Best Mobile Prepaid Bakal Dilancarkan

Best Mobile Prepaid Bakal Dilancarkan…Tak lama lagi.Pelancarannya nanti pasti akan gempak.Sekarang pun dah jadi viral di media sosial.HB tak ketinggalan turut sama mempromosikan  best mobile prepaid  menggunakan blog,media sosial dan SEO.Macam lah terer sangatkan.Hakikatnya HB memang nak buat secara serius supaya dapat ‘lari’ dari kerja rutin sekarang ini.

Best  Mobile Prepaid

Sewaktu entri ini ditulis laman web rasmi Best Mobile Prepaid belum lagi dilancarkan sehingga April  2015 nanti.Apa yang ada sekarang ini adalah pra pelancaran menggunakan web promosi persendirian di www.groupsbest.net

HB ada membaca info tak rasmi tentang telco terbaru ini.Ia menggunakan pencawang Umobile dan Maxis.Dikhabarkan Datuk AC Mizal sebagai duta produk.Pengasasnya pula orang kuat telco dan berpengalaman luar dan tempatan dalam bidang telekomunikasi.

Tidak dinafikan ada yang masih sangsi dan bertindak tunggu dan lihat perkembangan Best Mobile Prepaid ini.Biasalah tu.Sebelum ini kita dah pun disogokkan dengan beberapa telco yang menggunakan sistem seumpamanya.Ada yang berjaya dan tak kurang juga belum berjaya.Itu lumrah dalam apa jua perniagaan.

Syarikat perniagaan yang baru seperti ini ada risikonya.Antara perkara boleh diambil kira ialah prestasi kewangan syarikat,kerenah pihak pengurusan dan sistem yang digunakan.Ini semua belum diuji dalam pasaran sebenar.

Kaedah berjaga-jaga ialah jangan menggunakan modal wang terlalu besar sebagai permulaan.Jika tak menjadi maka kalian lebih selamat dan fikiran  lebih tenang.Risiko adalah dijangka.Sebab itu biar bergerak perlahan untuk mengukuhkan asasnya terlebih dahulu.

Sebagai orang yang pernah terlibat dan pernah juga berhenti kerja kerana bisnes pelbagai peringkat (MLM) maka pengalaman lalu memang menjadi guru terbaik.Nak kata fobia memang jauh sekali tidak kerana soal rezeki bukan kerana bisnes.Ia adalah kurniaan Allah SWT.Bisnes sekadar sebab musabah datangnya rezeki.

Namun kalian jangan memfokus kepada perkara negatif pulak.Bayangkan jika usaha menjadi maka kalian bakal memperolehi pendapatan pasif 5 atau 6 angka setiap bulan.Jumlah ini tentu sukar diperolehi jika kalian makan gaji seperti pekerjaan HB lakukan sekarang ini,Renung-renungkan dan selamat mencuba.

Kesempatan HB nak ajak para pembaca yang berminat dengan Best Mobile Prepaid daftar secepat yang mungkin.Nanti selepas pelancaran rasmi kalian boleh membuat bayaran untuk mendapatkan Simkad,kredit RM10 serta buku manual.Pendek kata daftar dulu bayar kemudian.

Harga promosi simkad tersebut cuma RM49 sahaja belum termasuk Buku Manual berharga RM10 dan wang pos RM5.Keseluruhannya cuma RM64 sahaja untuk mendapatkan Best Mobile Prepaid.
Dapatkan keahlian sekarang di >>>GroupsBest.net<<<

Kesimpulan dari admin,

Peluang melakukan bisnes network memang kegemaran HB.Peluang untuk berjaya dalam Best Mobile Prepaid memang cerah jika ada  keinginan dan kesungguhan yang tinggi.Itu adalah asas dalam semua perkara yang kita lakukan.
Sekian.Salam kejayaan dan jumpa lagi.

Jom Tambah Ilmu di Blog Buku Online:

23 ulasan

Crpat tersebar tentang simkad baru ini. Dah daftar, cuma tunggu hari pelancaran saja.

sama-sama kita tunggunya

macam menarik je..baru tahu

Menarik nie, kalau kena pakejnya zumal minat gak ^-^

Wow! nampak menarik ni.. :)

semakin hari makin maju ke hadapan nampak gayanya

Seperti biasa..Saya nak tunggu dan lihat dulu..
Thanks for the info

wah ada lagi syarikat telco baru ya

ni first time saya baca pasal best mobile prepaid ni..

kalau kau ni mcm lambat sikit nak cuba benda baru

kalau macam tu..register je dulu!

ya..memang menarik..

harap-harap macam tu la gayanya

biasa tu..wait and see.

betu tu..ada syarikat yang nak beroperasi mac ini

perkara biasa..belum ada feel tu

Ok... Zumal survey dulu ;)

Telco baru? Nampak gaya beita baik untuk pengguna. Lebih banyak pilihan untuk kita semua..

yang ini lain kerana boleh memberi pendapatan.

Nak kena betul2 kenal telco nih, supaya tak kena tipu nanti...

Jom....Nantikan Best Mobile Memang Best..


EmoticonEmoticon