Program Singgah Blog Edisi 2015

Program Singgah Blog Edisi 2015…Dalam entri yang terdahulu HB ada menulis tentang Blogwalking Gempak Edisi Pertama 2015.HB terus berblogwalking walaupun cabaran memakan bandwitch yang tinggi.Niat HB untuk memperkenal jenama Hero Borneo kepada pihak admin blog yang disinggahi.

singgah blog

Kita mana tahu dalam banyak blog para peserta ada yang nak menjadi blog HB bacaan kesukaan mereka.Jadi selepas ini akan naik blog HB sebagai Malaysia Best Blog.Ha..ha..saja  je nak buat provokasi.

Dalam program Singgah Blog Edisi 2015 ,HB mendapati majoriti blog adalah otai dan bekas juara kontest SEO 2014.Jom kita sama-sama berambeh atau singgah ke blog yang HB senaraikan ini.

1.Blog Murni Mohd Yusof memang best.Kemas susunan theme layoutnya.Tulisan tak kecik dan tak besar.Kira sedang-sedang menyenangkan mata membacanya.

2.Satu blog orang Sarawak macam HB juga.Blog Ishak Hasimi memang bukan baru lagi buat HB.Sebelum ini selalu berbalas blogwalking.Jika ada masa cun ingin sekali ‘mengeteh’ kat kedai kopi bersama blogger tersebut.

3.HB cukup kenal dengan blog Sensasi 2020 ini.Zaman berbloggingnya lebih dahulu dari HB dan kami selalu berbalas singgah blog.Beliau antara blogger yang mempunyai gaya penulisan yang cukup bagus.

4.Daripada domain Miss Seven HB  mengganggap blog ini memang feminin.Memang betul sangkaan HB.Blog ini yang agak menarik dan seronok untuk dibaca.

5.Pada tahun lepas blog Relakss Minda telah menjuarai kontest SEO Bonus Akhir Tahun.Memang tidak dinafikan penulisan blog ini cukup baik dan meyakinkan.

6.Blog DLSL memang unik.Ia ditulis dalam dua bahasa.Ada bahasa Melayu dan bahasa Inggeris.Sangat bagus untuk dibaca begitu sahaja.

7.Pertama kali singgah ke blog acuyuhan.HB tak berani nak komen apa-apa.Memang blog yang cukup cantik.

8.Pada mulanya takut HB nak singgah kat blog Mek Zumbie.Seram dan pelik.Memang betul penulisan blog ini banyak ke arah yang bersifat zumbie.Ala gurau sahaja.

9.HB tak susah untuk singgah ke blog Coretan Anuar.Blogger otai yang kini ada menganjur kontest SEO Jom Aktifkan Mykad.Setakat ini HB belum joint lagi la.

10.Wah ada satu lagi blog kewanitaan yang HB singgah dalam edisi kali ini.Blog yang ceria dan amat sesuai dengan naluri kewanitaan mereka.Blog yang mahu dikenali sebagai yoorin mela colea

 

Kesimpulan dari admin,

Perjalanan untuk singgah dari blog ke blog belum lagi berahir.HB terpaksa berehat dulu.Nanti kita sambung ke bahagian yang lain pula.

Sekian.Salam motivasi dan jangan lupa untuk singgah sambil berkenalan dengan para peserta Malayia Best Blog 2015.

 

Rujukan E-book Terbaik

[A] Panduan Untuk Persediaan Dan Temuduga  Separa Perubatan

[B] Panduan Percuma Untuk Suami Menjadi Hebat Atas Ranjang

[C] Panduan Untuk Wanita Yang Ingin Bekerja Dari Rumah

[D] Panduan Untuk Menjadi Orang Kaya Yang Diberkati

[E] Panduan Untuk Lulus Temuduga Pembantu Tadbir

27 ulasan

semua blogger-blogger hebat nie..hu3..yang otai SEO pun ada tue

terimkasih dah senaraikan blog baru untuk saya terjah masih ada yang belum saya kenal lagi

sayapun perlu mengunjungi banyak blog untuk belajar karena masih baru lagi

yang otai SEO..patut singgah blog mereka..

ya..boleh singgah kat sana lepas ini

ya..memang betul kunjungi blog dapat banyak belajar

Ulasan pasal blog Mek Zumbie tu kelakar. haha

ye..ke.biasalah tuan..

wah menarik....semua blogger yang hebat2 blaka nie

nak singgah jugaklah dan boleh dijadikan idea untuk list blogwalking ni..

semua diatas belum terjah.. :-))

Terima kasih krn singgah blog RM... Teruskan perjalanan anda, InsyaAllah...2015 akan membawa sinar kejayaan hasil dari usaha yg dilakukan.

akan diterjah sebentar lagi ...

lebih kurang macam tu..ceritanya

kalian memang ada semangat yang hebat dalam blogwalking..bagusnya!

blog yang terbaik seperti blog RM tak rugi untuk singgah.

Selamat berblog walking. Saya pun nak pinjam senarai ni untuk tujuan blog walking saya sendiri. Hehehe

HB sarawakian juga.. hehe.. baru tahu.. teruskan usaha blogwalking.. saya pun berusaha juga.. tp masih blogngensot.. hehe

ya..pinjam sahaja..no hal punya!

nasib baik HB tak letak domain Hero Sarawak...lagi senang orang tak cam..bro Aretikz memang HB maklumi sebagai Sabahan ..betul ke?

Bukan unik bro. Rojakkkk.. :D
Ini lah masaalah kalau ada byk sangat perkara yang kita minat. Habis semuanya mahu ditulis... Last-last tak de identiti langsung. Apa-apa pun thanks sbb rasa berbaloi gak lawat blog kawe..

Mereka semua sememangnya hebat2.. boleh juga saya singgah2 ni nanti.. :)

rojak pun sedap juga bro.he..he.

mereka para peserta kontest ..ada yang mesra dan ada yang tidak tuan!

hebat blogger2 semua..sy masih menyusu lagi hehe


EmoticonEmoticon