Cara Capai Impian Paling Pantas

Cara Capai  Impian Paling Pantas…HB ajak.HB mohon dan HB minta kalian semua berfikir sejenak.Fikir dalam masa 30 saat.Fikirkan dengan mata hati .Nampakkan dalam benak minda apakah impian kalian semua dalam 30 hari dari sekarang.HB tak minta setahun.Cukup sekadar 30 hari untuk melaksanakan impian yang kalian mampu capai dalam masa yang sangat pantas tersebut.

impian paling pantas

‘Impian nak makan buah epal dengan petik sendiri dari pokok’

Sekarang kita kembali ke alam realiti.Masa 30 saat memang tak sempat pun untuk terus layan khayalan kalian.Namun HB sangat percaya ada dikalangan kalian  yang memang setiap hari ada impian hidup nak dicapai.Impian yang bertahun-tahun sekadar impian.Nak direalitikan macam rasa mustahil dan sukar.

Sebenarnya tidak.Orang kata ‘nothing impossible' kerana semuanya berlaku dengan izin Allah SWT.Jika percaya dan yakin kepada kekuasaan Allah SWT maka lenyaplah segala keraguan dalam hati.

Salah satu kaedah yang telah terbukti boleh menghasilkan kejayaan ialah seni hubungan sesama manusia.Manusia boleh disenangi ramai jika tabiatnya jenis suka dengan orang.Untuk membina hubungan sesama manusia yang lain mesti ada sesuatu yang boleh memberi manfaat ke atas dua-dua pihak

HB nak bagi contoh jalan yang paling pantas untuk capai impian kalian.Contoh yang HB gunakan ini sangat penting.Jadi tolong beri perhatian dengan cukup serius.Kalau tak nak HB tak kisah kerana orang nak berjaya mesti bermula dengan iktikad untuk serius dan sungguh-sungguh.

Misalnya dalam perniagaan telekomunikasi,HB ambil contoh jenama mrhanafi.com.Melalui jenama tersebut orang ramai akan terkait memori dengan bisnes BestMobile.

Dalam BestMobile kalian boleh mencapai impian untuk mendapat duit RM1724 dalam masa sebulan.Duit itu memang tak banyak namun boleh berkembang kepada satu tahap yang menyeramkan iaitu kalian melihat wang masuk kedalam akaun secara berterusan.

Cara untuk menjadikan impian ini suatu realiti taklah susah.Tak perlu berpanas atau  berhujan selama 12 jam sehari.Kalian cuma perlu mendaftar keahlian dalam kumpulan Groupsbest.net.

Selepas itu dapatkan web promosi percuma yang mengandungi link kalian sebagai penaja.Kalian pasti betul-betul tercabar jika melihat sendiri betapa cepat dan mudahnya bisnes Betsmobile untuk berjaya.Kalian sudah bertaraf Rakan Bestmobile atau Brand Patner Besmobile.

Kini kalian ada misi penting.Anggap sahaja  misi ini antara hidup dengan mati,Kalian berjaya maka selepas 30 hari kalian boleh mengubah hidup menjadi terbaik.

Misi kalian adalah mendapatkan 30 orang Rakan Bestmobile sebagai mana kalian sekarang ini.Kalian bermula dengam kos RM49.Rangkaian rakan BestMobile juga perlu membayar kos RM49.

Buat senarai prospek atau kenalan serta sahabat kalian dalam 300 orang.Bagi seorang blogger atau internet savvy tentunya jumlah tersebut sangat kecil dan mudah.Untuk pembaca offline pun bukan sesuatu yang mencabar.Cari kenalan baru setiap hari.Berkawan dengan semua orang sehingga jumlah 300 orang.Lebih pun boleh.

Promosi kepada mereka.Cari yang berminat.Jika peratusan berminat cuma 10 peratus dari jumlah 300 orang maka kalian akan mendapat 30 orang yang sudi menjadi Rakan Bestmobile.

Insya Allah segala teknik dan strategi promosi akan HB kongsikan dalam blog mrhanafi.com

Kesimpulan dari admin

Kalian ada masa 30 hari dari sekarang.Jika berjaya melakukannya kalian bakal mendapat imbuhan berjumlah RM1724.Besar jumlah tu.

Sekian.Salam kejayaan dan jumpa lagi.

 

p/s :Jangan lupa untuk mendaftar keahlian Brand Patner  BestMobile di >>SINI.<<

27 ulasan

SEbuah bisnis yang membuat orang semangat 1k RM dalam sebulan duit banyak 4 juta lebih kalau dalam Rupiah

Salam HB..
Motivasi pagi...
Agak menarik juga pakej nya..akan di fikir2 kan..
Thanks for the info

4 juta..hu..hu saya bisa jadi jutawan

memang menarik..best untuk otak berfikir sejenak..

aritu ada bagi tahu hubby pasal best mobile nie..tapi lom ada keputusan lagi...

bisnisnya bisa memotivasi banyak orang,postingannya menarik.Terimakasih udah share :)

Pepagis baca motivasi macam nih memang bikin hati melonjak2 nak join ni...

Rasa semangat nak buat bisnes BestMobile nie... Hehe ^_^

kejar impian selagi boleh asalkan dengan niat betul dan tindakan yang betul..

sekarang dah panas kat mana-mana..boleh juga tu

hu..hu..terkasima saya..terima kasih

alhamdullilah..itu rezeki minda pagi nie..

mulakan langkah sekarang..blogger ada kemudahan blog..gunakan sebaik yang mungkin

niat dan tindakan adalah booster untuk berjaya..

Menari juga pakej yg ditawarkan tu HB.. boleh difikirkan tu.. mmg menarik.. :)

untuk mereka yang berani dan bersemangat waja..hu..hu..

cerita moyivasi buat kita ras anak berjaya dengan cepat kaya dengan cepat tapi perlukan usaha

nak berjaya kena usaha, itu yang memang patut semua orag sedia maklum, tapi ramai jugak lagi yang tertipu nak dapat duit cara mudah..

kejayaan sebenarnya memerlukan masa..masa yang terpantas bukan perkara mutlak..

kita perlu faham..tiada cara sangat mudah mendapat duit..kerja makan gajikan perlukan masa sebulan..

Dengan membayar kos RM49 bisa Menggapai impian dengan mudah ya. Mudah mudahan lancar bisnisnya HB...

Makan epal petik sendiri, Alhamdulillah dah tercapai, petik strawberry jer tak sempat...huhuhu

Semoga semua impian kita akan tercapai...aameen

berusaha sedikit demi sedikti kita akan berjaya juga pecayalah asal jangan cepat putus harapan

harap begitu jadinya

hu..hu..bestnya impian dah tercapai

itulah kepercayaan saya,,

Perlu rajin dan berusaha tanpa jemu juga :)


EmoticonEmoticon