Tawaran Berganda Menjelang Hari Raya

Tawaran Berganda Menjelang Hari Raya…HB nak buat promosi.Bukan calang-calang promosi.Satu promosi gempak menjelang Hari Raya.Promosi ini hanya sah kepada mereka belum mendaftar Bestmobile.Itu sudah pasti la.

HB akui masih ada yang belum lagi jadi ahli Bestmobile.Jadi inilah kesempatan terbaik untuk kalian menggunakan talian telco yang best.Talian yang membolehkan kalian merasai pendapatan sebanyak 3 kali dalam sebulan jika kena dengan carannya.

Promosi yang HB maksudkan ialah kalian mendaftar melalui Brand Partner Bestmobile yang sah iaitu Tuan Along XP melalui link di SINI 

Kalian akan mendapat 3 hadiah percuma.Hadiah ini berupa buku manual produk,buku panduan ahli dan buku untuk table talk.Boleh dikatakan ia memang benar-benart terbaik dan lengkap sebagai senjata penajaan.

IMG-20150714-WA0001

Apa yang perlu kalian buat ialah hubungi Tuan Along XP melalui Whatsapp beliau 012-2431844.Siapa cepat dia dapat dan ingat tawaran ini amat terhad.

[admin]

Bersempena bulan baik dan hari baik ini HB berpesan kepada kalian semua jangan lepaskan peluang hebat ini.Insya Allah pada Hari Raya ini kalian boleh menggunakan nombor baru atau kekalkan no lama.Yang penting kalian ada talian telco baru yang BEST.

Tak cuba tak tahu,Dah cuba baru tahu.Ayuh mulakan pendaftaran Bestmobile kalian melalui link  Tuan Along XP >>>>>> SINI

Kalian juga amat digalakkan untuk hubungi beliau  secara terus di talian 012-2431844.

Sekian.Salam ceria dan jumpa lagi.

9 ulasan

Tawaran istimewa sempena raya...
Boleh la study pasal best mobile ni.
Thanks :)

Sy dah rasai..memang best!

Amboi, telco pun ada tawaran sempena Hari Raya yea..mantap!

inshaa allah............................

Huuh.. bukan 1 tapi 3 tuh hadiah yang akan dapat.. memang menarik tawarannya tuh...

Dah nama bisnes...selagi ada tawaran best..bagi saja..

Hadiah memang terbaik..

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.


EmoticonEmoticon