Selamat Hari Jadi Hero Borneo

Selamat Hari Jadi Hero Borneo…Rasa pelik pun ada.Mana taknya diri sendiri ucapkan selamat hari lahir kepada diri sendiri.Namun sebagai hadiah untuk diri sendiri HB rakamkan hari yang bersejarah tersebut dalam entri blog yang bermakna dan bererti ini.Mudah mudahan menjadi kenangan pada tahun akan datang sekiranya masih diberi kesempatan umur yang panjang.

selamat hari jadi

Pada hari 11 Ogos merupakan tarikh hari jadi HB.Umur tak  boleh HB kongsikan kepada umum.Lainlah cara tertutup.Bak kata lagu Datuk Siti Nurhaliza ‘Biarlah Rahsia.

Sebetulnya bukan HB sahaja yang menyambut hari bersejarah ini.Ada  dua orang lagi rakan Blogger HB iaitu Tuan Khairul Mazri penulis blog Yeopmaz.com  dan Bro Mohd Zakwan penulis blog Zakwanzain.com untuk menyambut hari jadi pada tarikh yang sama.Kiranya kami bertiga amat bertuah berkongsi hari pada 11 Ogos.

Nasib baik mereka sudi warkan-warkan info ini dalam group Whatsapp Best Blogger Network (BBN).

Dalam pada itu ada lagi tak rakan-rakan blogger yang nak sertai group Whatsapp ini.Jika ada boleh hubungi HB menggunakan Whatsapp di talian +6011-34646975 atau tuan Kamil Salleh di talian +6013-9995015.

Mungkin ada yang masih malu.Jangan risau kerana ahli Group Whatsapp ini memang best dan low profile.Kini telah disertai oleh Blogger Sifu SEO seperti Tuan Hasrul Hassan.Banyak kelebihannya tau termasuk berkongsi ilmu dan info yang bermanfaat.

Berbalik kepada cerita hari jadi juga HB akan memperbaharui lesen memandu yang tamat pada bulan ini dalam tahun ini.Jika tiada aral melintang akan buat secara dua tahun sekali.

Sempena hari jadi dan hari seterusnya HB akan bertekad untuk menggunakan masa yang berbaki ini sebaik mungkin.Tak nak buang masa sesuka hati.Tambahan pula sebagai Blogger Sepenuh Hati memang masa itu macam tak cukup untuk buat itu dan ini.

Lebih-lebih lagi sekarang ini terjebak dengan tiga media sosial seperti Facebook,Whatsapp dan Wechat.Mana nak cekup masa jika nak layan semua.Tambahan pula menulis blog memang ambik masa jika ada topik yang berat dan serius.

[admin]

Kepada rakan-rakan blogger dan pembaca yang sudi membaca blog ini,HB ucapkan terima kasih banyak-banyak.Tanpa kalian siapa HB untuk bertapak dalam dunia online begini.

Jangan lupa untuk teruskan pembacaan tentang peluang jana pendapatan pasif

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

34 ulasan

Selamat Hari Hadi HB, semoga panjang umurnya dimurahkan rezekinya juga

Selamat hari lahir buat HB, moga panjang umur dan murah rezeki...

Salam singgah sini HB....selamat hari lahir semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam lindungan dariNya...


Terima kasih sudi singgah kat blog akak Anugerah Terindah.

selamat hari lahir hanafi...:-))

Happy Birthday HB.
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu. aamiin

Selamat Hari Lahir Bro HB..Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki yang berkat hendaknya..:-)

terima kasih Noriza..

Amin dan terima kasih Bro Zumal

amin..dan terima kasih Mardiah

Amin dan terima kasih fidah

Hepi belated besday..salam perkenalan.terinspirasi baca blog2 blogger hebat2 ni..

Jom jln2 ke blog akak jom..salam ukhuwah.

happy birthday

wow. semua power power dlm group tu.

hb bro :D

terima kasih kerana sudi singgah ke blog saya..

Happy Birthday HB. Semoga dapat apa yang di cita-citakan Amin :D

Happy birthday HB.. alhamdulillah.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan dan sukses selalu... aamiin.. :)

amin dan terima kasih.

amin dan terima kasih..

jom join sekali bro.

amin dan terima kasih la ye..

amin dan terima kasih tuan

selamat hari lahir bro. sama2 sambut nampaknya. tunggu pula hadiah besar nanti. hehehe

he..he..bro ada hadiah nak ditunggu ke..?

HB bro Hb, semoga berjaya dunia dan akhirat.

Selamat Hari Jadi HB yang ke? Semoga terus success

aamiin dan terima kasih.

aamiin dan terima kasih tuan Sobri

Selamat hari jadi dan tahniah.

Asalam HB, wah bertambah lagi usia ya..semoga sihat dan terus segar berkarya ya...semoga dimurahkan rezeki dan di limpahkan kebahagiaan. Amin

wsalam..risau dengan pertambahan umur jika amalan tidak bertambah selari dengan umur


EmoticonEmoticon