Blog Terbaik Wanita Wordpress 2015

Siapa yang mahu tahu blog terbaik wanita wordpress 2015.Jika jawapannya mahu jom bersama HB menyelusuri blog-blog ini.Kalian boleh menerjah blog ini bila-bila masa kerana pintu blog mereka sentiasa terbuka.Tidak satu pun mengamal dasar pintu tertutup.Eh wah.Kelas gitu!

Ada sebab HB memilih blog wanita wordpress ini terbaik.Jangan dipertikaikan pilihan HB.Nanti kecik hati mereka pulak.Sebab sebagai blogger,kalian ada kehebatan dan kekuatan masing-masing.Sekiranya kalian tidak mengakuinya maka siapa yang layak berbuat demikian selain diri sendiri.Ye tak?

blogger wanita

Mari HB jelaskan mengapa  HB memilih blog dari Wordpress sebagai pilihan entri kali ini.Sejujurnya HB lebih suka platform  Wordpress.com dan tak menafikan kehebatan platform Blogger.com tempat HB bertapak sekarang ini.Bila hati dah suka maka keinginan untuk berkunjung ke blog tersebut lebih seronok.Betulkan.

Senarai blog terbaik wanita wordpress 2015
http://dalinali.com/
http://www.permatacintaku.com/
http://kujie2.com/
http://cahayacinta.com/
http://www.azeniahmad.com/
http://norfanil.com/
http://sitiatikah.com/
http://ibumifzal.com/
http://emarieys.com/
http://www.bloggerwanita.com/
http://www.myliferia.com/
http://www.ajumohit.com/
http://www.kakyongcun.com/
http://www.mommavogue.com/
http://www.celiknutrisi.my/
http://www.lydzar.com/
Biarkan HB ceritakan secara umum dan ringkas berkenaan blog yang bakal kalian kunjungi selepas ini.Itupun kalau sudi ikut ajakan HB.

Blog-blog ini memang dimiliki oleh kaum wanita.Mereka golongan ibu dan ada juga sedang sarat mengandung ketika entri dikarang.Anak-anak mereka comel belaka berdasarkan gambar yang dikongsikan melalui blog.

Kebanyakan blog wanita ini giat dan aktif mempromosi bisnes Shaklee.Semoga mereka berjaya sebagaimana kejayaan mereka menghasiikan blog yang terbaik tersebut.

Kalau nak bincang niche memang mereka cenderung kepada peribadi atau lifesyle.Lagipun niche blog begini lebih mudah diurus berbanding yang terkhusus dan spesifik.

Kelebihan blog mereka menjadikan terbaik buat HB kerana plug in comment luv.Ia umpama magnet kepada ramai pengunjung khususnya para blogger.Plug in ini akan menjadi sumber tarikan trafik kepada blogger yang berkunjung ke blog tersebut.

Cumanya kepada pembaca senyap ia satu kelebihan kepada mereka jika terlihat tajuk entri yang gempak dan menarik.Para pemilik blog pula akan menerima kunjungan blogger  yang setia.Lebih tepat lagi pembaca setia.

Kesimpulan dari admin,

Senarai bog terbaik wanita wordpress 2015 yang HB keluarkan ini sebagai panduan untuk mereka yang suka blogwalking.Pemilik blog tersebut juga ada yang gemar blogwalking namun tak semua la.Pandai-pandailah kalian memilihnya nanti ye.

blogwalking

Sekian.Salam berblogging dan semoga terus sukses dalam menjalani kehidupan ini.

p/s: Jika blog Buku Online dapat menghasilkan  pendapatan konsisten HB akan berhijrah ke Wordpress..

50 ulasan

Yup. Memang antara blog tersebut senarai wajib blogwalking saya juga.

Ala...saya blogspot confirm la tak masuk list kan..hihihi

yeaayyy, masuk dalam list, thanks HB.

Kalau ada blog lelaki wordpress terbaik, ai vote for Hero Borneo :)

HB, kenapa mereka buat blog? Salah satunya sebab nak share kebaikan produk yang pernah mereka rasa di samping orang-orang yang pernah guna.

Memanglah confident nak kongsikan sesuatu yang dah terjamin halal, semulajadi, berkesan dan mesra alam asalkan ikut rule yang diberkan

Dah tengok juga yang 1st blog dan sempat tinggalkn komen.. timekasih HB, tak pernah lagi membaca kat blog yg tersenarai tu

Terbaik blogger tu semua.
Apapun, ambe doakan semoga bro akan berjaya berhijrah ke WP. :)

eh cantik kasut boleh pijam heeee...
kaki luka tu pi isi ubat cepat..cepat haa..
jom ke blog saya ada macam-macam cuma satu jer ada orang tahu lain diam-diam sudah

thnks untuk backlink sungguh ohsem ;)

terima kasih kerana senaraikan blog MJ juga..pengiktirafan kepada blogger wanita dari blogger lelaki hehehe

Memang best blog2 tu semua, separuh dari list blog tu saya suka visit :)

tak pe..lain kali saya buat senarai untuk blogspot pula..

he..he..boleh dipertimbangkan pada masa akan datang

real testimoni memang best..

ada masa boleh la pergi..

amin..dan itu impian sekarang ini..

ya..u r welcome..

jika belum pergi boleh lawat cahayacinta.com

blogger lelaki adalah Kucha Lana.ha..ha..

alang-alang dah separuh..buatlah sampai full,

Ada yg saya kenal dan ada yg belum.. boleh berkunjung ni nanti. Thanks sharing HB.. :)

Ada yg saya kenal dan ada yg belum.. boleh berkunjung ni nanti. Thanks sharing HB.. :)

ada 2 je yang selalu dikunjungi...

Terima kasih kerana menyenaraikan blog MV dalam list HB ni :)

pergilah semua tuan kalau ada masa lebih..

pergilah semua yan..

sama-sama..semoga cara ini memberi limpahan trafik ke blog kalian

blogger lelaki tak termasuk pun bro,,,hehehehe

sebab kali ini khas untuk wanita sahaja..ladies first!

ahai ada senarai bagus untuk blogwalking ke blog wanita terbaik malaysia

Oh terharunya baru baca. Terima kasih HB senaraikan blog saya.
Saya suka blogwalking juga tapi masa terhad kecuali weekend.
Terima kasih ya.
Saya doakan HB murah rezki hendaknya.

HB tq banyak ye, habis semua sudah ku blog walk. TQ lagi sekali.

mereka memang hebat. yg penting kerap menguasai keywords gi google

boleh tahan ramai gak nih..

ya..memanmg ada senarai yang bagus

amin..dan sama-sama..

Saya terbatas blogwalking kerana bajet untuk broadband siput je..

sama-sama..siapa yang rajin boleh habiskan dalam masa yang sekejap sahaja

menguasai keyword sangat penting dalam dunia blogger

ho..ho..memang banyak bro

Saya pun termasuk sekali ye HB.
Terima kasih sudi2 berkunjung ke blog saya.
Makin tambah semangat nie nak update dan upgrade.
Hihihi..

Thanks bro... bertambah list blogwalking saya hehehehe

Wah, bestnya kalau tersenarai untuk tahun yang akan datang nanti. Maklumlah Mek ila pun baru berhijrah ke WP tak sampai sebulan yang lalu. Seronok juga bila berpindah ke rumah yang baru ni. Salam Perkenalan ~

itu yang saya suka..update dan upgrade

nanti saya boleh tambah juga..no hal punya!

eh, ada terselit di situ. terima kasih banyak, HB, selalu berkunjung ke CeliNutrisi.My. :)

ya...HB memang suka berkunjung ke blog orang..

Tahniah2 kepada yang tersenarai. Usaha tangga kejayaan.

http://supernifzvitamin.com/category/video-testimoni/rahsia-tambat-hati-suami/

Terima kasih HEROBORNEO... xsangka blog Aya, BLOGGERWANITA.COM dah jadi Blog Terbaik Wanita Wordpress 2015 pilihan HB.. Hehehe.. (Malu-malu Kucing)

tahun 2015, sempena blog BW dah nak 5 Tahun, Selain ada CommentLuv, Aya berikan keistimewaan Do Follow Link kepada rakan pengkomen BW..

Keep Blogging semua... :)

betul-betul usaha tangga kejayaan

bestnya blog mak doktor kita nie..siapa yang belum pergi jom la ke blog dia..

Ada yg biasa masuk..ada yg tak pernah.. Terima kasih berkongsi. :)

pergi la semua..baru puas hati

banyak games terbaru lihat diprofil ini ..thanks ya


EmoticonEmoticon