Malaysia Best Mobile 2015

Jangan keliru sama sekali.Memang entri ini bertajuk Malaysia Best Mobile 2015.HB sengnaja buat supaya ada minat kalian untuk mengaitkan kontest SEO yang akan berakhir tak lama lagi.Namun entri ini agak melencong untuk mempromosi kontest.Ini adalah entri untuk mengukuhkan ingatan dan membangkitkan rasa ingin untuk sertai bisnes telco yang terhangat di pasaran.

best mobile

Best Mobile belum lagi dilancarkan secara rasmi.Namun kehangatan sudah terasa di mana-mana.Ada yang masih sangsi.Takut tipah tertipu atau sebagainya.Itu bagi mereka yang pesimis.

Golongan optimis melihat peluang terbaik dan peluang yang wajib direbut.Mereka menjadi golongan terawal untuk mendaftar dan menempah tempat secara percuma di -------->>[Groupsbest.net]

Mungkin kalian ada terfikir mengapa mereka yakin.Mereka tak takut.Mereka tak cuak untuk mencuba.HB buat kesimpulan mudah.Kos untuk bersama Best Mobile cuma RM49.Itu sahaja.Dengan kos permulaan yang sekecil begitu, sesiapa sahaja yang nak berjaya dan ingin sangat menjana pendapatan melihat peluang ini adalah yang terbaik.

Masa terus berlalu.Golongan optimis dan biasanya golongan ini  berpotensi untuk  berjaya.Mereka terus mengorak langkah.Ingat.Langkah mereka adalah langkah kanan atau langkah kejayaan.Sekali mereka melangkah maka kejayaan sudah menunggu di setiap hentian kehidupan.

HB turut melihat peluang dalam Best Mobile pada tahun 2015 antara yang terbaik di Malaysia.Dulu-dulu sekitar tahun 2009 HB ada mengikuti satu preview bisnes telco yang seumpamanya.Pada masa itu masih setia bersama bisnes networking.Jadi untuk mengelakkan conflic of interest maka HB tak nak join.Lagi pun belum ada  feel dengan jenama tersebut.

Setelah 6 tahun berlalu.Rupa-rupanya HB masih panjang umur.Alhamdulillah.Sekali lagi peluang yang sama menjelma di mata.Sungguh tak patut untuk menunggu 6 tahun lagi.Jadi HB nekad untuk bersama Best Mobile walau apa keadaan sekalipun demi impian yang berkurun lama.

Agak-agak apa impian HB? Tu kita boleh tulis entri yang lain pulak la ye.

Kesimpulan dari admin,

Kini terpulang kepada kalian.Jika kalian berminat untuk menjana pendapatan dengan Best Mobile maka daftar segera tempat kalian di---------->>>> SINI.

Sekian.Salam motivasi dan jangan lupa untuk membaca lagi dalam siri yang akan datang.

42 ulasan

Semoga HB berjaya dengan Best Mobile ^-^

Sekarang nih memang teknologi yang berkaitan dengan handphone nih tersangat lah pentingnya. Semoga dengan kehadiran Best Mobile nih dapat membantu meminimumkan perbelanjaan telekomunikasi yang agak mahal la nih.

Tak patut tunggu 6 tahun...huhu
Moga terus suksess HB..aamiin

All the best HB dengan Best Mobile! Pasti berjaya...

semoga impian hanafi tercapai..amin

lah contes ke ingatkan apalah tadi heeee...alahai..semoga berjaya

Lama nye tunggu sampai 6 tahun HB.
Hehehe.
takpe.
Good luck.

wah macam dah ada berberapa rakan blogger yang dah up cerita best mobile nih

insyallah bro akan berjaya..sebab mungkin bro antara yang terawal buat promosi ni

InsyaAllah boleh punya.. mo jenguk2 dulu kalo begitu. manatahu berminat.. hehe

InyaAllah, semoga murah rezeki dan berjaya. Kuatkan usahamu...

terima lasih atas sokongan

All the best HB. Semoga diberi kemudahan dan rahmat dalam setiap detik-detik kehidupan dan impian :)

Selamat maju jaya ya bro!

6 tahun tnggu tue...setia orangnya nie... :D

Malaysia Best mobile mungkin juga akan ada kontes SEO pula dengan title seperti ini nantinya

wah selamat berjaya, best mobile pastinya best dahnamanya pun best hehehe

kalau berhasil jangan lupa belanja MJ hehehe

Semoga success dengan bisnes networkingnya HB...

semoga berjaya dengan bisnes Best Mobile...

di mana ada kemahuan, di situ ada jalan....teruskan usaha sehingga berjaya....

terima kasih..Fidah.

amin..dan terima kasih

tajuk ala-ala kontes la..

nak cakap tunggu tak juga..

blogger myrujukan dan buat dah..

awal atau lewat..biasanya bukan penentu kejayaan bro..cuma kelebihan
kejayaan bergantung dengan kesungguhan dan strategi

intai-intai sahaja bro..kalau berkenan boleh daftar

satu sokongan moral yang suka saya baca..terima kasih

amin dan ia memang terbaik untuk impain saya

saya jenis setia..he..he..

harap-harap akan ada

terima kasih atas doa dan sokongan

insya Allah..itu yang terbaiknya

amin..dan terima kasih

hu..hu..saya suka doa ini..

ya..begitulah hendaknya

All the best HB.. in shaa Allah, akan sentiasa support kengkawan blogger. Good luck.. :)

Promosi terbaik. Semoga berjaya..


EmoticonEmoticon