Rahsia Dapat RM1700 Dalam 30 Hari

Rahsia Dapat RM1700 Dalam 30 Hari…Sebenarnya bukan rahsia dah.Ramai yang tahu dan menunggu masa untuk menjadi realiti ketika HB menulis entri ini.Dulu HB macam kalian juga masih sangsi kenyataan ini.Sekarang tidak lagi.HB sudah yakin dan pasti sebagai mana HB tulis dalam blog mrhanafi.com.

Dalam dunia telekomunikasi yang hebat ini mendapat sejumlah duit seribu ringgit dalam 30 hari bukan mitos.Ia adalah realiti masa kini.Cuma masa sahaja yang nak membukti kepada kalian.Suka HB ingatkan apa yang HB tulis ini bukan bisnes head hunting yang bermotifkan cari orang dapat duit.Ia sama sekali tidak.

cara buat duit cepat

HB bercerita tentang potensi pendapatan dalam bisnes Bestmobile.Kini satu lagi bisnes yang bakal menjadi fenomena kepada rakyat Malaysia yang bijak memilih perkara TERBAIK dalam hidup mereka.

1.Apa yang kalian perlu buat ialah mendaftar keahlian sebagai Brand Partner BestMobile di -----> SINI

2.Selepas itu tolong hubungi HB bagaimana nak dapatkan kad sim BestMobile atau ikut sahaja arahan pada laman website tempat kalian mendafar.

3.Setelah membuat pendaftaran,website promosi yang mengandungi nama kalian akan dikaktifkan oleh pihak admin.

4.Buatlah promosi serajin yang boleh.Tak kira kat media sosial atau kat mesyuarat tingkap.Cuma pilih waktu yang sesuailah.

5.Setkan target 30 orang mendaftar menerusi website promosi.Kalian adalah penaja dan hubungi mereka tentang membuat pembayaran sebanyak RM49.Itu sahaja.Mereka bakal dapat sim kad yang ada nilai kredit RM10.

6.Sekiranya semua berjalan lancar maka kalian dapat insentif dari Syarikat BestMobile berupa:

----->>>RM600 (RM20 x 30) setiap kali berlaku penajaan ahli baru

---->>>RM500 berjaya mendapat keahlian berbayar RM49

---->>>RM300 bonus leader kerana ada penajaan 30 orang level 1

---->>>RM300 berupa insentif top up dalam kumpulan

+++>>>Jumlah yang akan kalian dapat dalam sebulan ialah RM1700.

 

Kesimpulan dari admin

Jika dah tahu tu maka jangan lepaskan peluang ini.Buat pilihan terbaik sekarang juga dengan mendaftar penuh bergaya bersama HB dalam GroupsBest.net 

Sekian.Salam Bestmobile dan jumpa lagi untuk mencipta kejayaan.

34 ulasan

peluang dah terbuka..rajin arau tidak je kan..semoga hanafi berjaya..amin..

yan bagi sokongan aje..ank.mencuba takut :-))

Semoga usaha en Hanafi ini lancar dan berjaya sebuah usaha yang memang sangat menarik

Peluang yg menarik ni. Thanks sharing HB.. Semoga sentiasa dipermudah dan dimurahkan rezeki.. aamiin.. :)

Boleh try untuk menyertai ni, bagus jugak untuk disertainya.

semoga berajay bro..usaha yang cekal pasti membuahkan hasil

terima kasih bagi sokongan..

kalau minat boleh cuba..

kalau tak minat abaikan sahaja

tak de masalah punya

ho..ho..terima kasih

amin..dan terima kasih atas doa,

bagi yang berjiwa berani memang boleh cuba..

sekarang nak fikir apa usaha yang paling cekal sekali bro..

All the best HB.

Dia ni ada prepaid n postpaid ye?

Wau.. menarik tu.. hehe.. semoga berjaya bro.. InsyaAllah tercapai apa yang dikehendaki..

semua prepaid..kalau nak kekal no lama pun boleh..

dengan doa kalian saya semakin bersemangat untuk mencapai apa yang dicita-citakan terima kasih..

semoga terus berjaya dan berjaya lagi, usaha tangga kejayaan..

Menarik sangat nie, zaman sekarang kita memang kena banyak sumber income...

MV doakan semoga HB sentiasa bertambah maju dalam perniagaan ni...

hu..hu..terima kasih.

itu yang sepatutnya bro.

Ini impian semua orang, mendapatkan duit seribu ringgit dalam 30 hari... BestMobile bisnis the best...

best kalau side income boleh cecah 4 angka seperti ni

Wah senang la kalau dah dapat duit banyak macam tu. Tpi klo kat indonesia cam mane? Susah la

Wah senang la kalau dah dapat duit banyak macam tu. Tpi klo kat indonesia cam mane? Susah la

hu..hu..terima kasih kerana memberi sokongan moral

sekarang belum ada di Indonesia..fokus dulunya di Malaysia sahaja.

Memang menarik aa tajuk entry HB kali ni.. terlopong sat bijik mata membacanya... eeee memang nak aaa pendapatan sambilam ribu2 nih kan...

Kalau kena dengan cara dan usaha, memang bulan pertama dah dapat RM1700

hu..hu..tajuk itu memang pancimg minat la..

betul tu bro..itulah plan yang tela dirangka oleh Best Mobile

ada cara mudha maka gunakan sebaik mungkin ya tak?

Wow, wow. Memang menarik. Kalau lebih usahanya, lebih juga pulangannya.

Memang lumayan kalau diusahakan bersungguh-sungguh..


EmoticonEmoticon