Group WhatsApp Sayang Hero Borneo

Group WhatsApp Sayang Hero Borneo…Sejak ada telefon pintar ini HB semakin ligat pulak HB nak bermain WhatsApp.Nak kata seronok tak juga.Rasa macam bermain di Group FB pun ada.Oleh kerana dah ada kemudahan tersebut HB pergunakan sebaik mungkin supaya perkongsian ilmu,informasi dan kebaikan dapat dimanfaatkan seramai yang boleh.

14371191774_e2dba02cca

Tujuan penubuhan group ini untuk memberi peluang kepada kawan-kawan offline dan online untuk berkongsi rasa dan pengalaman mereka bawah satu group.Asasnya untuk mencipta suasana motivasi dan pembina semangat.Demi memastikan objektif tidak tersasar, HB menetapkan cuma seorang sahaja menjadi admin yakni master coordinator group.

HB akan mengajak rakan taulan dan sahabat handai untuk  menyertai group WhatsApp Sayang Hero Borneo.Penggunaan kata ‘sayang’ ini bukan bersifat peribadi.Ia merujuk kepada kemesraan dan jalinan silaturrahim sesama ahli.

Selain daripada itu ahli-ahli group tersebut boleh meninggalkannya tanpa sebarang syarat.Tiada paksaan dan sekatan.Paling penting ada rasa keikhlasan untuk kekal dalam group.Jika ada manfaat boleh diteruskan.Jika tiada sila tinggalkan.Semudah itu.

[admin]

Semoga group WhatsApp Sayang Hero Borneo mendapat sambutan terutama kepada mereka yang mengenali HB atau bakal mengenali pada masa yang akan datang.

Jangan lupa kalian yang sedang mencari - cari Kerjaya Impian Untuk Jana Pendapatan Berterusan sila klik pada link yang disertakan.

Sekian.Salam motivasi dann jumpa lagi.

14 ulasan

Kalau saya, dah banyak2 group pun, kadang2 susah nak handle especially yang terlalu aktif...huhu
Tapi, tidak dinafikan yang ianya dapat mengerat tali silaturrahim...Moga digunakan ke arah kebaikan.

Kalau saya, dah banyak2 group pun, kadang2 susah nak handle especially yang terlalu aktif...huhu
Tapi, tidak dinafikan yang ianya dapat mengerat tali silaturrahim...Moga digunakan ke arah kebaikan.

teringat macam nak join juga tapi sekarnag dah ada berpuluh group membuatkan MJ sedar diri hehehe..

Nak join hb..yan layak tak

banyak ahli..memang sibuk ..blog pun susah nak terlayan..

banyak ahli..memang sibuk ..blog pun susah nak terlayan..

berpuluh group..ho..ho..bestnya

ada Wasapp layak la tu..

Join banyak group jugak..dan banyk jugak yg di"mute"kan..sbb sangat2 mengganggu notification tu bila time kerja..

saya online WhatsApp bila kerja blogging selesai..

selamat ber-BESTMobile tuan Hanafi

itu yang terbaiknya...he..he..

Semoga merapatkan lagi ukhwah dgn perkongsian ilmu yg bermanfaat.. :)

ya..ukhuwah itu sangat penting dalam kehidupan manusia..


EmoticonEmoticon