Jom Beli Kereta Perodua Di Samarahan

Jom Beli Kereta Perodua Di Samarahan…Guna kereta baru untuk musim perayaan memang best.Lagi best kepada golongan  bujang yang tengah hangat mencari pasangan hidup.Sudah pasti saham diri boleh naik secara automatik.Tak percaya.Boleh cuba untuk membeli kereta baru dan gunakannya pada musim perayaan nanti.

kereta samarahan

HB ada seorang teman baik yang merupakan seorang Sales Advisor kereta model perodua.Beliau sangat berdedikasi menjalankan tugas dan merupakan Sales Advisor yang mudah dihubungi jika  kalian ingin maklumat kereta yang hendak dibeli.Beliau ialah Tuan Aweng.Orangnya hensem dan boleh dihubungi melalui talian 013-8241702 dengan WhatsApp atau panggilan.Kawasan liputan beliau ialah Kota Samarahan dan Kuching.

kereta raya samarahan

Berikut ialah tiga model utama yang Tuan Aweng jual iaitu Alza,Myvi dan Azia.Harga dalam lingkungan RM26371.00 sehingga RM67431.60.Kadar deposit adalah 10 peratus.Terpulang kepada kalian sama ada untuk pinjaman 7 tahun atau 9 tahun dengan kadar bunga 3.25 peratus.Perbincangan lanjut boleh rujuk sendiri dengan beliau.

axia

Perlu HB ingatkan bawa dokumen berikut jika serius untuk membeli kereta dengan Tuan Aweng.Antaranya ialah :

1.Kad Pengenalan

2.Lesen Memandu

3.Slip 3 bulan gaji terkini.

 

myvi

 

Satu lagi keistimewaan yang Tuan Aweng tawarkan ialah sistem trade in.Bawa kereta lama dan tukar jadi kereta baru.Menarikkan perkhidmatan yang beliau tawarkan untuk kita.Jika ada dikalangan kalian yang berminat untuk membeli model kereta perodua jangan segan silu untuk menghubungi beliau.Tawaran ini sangat bagus direbut oleh penduduk Samarahan dan kawasan sekitarnya.Jangan tunggu sampai esok dan pastinya kalian amat memerlukan kereta segera.

 

alza hitam

Tuan Aweng @ Baring Supit

Sales Advisor

HP: 013-8241702

Pejabat :082-673500

Fax :082-672366

email :goldenring@live.com.my

Wisma Motokar Auto Services  Sdn Bhd.

[admin]

Penulisan entri ini adalah sokongan HB terhadap sahabat lama yang berusaha mencari rezeki dalam bidang ini,Semoga kalian boleh menghubungi beliau secepat mungkin agar kereta idaman kalian dapat dimiliki ketika musim perayaan nanti.

Kalau dah beli kereta tu dan ingin memastikan kereta boleh dibayar dengan cepat langsai pinjaman  boleh membaca informasi Cara Nak Dapat Pendapatan Kedua.

Sekian.Salam cerita selalu.

 

p/s :Kredit Gambar kepada http://www.perodua.com.my/

10 ulasan

Info berguna untuk siapa-siapa yang sedang survey2 nak beli kereta.
Tidak dinafikan kereta2 model produa kualitinya bagus dan harganya berpatutan...
Di saat nilai ringgit kian turun, memang elok sangatlah kita membeli barangan tempatan...
Tunggu apa lagi..belilah barangan buatan Malaysia



Terbaiekkk bro...

ya..tunjukkan sokongan pada produk buatan Malaysia..

terima kasih ..Tuan Aweng.

terimakasih infonya mas :) izin saya menyimak dan membaca mas hihihi

Sgt bermanfaat kpd yg memerlukan info ni. Nak beli kereta perlu dapatkan org yg dipercayai.. menyokong sahabat pun satu amalan yg sgt mulia. Semoga bersama2 terus sukses... aamiin.. :)

musim-musim nak raya ni biasanya ramai juga yang mahu bawa kereta baru balik kg..perodua memang antara yang bagus juga..

Perodua memang terbaik, walaupun harganya mahal sikit compare to Proton...kualiti didahulukan


EmoticonEmoticon