Kelahiran Blog Wordpress Yang Baru

Kelahiran Blog Wordpress Yang Baru…Nampaknya keinginan HB untuk berada di plaform Wordpress sudah terlaksana.Dulu-dulu pernah juga menggunakan blog Wordpress yang ada hosting dan domain sendiri.Senang cakap memang best dan beri kepuasan berblogging.Sekali berada dalam dunia Wordpress maka kalian akan sentiasa terpanggil untuk berada di sana.

kelahiran blog wordpress

Blog Wordpress ini ada misi tersendiri.Penubuhannya ada sebab.Pendek kata satu blog yang khusus untuk mempromosi Best Mobile Prepaid.

Pengisian blog ini banyak berkisar kepada  coretan HB tentang persoalan dunia bisnes.Jiika keadaan mengizinkan HB akan menjadikan wadah perjuangan  bisnes telco nanti.

Buat masa sekarang penulisannya memang santai.Kalau boleh lebih santai dari entri ini.Nak tahu blog tersebut boleh usha-usha sendiri la ya,

Kesimpulan dari admin,

Blog Wordpress yang baru ini adalah inspirasi untuk membantu rakan-rakan yang telah menjadi ahli dalam rangkaian Groupsbest.net.Maksudnya HB akan mempromosi web refferal mereka melalui blog tersebut.Sungguh mudahkan.

Kepada rakan-rakan pembaca yang berminat untuk berada dalam rangkaian Groupsbest.net  jangan lupa untuk mendaftar segera.Klik sahaja ke link tersebut untuk mengetahui info yang selanjutnya.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

49 ulasan

Moga suksess...
Saya tunggu blog wordpress baru tu..

Wordpress memang best kan HB. Dulu saya tension juga terma baru macam plugin semua, ambil masa lama juga nak cari mood tu. Blogspot memang sangat mudah tapi WP memang ada kelainan yang tersendiri, kalau tahu cara gunanya.
Best of luck HB

WP nih memang sesangat lah mudah kalau kita faham cara nak godeknya. Ceria sungguh WP baru bro. Good Luck ya.

WP memang best walaupun blogspot pun tetap ada kelebihan tersendiri.

All the best HB :)

Sabar menanti dari HB...hehe

Pengguna WP tetap pilih WP bila dah seronok guna, awal-awal memang pening skit :)

Alhamdulillah tahniah HB.. semoga terus berjaya mencapai impian... aamiin.. :)

good luck hanafi :-)) ...

Mesti lebih meletop lepas ni ! hehe Moga terus sukses !

Pengalaman yang baik, Karena bisa memiliki 2 ke ahlian. Blogspot dan WP..
Saya sudah vacum menulis di Blog WP.. Semoga blog WP nya bisa sukses, seperti Blog ini

Teringin gak nak belajar guna WP nie...

BLOGGING DGN BLOGSPOT PUN MSH TERKIAL-KIAL KAK NI..HEH..HEH..MOGA HB SUKSES SELALU.

wp memang seronok
senang untuk tambah apa2 yang kita suka

saya pun suka wp compared ngan blogspot.
amik masa sket nak study perkara baru.once dah biasa memang best..

Tak pernah merasa WP, cuma rasanya SP lebih selesa dengan blogspot walaupun serba kekurangan..

Belum pernah merasa wordpress :).. Semoga succes bro HB..

dah pergi ke blog tu ke?

WP mudah untuk pasang template..

amin...moga doa tersebut Allah makhbulkan segera

alamak..blog ini belum sukses lagi..

janji sanggup keluarkan sedikit modal ..

take a time..blogging is our long term career

alah tegal alah biasa

WP dengan Blogger.com lebih kurang sama..tengok template pun macam blog WP

terima kasih bro...kalau bro main WP lagi power

aku pun dalam perancangan nak buat satu blog wp nie..hu3

Gud Luck HB. Nanti bolehlah melawat ke blog WP yang baru tu...

buatlah bro..cuma perlukan masa tambahan untuk blogging nie

Hehe... Kena tunggu beli laptop dulu. Skrg Zumal pakai phone susah sikit ^^

semakin banyak blog luar biasa biasa maintain banyak blog seperti itu

Tahniah!. apa url blog platform wordpress tu? yg groupbest ke?

rata-rata blogger hebat banyak blog..

oh..oh..bukan

groupsbest orang punya la..

ini memang personal blog punya

saya terjah blog bro nanti tau la.

aaaa... dah wujud ke belum blog wordpress tu? ingatkan blog ni dh bertukar kepada wordpress tadi...

lap top semakin murah sekarang ini..tak pe take a time

sayang nak convert blog ini menjadi WP..

ya..dah wujud bro..nanti bro boleh jumpa la

Ok, dah jumpa dah... menarik contentnye... domainnya pon menarik...

Rasanya WP lagik user frendly kot... kurang coding2...

Iss.. mesti lah sudah.. ceria woo themenya... cerahh mata membaconya...

wah, tahniah. WP memang user friendly n nak senang nak diuruskan.

hu..hu..terima kasih

pengguna biasa tak sangat codenya..bagi webmaster mereka gemar menambah kod css pada parent theme..

saya tak reti sangat..bab coding nie..

kalau reti mana ada masa kerana nak buat blogwalking dan tulis blog..hu.hu..

as salam..
setakat ni dah berapa belog wordpress tekah bangunkan...

as salam..
setakat ni dah berapa belog wordpress tekah bangunkan...


EmoticonEmoticon