Misi Blogwalking Fasa Kedua 2015

HB ada kelapangan waktu hari ini.Jadi waktu yang terluang HB  buat misi blogwalking fasa kedua 2015.Tujuan tak lah serius pun.Saja-saja nak jengah rakan-rakan blogger.Nak buat setiap hari mungkin sukar,Sekali-sekala bolehlah untuk merapatkan ukhuwah sesama blogger.

misi blogwalking

Tanpa malu dan berselindung lagi HB telah melawat blog yang ada tersenarai dibawah ini.HB berharap para pembaca jangan lupa untuk berkenalan dengan mereka.Manalah kita tahu ada diantara mereka bakal menjadi pembaca setia blog kalian.

  1. adna2029.blogspot.com
  2. busyratakiyudin.blogspot.com
  3. mohdfairiz.com
  4. anawesomespy.blogspot.com
  5. harianpost.com
  6. fadzirazak.blogspot.com
  7. pojiegraphy.blogspot.com
  8. segalaceritera.com
  9. yangbaik.blogspot.com
  10. rahsiakuasaminda.com

 

Kesimpulan dari admin,

Buat makluman kalian senarai  blog ini adalah para peserta Malaysia Best Blog 2015.HB doakan mereka supaya  berjaya.Bukan setakat dapat hadiah tetapi ilmu tentang SEO.Tak lupa juga kalau nilai ukhuwah sesama blogger itu terus dipertahan selama yang mungkin.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi,

 

Jika ada masa lebih jom singgah sebentar untuk baca preview ebook terbaru di blog>>>>Buku Online.

24 ulasan

saya dah kunjungi beberapa blog di atas nak terjah yang lainnya yang baru saya jumpa di senaraikan disini

semua di atas belum dikunjungi lagi..

kalian memang rajin blogwalking..terbaik macam tu!

salam,, saya datang melawat tapak hihi,, salam kenal,,dalam 10 senarai di atas,, ada 1 yang saya selalu singgah iaitu yangbaik.blogspot.com :-),,memang best lah diaorang ni kan,,

Blogger datang dan pergi, ada yang baru, yang lama pun senyap aje. Sobs.

Saya hanya kenal dengan blog Fadzi Razak tu je. lain lain tak pernah jengah lagi blog diaorang.

boleh la singgah2 ni. hehe

Jemput melawat blog saya juga :)

Baru nak pelan-pelan berblogging semula. Anyway, thanks sharing. Nanti boleh singgah

tidak dinafikan mereka memang best..

perkara biasa lah tu kan!

boleh juga jengah selepas ini bro..!

singah jangan tak singgahkan!

bro bro wajib untuk disinggah!

neve rmind..take a time!

Boleh-boleh, nanti ku terjah blog-blog tersebut. Thanks HB suka sharing :)
Juga thanks suka berbalas kunjungan :)

Wah... ada senarai yang saya tak pernah walking laie tuh... TQ HB 4 sharing.. sat g nak g terjah nih...

http://supernifzvitamin.com/category/video-testimoni/soft-tissue-injury-video-testimoni/

sama-sama...ya..saya suka berbalas kunjungan!

ya..bagus juga untuk diterjah!

Menarik.
Boleh tambah geng blogwalking lagi nie.

ya..betul tu..jom jadi geng blogwalking,,

Ada yg saya kenal & ada yg baru nak kenal.. thanks sharing HB.. :)

Boleh tambah senarai blogwalking ni :)


EmoticonEmoticon