih mengenali dan tidak mustahil juga kebajikan para ahli akan terpelihara sebagaimana organisasi formal diluar sana.

1. www.ummiseri.com
2. yeopmaz.com
3. http://www.nikkhazami.com
4. www.mahamahu.com
5. www.namiacinta.com
6. iryantyahamad.blogspot.com
7. www.sensasi2020.com
8. mrhanafi.com
9. www.heroborneo.com
10. syireenamerlim.blogspot.com
11. http://calrasepatrick.blogspot.com
12. http://lekatlekitgurl.blogspot.com
13. www.iuzira.com
14. aimiemokhtars.blogspot.com
15. http://1direktori.blogspot.com
16. hajarshikin.com
17. kisahsigadisleo.blogspot.com
18. http://www.adarain.com
19. http://hannahvitashoppe.blogspot.com
20. www.aienhermionie.com
21. http://topseofriendly.blogspot.com
22. http://najihah90.blogspot.com
23. http://nurulaziyana.blogspot.com
24. www.fatinbella.com
25. www.expandroiders.com
26. www.coretanhatiibu.com
27. http://www.bloggerlelaki.com
28. www.mawardiyunus.com
29. www.projektravel.com
30. http://alongxp.com
31. cheqeem.com
32. duniazumal.blogspot.com
33. CahayaDiana.com
34. VemmaLadyBoss.com
35. www.dinsteady.com
36. www.jiesusanos.com
37. amanisafiyyah.blogspot.com
38. www.mommavogue.com
39. www.fadzirazak.com
40. wanitagaramdangula.blogspot.com
41. http://hasrulhassan.com
42. http://vitamin-cerdik.com
43. http://rujukanblogger.blogspot.my
44. http://www.akuoka.com
45. http://www.akudantransformers.com/
46. http://azeniahmad.com
47. http://ajax85.blogspot.com
48. http://www.cahayadee.com
49. http://kamilsalleh.my
50. http://saniyunus.com
51. http://whitebarley.blogspot.my
52. http://sayanakcerita.blogspot.my
 [admin]

HB akan melakukan blogwalking mesra ke atas blog-blog yang tersenarai di atas.Blog tersebut dimiliki oleh blogger yang menjadi ahli group Whatsapp Best Blogger Network.

Sekiranya ada lagi yang berminat untuk menyertai group tersebut HB selaku admin (+6011-38-228-381) dan tuan Kamil Salleh (+6013-999-5015) sangat mengalu-alukan kedatangan kalian.

Ingat dengan network sesama blogger kita boleh maju dan bergerak kehadapan bersama-sama.
Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

59 ulasan

BBN memang terbaik. Thanx to mr.hanafi dan mr.kamil diatas penubuhan kelab ini.

Senang dah ada list nak berblogwalking lepas ni..tambahan kepada list yang dah sedia ada

Salam saudara... pertama kali singgah sini time blogwalking hehe.. menarik juga idea ini.. mood berblogging dan blogwalking sudah datang.. nak join sekali boleh tak

Aiman naymy jom la, hantar wasup ke no tertera....

assalamulaikum...singgah BW ke sini...BBN memang best...saya dah join tapi maaf tak selalu menyapa sebab saya tak pandai mencelah....kikiki

best2..nak promote jugk group ni dlm blog

jom datang blog saya

wujud lg rupanya permainan blogwalking ni hahaha..jgn walking dead dah la

BBN ingatkan Bandar Baru Nilai tadi hiks!

Menarik juga ni...Boleh menambah bilangan rakan blogger

Ni dah boleh setup satu company advertising ni HB

nak buat list blogwalking jugak.. tapi masa agak terhad buat sekarang nih..huhu

best nya ada group. boleh support antara satu sama lain..

Moga terus dilandasan yang betul
:-))

Penah perasaan HB post pasal benda ini.
Terlupa sangat la..
Nak join HB..
012-5771864

HB, boleh ker kalau saya guna list blog HB ni.? Boleh menambahkan list blogwalking saya

sama-sama..dan ia untuk kebaikan semua..

lagi banyak lagi bagus..kesan yang memang hebat

salam..ho..ho.. boleh sangat

tak pe..silent reader pun ok

silakan dan terima kasih atas sokongan

sudah semestinya..ia masih wujud

ada tak blogger yang tinggal kat sana..

Fidah bila lagi nak join..

ye ke..satu idea gojes tu tuan

buat setakat yang mampu..

memang tu antara satu tujuannya

aamiin ..dan harap ia kekal lama

dah masuk la..terima kasih kerana sudi join

boleh..tak salah pun..tak nak join sekali ke..

Kekangan masa menyebabkan diri ini sukar memblogwalking, apatah lagi blog writing.. huhu

Tak pe..perkara biasa.tu

terbaik bro hanafi...

terbaek.....!! saya akan cuba singgah blog rakan2 BBN..... #kipidap

nak blogwalking juga la ... moh kita :)

macam best je tuk join group ni :D

hehe jangan lupa blogwalking blog uncle zuan :D

Makin hari makin ramai yang join BBN. Belum sempat blogwalking semua lagi.
InsyaAllah nanti spend time satu hari untuk blogwalking. =)

betul tu..terima kasih

jom lah join bro..wassapp saya atau tuan Kamil.

Ya..betul tu..usahakan.

BW memang perlukan masa..

Blh join x 0123426216..

Wah, baguslah network ni. Terbaik.

best salam kenal broo tolong add http://www.bisnisborneo.com/ Juga ya!

best salam kenal broo tolong add http://www.bisnisborneo.com/ Juga ya!

Keaktifan bro tiada batasnya, saya pun sentiasa pantau group BBN seberapa baik yang mungkin.

terima kasih tuan itu yang terbaik..

memang nak add tapi ia special untuk ahli BBN sahaja

MV baru siapkan nama blog rakan-rakan ni di blog...sorry labat update..hihi

saya belum update list ini..agak sibuk juga


EmoticonEmoticon