Blog Senjata Promosi Seorang Blogger

Blog Senjata Promosi Seorang Blogger…Tentu beruntung menjadi seorang blogger.Mereka ada platform yang sangat ampuh untuk membuat promosi apa jua perniagaan atau hebahan informasi.Tambahan pula ada blogger yang boleh mendominasi carian Google maka bonus untuk mereka.Sebab dunia hari ini sikit-sikit Google untuk mendapat jawapan yang bermain di minda.Jadi tidak hairan ada blogger yang menyanyi dalam hati ‘dunia ini ana yang punya’.

senjata promosi

HB ada terbaca kisah seram seorang blogger sepenuh masa yang risau dengan perolehan rezekinya.Jadi tergerak hati pula nak menjadi penulis blog sepenuh masa.Tulis blog dan menjana pendapatan melaluinya.Tak lah rutin harian pergi pagi dan balik petang setiap hari demi tuntutan kerja makan gaji.

Kita lupakan dulu soal kerja makan gaji.Macam tak best pulak.Apa kata HB  berbicara tentang promosi bisnes .HB tak akan berhenti membuat promosi.Buat dan terus buat tanpa kenal rasa letih dan lelah.HB tulis dan kisahkan dalam pelbagai cara baik secara langsung atau sebaliknya.

Tujuannya supaya promosi yang dilakukan secara berterusan boleh memberi impak maksima kepada para pembaca.Lagipun apa yang dipromosikan ini boleh memberi manfaat kepada mereka.Terpulang nak membuat tindakan sekarang atau kemudian.

HB suka nak mempromosikan satu perniagaan telekomunikasi yang terlajak best sekarang iaitu BestMobile.Maklumat lanjut boleh kalian perolehi dengan pergi sahaja ke laman web promosi di : http://linksaya.biz/mrhanafi

 

1.Pendaftaran boleh dilakukan secara percuma dan jika nak dapatkan kad sim perlulah upgrade dengan membayar RM49.Itu sahaja

2.Promosi boleh dilakukan untuk mendapat ahli baru supaya kalian mendapat insentif RM20 setiap pendaftaran.Kalau boleh setkan target seramai 30 orang dalam 30 hari.Nanti pihak syarikat bagi imbuhan yang berjumlah RM1724.

3.Cabaran sebenar adalah bab promosi kerana persaingan datang dari ahli-ahli yang lain pula.Namun jangan takut kerana jika kalian terus berusaha maka kejayaan pasti menjadi milik kalian.

4.Sebagai blogger HB amat galakkan mereka berminat menjana pendapatan melalui Bestmobile ini buat blog sendiri.Dengan adanya blog maka kalian boleh membuat promosi website ke seluruh tempat di Malaysia ini.

5.Pekerjaan terakhir kalian ialah terus membuat kerja promosi.Buat entri yang bermanfaat dan letak link promosi agar prospek yang berminat boleh menyertai bisnes kalian bila-bila masa.Jangan berhenti walaupun ia adalah pekerjaan terakhir yang bisa menjadi pendapatan luarbiasa.

 

Kesimpulan dari admin,

Sekarang nampak tak betapa blog boleh dijadikan senjata promosi.Buatlah apa cara sekali pun janji perkara yang tidak menyalah undang-undang negara.

Apa tunggu lagi.Daftarlah segera hari ini dan buat bayaran agar komitmen kalian terus bersemarak untuk mencipta kejayaan.

<<<<<<<<<<<<<< DAFTAR >>>>>>>>>>>>>>>

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

39 ulasan

Betul tu HB. Promosi melalui blog memang berkesan dan kekal sepanjang zaman.

blog memang senjata ampuh untuk promosi apalagi kalau trafik ribuan tiap harinya

mesti ada kemahiran dan minatkan admin.kalau berjaya senyum sahaja katanya

setuju dengan pndapat hanafi :-))

itupun kalau trafik yang tinggi

sebelum berjaya mesti kena usahakan..

terima kasih..kerana sokongan

Hari ini blogger sudah setanding selebriti, tambahan kalau blogger tu ramai pengikutnya. Lebih mudah nak promosi apa jua ^_^

Blog kita juga macam mesin atm kan ^^

blog memang awesome, rumah jana duit edisi zaman kini..

Setuju sgt dgn HB.. malah bukan sekadar promosi shj, blog juga sgt baik utk dijadikan sbg sokongan kerjaya utk meraih keyakinan bnyk pihak ttg kerjaya yg kita lakukan. Boleh jadi tapak portfolio juga.. alhamdulillah..

Bersemangat jadinya. Blog adalah kedai 24 jam. Sila masuk hehe :)

blog ni mudah.

tapi jangan ambil mudah.

hoho..

senjata setuju.. tapi boleh jadi juga senjata makan tuan.. so kita sebagai blogger kena berhati-hati .. itu sahaja...

Semoga suksess selalu
Usaha Tangga Kejayaan

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Yup..seram sangat..kena ada backup yang cukup haaa...terima kasih diatas penghargaan artikel tu..

Moga-moga medium blog ini dapat dimaksima sebaik mungkin untuk mempromosi perkara yang bermanfaat, in sha Allah.

Setuju sangat dengan HB. Buat sekali, pulangan berkali-kali. duduklah di pelusuk dunia mana, kalau terbaik, mmg org mencari.

Ya betul tu bro blog dicampur dengan google menjadikan ia satu senjata untuk penulis macam kita

blog ni memang medium yg paling senang utk promosi barang selain fb.nak lagi promosi besar besaran gunakan blog dan fb serentak

http://kucenmaster.blogspot.com/

sebab itu perlu bina jenama dahulu..

ha..ha..harap macam tu la bro

nampaknya zaman sudah banyak berubah

peranan blog dah semakin luas.

kedai 24 jam 7 hari seminggu..

betul tu bro..jangan ambil mudah

hu..hu..hebat nie..senjata makan tuan

terima kasih bagi sokongan ..

hu..hu...tuan punya diri sudah datang mari maa..

saya pun harap macam tu..

mak oii..hebat bahasa tu

satu senjata yang macam pisau la tu

guna dua memang power..masa pun banyak guna

Hello,
I am glad to visit your blog, and I really like your writing this, it is very interesting to read and helpful as well.
Thank you... :)

Rajin dengan malas je nak update blog ni kan..kalau nak sukses kena la jadikan blog sebagai promosi..

ho..ho..you're welcome

momentum tu kena jaga..


EmoticonEmoticon