Biar Gambar Berbicara Siri 4


Gambar ini tak cantik sebenarnya.Namun daripada gambar ini ada kisah yang ingin didedahkan.Ada seorang pelanggan yang mendakwa ia ada masalah.Rasanya tak cukup masak.Namun HB dah tanya staff tiada apa yang pelik.Semua setting mesin betul dan cara penyediaan ikut SOP.Orang yang mengendalikannya memang HB percaya antara staff yang dipercayai dan kemahiran kerja yang tinggi.Pelanggan tak puas hati maka kami tukar sahaja kepada yang baru.

p/s :Bongkar Rahsia BestMobile Prepaid Jana Duit

18 ulasan

Ha..a..nmpk aym tu tak msak isinya..

Mungkin dia nak ayam tu dimasak garing kot HB, jadi isi didalam masak la...

Perkara kecil aje kan HB... Kekadang kita tak perasan pun...

Ada sesetengah org ni cerewet macam2.. susah juga nak mengadap org2 yg mcm tu hhmmm...

dalam banyak-banyak masa mesti ada jadi begitu agaknya...

kalau bagi upin ipin depa cukup suka mau ke suruh mereka kaji siapa punya angkar ini huhu...

sabar sahajalah..

nampak macam tak masak..tapi sebenarnya dah masak.

nampak macam kecil tapi besar juga impaknya tu..

orang kata pelanggan selalu betul..

sebetulnya bukan KFC..ho..ho..macam teka teki pulak

itu idea yang sangat menarik..

Sabar....macam2 orang ada dalam dunia ni
Salam Jumaat :)

Sabar....macam2 orang ada dalam dunia ni
Salam Jumaat :)

ya..salam Jumaat dan saya memang tingkatkan kesabaran la nie..

Rasa lapar pula bila tengok gambar ayam goreng ni. Nasib baik ada roti di sisi Mek ila :-)


EmoticonEmoticon