Tawaran Jawatan Penterjemah Kini Dibuka

Tawaran Jawatan Penterjemah Kini Dibuka…Dalam entri kali ini HB nak berkongsikan satu info kerjaya yang amat menarik.Peluang ini antara yang terbaik untuk menjana pendapatan yang lumayan berdasarkan  US Dollar.Siapa buat dia dapat dan siapa yang tak nak buat terpaksa gigit jarilah jawapnya.

Ada jawatan penterjemah yang boleh dijadikan kerjaya freelance.Kalian tidak akan terikat dengan mana-mana syarikat,Pendapatan yang diperolehi berdasarkan job yang syarikat-syarikat diluar atau tempatan tawarkan untuk kita.

kerja penterjemah

HB amat percaya ini adalah peluang kepada para pelajar IPT yang mahir berbahasa Ingggeris atau sesiapa sahaja yang boleh menguasai bahasa Inggeris dengan baik.Sejujurnya tak perlulah menjadi seorang pakar pulak.Janji faham dan mempunyai tahap kefahaman yang baik dalam dwi bahasa.

Permintaan dalam bidang perterjemahan kini sangat menggalakkan.Ini selaras dengan perkembangan dunia tanpa sempadan yang berkembang dengan amat pesat.

Sekarang adalah masa yang paling baik.Sebab dengan pertukaran US Dollar dengan Ringgit Malaysia amat mengguntungkan jika kita mampu membawa masuk wang luar ke negara ini.Caranya dengan menjadi penterjemah bebas.

Perlu HB ingatkan bahawa peluang  untuk menjadi seorang penterjemah terbuka luas.Pendapatan pula cukup lumayan.Bayangkan kalau kalian berjaya menterjemah artikel berbahasa Melayu ke dalam bahasa Inggeris atau sebaliknya dan diberi upah USD$100.Tentunya bersamaan dengan RM400.Cukup lumayan untuk satu job.Itu sekadar contoh.

Kalau 4 job dalam seminggu maka kalian congkaklah sendiri berapa yang kalian boleh dapat.Beribu-ribu lemon setiap bulan.Siapa yang tak syok dapat duit banyak tu.

HB berharap peluang yang begitu baik ini jangan dilepaskan begitu sahaja.Lebih lebih lagi sekarang ini keadaan ekonomi yang tidak menentu.Setidak-tidaknya dapat dijadikan sumber pendapatan kedua bagi menampung kos hidup yang sentiasa naik.

Kalian amat dialu-alukan untuk mendaftar nama dan informasi lengkap di >>>http://linksaya.biz/kerjakosong

Oh.Ya kepada kalian yang kurang berminat untuk pekerjaan menterjemah apa kata HB galakkan kalian meninjau tawaran ebook yang dijual murah gila.

[admin]

Akhir kata tepuk dada tanya keinginan.Sebab tugasan penterjemah tidak memerlukan anda mencari sebaliknya maklumat berkaitan akan disediakan pihak koordinator untuk kalian.

Tugas kalian menyiapkan job yang syarikat tawarkan dan upah diberi setelah job berjaya diselesaikan.Sungguh mudah dan jom cuba hari ini juga di link>>>kerja kosong penterjemah.

Sekian.Selamat mencuba dan berusahalah kalian menambah pendapatan sebagai penterjemah bebas.

11 ulasan

Menarik juga ni.
Peluang terbaik untuk menambah pendapatan. Secara tidak langsung boleh terus belajar dan menguasai kedua dua bahasa.

Menarik juga ni.
Peluang terbaik untuk menambah pendapatan. Secara tidak langsung boleh terus belajar dan menguasai kedua dua bahasa.

memang ada orang yang boleh kerja dari rumah dengan kerja-kerja depan komputer ini.. satu peluang baik

nice sharing ... kalau ada masa lebih, sesuai sangat jadi translator :)

boleh dapat belajar dan duit sekali

betul tu dan memang seronok kalau dapat kerja dari rumah

ada masa dan ada kesungguhan

hmm I wonder if we need to pay anythg first to get the job
or anythg like pyramid scheme

Dah ada yang pernah cuba ke? Mungkin tuan admin dah try test..:)

Peluang baru yg tengah hangat ni. Saya pun tengah usahakan ��

Peluang menarik buat yg ingin memperkasa kerjaya dlm penulisan juga ni kan HB


EmoticonEmoticon