Biar Gambar Berbicara Siri 1

blog yang terbongkar

Kesimpulan dari admin

Terpulang kepada kalian nak komen apa.Yang pasti ini adalah entri paling santai untuk mengajak pembaca berfikir tanpa pembaca..Itu sahaja.

Salam motivasi dan selamat berehat di hujung minggu.

17 ulasan

Sedut ilmu.. haha.. ilmiah sangat..
kalau student, sedut nota lecturer.. tak pun copy tugasan.

jawapan yang agak menarik..hu.hu..

Nak transfer data ke mana tu HB?

macam-macam ada dalam tu kot,ebook,video, semuanya cara untuk buat duit

Kandungan ilmu dan inspirasi kehidupan.. :) :)

Alat yg bisa di gunakan utk bertukar informasi utk kalangan pelajar ..
Nice Sekali ..

biar komen berbicara..

nak transfer ke PC tempat kerja.

data untuk buat duit

ho..ho..ada mantap sedikit

orang IT dan student memang perlu gajet ini

itu pun dah cukup...

Betul sangat bro ..
orang IT sangat perlu gajet 1 ni.

Note book baru nampak :)

Hidup kene ada back up...hehe

Scan virusnya dahulu bang..hahaha

tanpa bantuan wifi internet rasanya ada antara kita tak hidup senang heee...

kalau saya bosan suka tinggalkan lama sikit agak rasa ok selesa rindu baru jeguk rumag..tu blog heee..


EmoticonEmoticon