Mrhanafi.com To Be Best Brand 2015

Mrhanafi.com To Be Best Brand 2015…Sekali sekala nak tulis entri dalam bahasa omputih pulak.Tak mampu tulis entri secara penuh maka buat tajuk pun kira bagus juga.Mungkin ada yang sinis dengan tajuk ini.Namun apakan daya itu pilihan HB sendiri.Nak harap orang lain tulis minta maaf sahaja.Belum layak rasanya.Jadi pilihan terbaik masuk lif tekan butang naik sendiri.

Kalian yang belum pernah singgah ke blog mrhanafi.com jemput datang.Nak datang tu.Datanglah beramai-ramai.Lagi ramai lagi meriah.Ada perkara terbaik yang terhidang kat sana.Tak pergi rasa rugi tau!

mrhanafi.com   BestMobile Blogger

Perkara pertama yang nak HB war-warkan tentang mrhanafi.com ialah satu blog khusus untuk BestMobile.Buat makluman kalian semua, BestMobile merupakan jenama talian telefon prabayar yang bakal memberi manfaat yang best-best untuk para pelanggan.Jika nak tahu lanjut sila layari website promosi BestMobile.

Sudah menjadi lumrah dunia jika kalian nak promosi perkara yang best maka medium promosi turut kena tempias yang best juga.Jadi setakat ini kalian boleh bersetuju dengan HB bahawa mrhanafi.com adalah jenama yang sama ‘best’ dengan BestMobile.

Ingat mrhanafi.com maka ingat Bestmobile.Kalau boleh ingat sampai bila-bila.Sebut BestMobile jangan segan nak sebut mrhanafi.com.Ingat maka minda bawah sedar kalian akan ingat bahawa jenama mrhanafi.com adalah sinonim dengan Bestmobile-admin 

Seperkara tentang mrhanafi.com ialah blog yang dipaksikan melalui hosting dan domain berbayar menggunakan Wordpress.HB ada mengeluarkan sejumlah kos.Ini membuktikan kesungguhan awal HB untuk membawa jenama tersebut lebih jauh.

Bukti kesungguhannya dapat dilihat bagaimana HB menulis untuk perkongsian info dan ilmu dalam bidang networking.Sesiapa bolehpun baca.Boleh guna isi penting.Cuma jangan copy and paste bulat-bulat.Kasihankan HB yang menulis dengan idea asli dan memerah minda setiap hari,

Kesimpulan dari admin

Setuju atau tidak kalian dengan provokasi HB bahawa mrhanafi.com to best brand 2015 biar masa yang menentu.

Namun HB yakin dan percaya sesiapa yang bijak dalam membuat tindakan terbaik untuk memilih  menjadi Rakan BestMobile melalui mrhanafi.com memang TERBAIK.

Kalian bakal mendapat manfaat dan kebaikan yang HB sendiri harapkan buat kalian semua.Sebab insan yang paling baik ialah orang yang paling banyak memberi manfaat kepada orang lain.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

31 ulasan

In shaa Allah.. semoga mrhanafi.com berjaya dan terus maju.. All the best HB!!

setiap blog ada kekuatan dan kelemahan cuma kita tahu isi dalam blog kita lebih mendalam..

namun ada juga blog bagus mata saya sepanjang jalan-jalan 2009 ni tapi sayang ia tak ketengahnya

semoga up brand mrhanafi ini dan bisa diasosiasikan dengan best mobile

selamat berjaya...jup lagi yan terjah :-))

Moga mrhanafi.com terus sukses ^^

SuperNifz doakan semoga cita2 HB akan tercapai jua suatu hari nanti.... Nantikan ketibaan saat itu....

Saya hanya bisa mensupport dan mendo'akan HB. smoga bisnisnya dilancarkan sehingga bisa skala internasional...

bagitau la Suri..blog sapa tu.

harap-harap macam. tu..terima kasih!

hu..hu..terima kasih berminat nak terjah

terima kasih atas sokongan..

ya.begitulah hendaknya.

kalau dah peringkat internasional memang terbaik dah.

all the best ya HB. moga terus sukses! ^_^

Rajin dan usaha pasti berjaya..:)

memang itu yang terbaik sekali..

tahniah HB, semoga terus berjaya dan lagi dan lagi dan lagi...

Wowww nak branded kan brand sendiri.
Bagus nie.
Permulaan kepada kejayaan yg lebih besar.
good luck HB.

saya dah singgah sana :)
Moga suksess selalu HB. Aamiin

itu cara angkat bakul..hu..hu..

terima kasih..berkesan juga entr ini..he..he..

Ingat Mr.hanafi memang ingat Best Mobile..semoga berjaya ye HB

Macam ni bolehlah kita buat komuniti blogger Best Mobile

he..he..itulah sebab nak tanamkan brand tu..terima kasih

memang boleh sangat tuan..

tahniah HB...teringin jugak nak ada satu lagi blog. tapi kot tak terhandle.
pepepun tahiah sangat HB...

satu blog memadai jika masa terhad untuk berblogging..


EmoticonEmoticon