Best Mobile Untuk Bisnes Telco

Best Mobile Untuk Bisnes Telco…HB berasal dari keluarga susah.Namun HB ada impian besar untuk dicapai dalam hidup ini.Bukan calang-calang impian.Ada impian suci murni untuk mengubah kesusahan hidup kepada kesenangan,kebahagiaan dan kegembiraan dalam kehidupan ini.Maaf bukan untuk HB seorang diri.HB ingin sekali berkongsikan nikmat tersebut untuk manfaat orang lain pula.

Financial Freedom

Untuk mencapai impian ini pasti ada jalan untuk dilalui.Jalan yang biasa dilalui tetapi mempunyai impak luarbiasa ialah peluang untuk bisnes telco.Setiap hari HB berfikir dan menganyam impian menjadi orang senang yang ada kemampuan pendapatan yang hebat.Sehingga pada satu pagi HB tersentak dengan peluang menjana pendapatan melalui handphone iaitu bisnes Best Mobile.Nak tahu info terbaik tersebut jemput layari pautan GroupsBest.net 

Semua orang nak hidup senang.Sudah pasti ingin memiliki tahap kesihatan yang baik,rumah yang selesa,makanan yang berkhasiat dan ketenangan fikiran tanpa gangguan cabaran kewangan.

Apabila dah  hidup senang  kehidupan kita boleh diisi dengan ibadah secara khusus,dakwah dan filsabil illlah demi agama Islam yang tercinta.Dalam usaha  mencapai impian demi impian kalian digalakkan untuk mencuba peluang bisnes telco.Sebab itu dengan tersedianya peluang bisnes Best Mobile  mengapa pulak takut mencuba.

Modal permulaan yang diperlukan sangat rendah.Potensi pula sangat tinggi.Malah tak terfikir oleh fikiran kita bahawa 30 juta rakyat Malaysia itu prospek bernilai buat kalian dalam bisnes telco.

Bayangkan dengan kuasa Visualisasi Minda kalian dah dapat 0.01 peratus pelanggan dari 30 juta orang, sudah tentu mencukupi untuk menjana pendapatan hebat.Senang cerita 3000 orang memyumbang RM1.50 seorang kepada kalian dalam bisnes tersebut maka kalian bisa mempunyai pendapatan RM4500 sebulan.

Jumlah ini adalah kiraan paling minimum.Bagaimana pula dengan 1 peratus.Ah.. kalian kira sendiri berapa potensi pendapatan kalian dalam sebulan.Jadi ada logik tak untuk menjadi seorang tauke bisnes telco walaupun kalian orang biasa tetapi mempunyai keinginan luarbiasa.

Kesimpulan dari admin,

Tak perlu HB membebel panjang.Apa yang penting buka minda kalian bahawa bisnes telco  Best Mobile bukan untuk HB sahaja.Ia untuk semua terutama mereka yang ada kesungguhan dan bijak minda.Ingat kalian bukan keseorangan tetapi dibantu oleh rakan-rakan seperjuangan yang hebat.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

 

Ambil tindakan bijak hari ini juga untuk mendaftar sebagai ahli kumpulan GroupsBest di SINI

42 ulasan

Pendapat peribadi saya, bidang perniagaan di sektor ini tetap mempunyi prospek yang bagus kerana permintaan (demand) sentiasa ada...Cuma mungkin promosi dan marketing strategy kena uuummpphh siket memandangkan persaingannya juga agak hebat.
All the best HB, semoga berjaya. Salam Motivasi.

strategi berkesan bila ada function dan bisnes tour..

Tindakan bijak
Hasil banyak
Rasa layak
Hidup makin enak...

bisnis yg bagus utk mrk yg sdg fikirkan bisnis apa yg hendak dimulakan..

Kejayaan pasti menjadi milik mereka yang berusaha. Good Luck HB!

Teruja baca entri HB nie...

banyak bisnis yang direkomendasikan di blog ini membuka peluang untuk berjaya dengan kerja keras

tak der modal lah hb

nak kaya cepat salah satu mulakan perniagaan dan kerna berani tanggung risiko

saya pun try join juga benda ni, harap harap kalau berjaya, boleh buat duit.. :)

Best ni milik AC Mizal ke?

wow.. bisnes telco ni kalau kena gaya sampai tua boleh hasil.

entri yang baik!! jika ada ilmu, ada usaha pasti berjaya

kena kental juga nak bisnes telco ni.. persaingan ganas juga tu

Semoga niat HB dipermudahkan oleh Allah. Setiap orang mahukan sesuatu yang lebih baik setiap hari.

prepaid dah termasuk kepada barang keperluan.

wah ada best mobile pula sekarang, baguslah makin banyak peluang jana pendapatan.

Semoga segalanya berjalan lancar. Bisnes telco ni memang prospeknya besar dan mampu jana keuntungan.

hu..hu...ayat penuh puitis

ya..khas untuk mereka yang nak bisnis..

terima kasih atas sokongan moral

oh ye..ke?

terima kasih...

pokoknya kerja keras..

tak pe..boleh mula pelan-pelan..pasang impian dulu!

sebelum kaya itu mau lepas dari hidup susah dulu!

sepatutnya bro promote untuk HB dulu-dulu lagi

ada sumber yang mengatakan Datuk AC Mizal yang punya dan ada juga kata beliau adalah duta produk..kesahihan pada 16 Mac ini.

jika telco itu tahan lama macam digi,celcom

itu yang sepatutnya insya Allah

persaingan ganas adalah lumrah dalam bisnes permintaan ramai.

Amin..terima kasih dengan doa tersebut

ya..begitulah harapannya

prospek yang luas..dan persaingan yang tinggi.

Tidak susah untuk susah
Namun bukan mudah untuk senang
Chaiyok hb..

ha..ha..bukan mudah untuk senang

Tahniah... rebut peluang hebat. berbisnes. Gd luck ya HB

Usaha tangga kejayaan.. dgn perancangan yg baik berserta usaha yg istiqamah in shaa Allah berjaya...

itu yang sama mahukan tuan..

terima kasih berkongsikan link tersebut..


EmoticonEmoticon