Biar Gambar Berbicara Siri 3

Kota Samarahan

[admin]

Tempat ini adalah pusat membeli belah.Tak besar dan menarik untuk dikunjungi oleh mereka yang berpendapatan sederhana dan ke bawah.Kebanyakkan penggunjung adalah orang kampung dan penduduk sekitarnya.Lokasi adalah di Kota Samarahan yang HB sifatkan Segi Tiga Ilmu.Mana taknya di kawasan tersebut ada Institut Perguruan Tun Abdul Razak,Universiti Malaysia Sarawak dam UiTM Sarawak.

18 ulasan

bagusnya, macam-macam dah ada. zaman saya belajar di UNIMAS dahulu, nak ke pasaraya tu jauhnya la kena ke Kuching

Pusat membeli-belah nie nampak cantik kan ^-^

tak pernah sampai lagi ke sarawak.. nampak menarik pasaraya ni.. lokasinya juga stratergik, memudahkan penuntut utk mbeli belah..

bagusnya tak terlalu besar..kalau besar2 penat nak ronda :-P

budak u ramai lepak kat shopping mall untuk makan dan santai

ya..cantik kerana saiznya mini..he..he..

market untuk student dan penduduk setempat

sesuai dengan populasi kat situ..belum padat sangat.

Perempuan sinonim dengan shopping komplex. Kecik besar semua ok...

dari jauh nampak menari pasaraya ni. harap ianya membekalkan keperluan penduduk tempatan

In shaa Allah ada rezeki dan peluang kesempatan, teringin nak ke sana dan berjumpa HB.. :)

perempuan memang singnifikan dengan shopping..sebab kuasa membeli mereka tinggi.

memang complete untuk bekal keperluan penduduk setempat..

ho..ho..itu yang suka saya dengar..amin..HB jumpa KK..terbaik la

Dekat dengan rumah kamek. Harga barangnya sik mahal, mampu milij.
😊

Belum pernah sampai lagi di Kota Samarahan. Teringin juga nak ke sana :-)

kalau pergi ke Sarawak jangan lupa singgah ke Kota Samarahan..


EmoticonEmoticon