Biar Gambar Berbicara Siri 5

HB nak ubah penulisan pulak.Dari tulis panjang-panjang sekarang nak tulis sepatah dua sahaja.Mungkin macam pelik.Namun tidak sebenarnya.Sebab ada HB ada mendapat maklum balas dari pembaca yang mereka tak suka sangat membaca.Mereka nak layan gambar menarik yang ada dalam blog.Sebab itu dah 5 siri kelahiran entri biar berbicara.Jom layan gambar duit.


27 ulasan

Kalau pnjang tapi tajuk gempak org snggup je baca..

Artikel pendek atau panjang..bergantung pd topik..

p/s : Tak nak buat peraduan teka berapa ringgit total duit kat gambar tu ke? :D

dah lama tak pegang duit banyak macam tu...last masa dapat durian runtuh felda :-))

Gambar duit memang memberi inspirasi. Buat kita lebih bersungguh dalam mengejar impian.

Memang ada pembaca yan suka tengok gambar sahaja...lebih-lebih lagi gamar duit

kalau macam tu rasa nak buat tajuk gempak la..

masa post gambar belum ada idea pulak..mungkin lepas nie..kot?

Pening juga kalau nak baca entri yg panjang2 kan...

saya biasa pegang tapi duit orang..

itu salah satu manfaat yang ingin saya kongsikan..

duit sangat dekat dengan kehidupan kita..

kalau ada yang guna ayat sedap..memang best juga tau!

Nasib baik tak tunjuk cium duit..sekarang kan tengah viral cium duit ni..hihi

Bagi pandangan peribadi saya, media sosial 'Blog' ini sesuai untuk tulis panjang-panjang dan banyak gambar berkaitan sebab kalau nak tulis pendek2 dan hanya post gambar... ada media sosial lain yang lebih sesuai seperti Instagram, Facebook, Twitter dan sebagainya...

p/s: Terima kasih kerana sudi bersama Relaks Minda...anda amat2 dihargai

Wahh.. belanja sikit HB.. jom makan kfc hehehee.. :D

kalau tulis pendek tapi trafik still masyuk macam blog heroborneo oklah kan :)

kalau entry/artikel yang bagus, saya tetap sanggup baca sampai habis. berbaloi! hehe

agaknye berapa lah jumlah duit rm50 kat atas, saya teka rm3150, betul ke

Gambar duit memang memberi inspirasi.

ada orang kata duit itu kotor..selalu bertukar tangan..macam manalah nak cuim kecuali duit baru

ya..ada kebenaranya pandangan begini..

ho..ho...kalau ada tezeki tak salah tu..

trafik masuk tu memang ada ..tapi ciput sahaja..

oh ye ke!..kalau macam tu saya nak cuba tulis entri bagus la nanti..insya Allah

tak sampai satu ribu..la

saya juga mengharapkan macam tu..

Betul tu, kalau duit baru boleh juga cium kan..memang tak faham la mereka yang menjadi 'hamba' duit ni...


EmoticonEmoticon