Jom Baca Blog Buku Online

Jom Baca Blog Buku Online..HB suka buat promosi.Sayangnya HB tak bekerja sebagai pegawai pemasaran.Oleh sebab itu HB serius nak buat promosi gempak ke atas blog ini.Satu blog yang ada cerita disebalik penubuhannya sekitar setahun yang lalu.HB sayang ketat-ketat blog ini kerana sentimental value yang tinggi nilainya.

Buku Online

Apa yang menarik tentang blog Buku Online tak lain dan tak bukan berkaitan ilmu.Kepada mereka yang cintakan ilmu maka blog Buku Online adalah makanan minda kalian.Tanpa ilmu pemikiran manusia akan cetek,dangkal dan jumud.Mak..oii.Perkataan ini tak boleh guna selalu.Kesan emosinya cukup kuat.

Dalam menjalani kehidupan seharian, HB tak nafikan kalian menemui 101 cabaran dan ujian hidup.Emosi terganggu,fikiran kusut masai serta berkecelaru.Semua perkataan negatif begini sentiasa berlegar diminda sehingga menyebabkan kitaran hidup kalian terjejas.

Hentikan semua ini dengan mencari jalan penyelesaian.Cari ilmu yang berkaitan dan korbankan sedikit pendapatan untuk memillki ebook.

Sebab itu HB tergerak hati untuk membina satu blog yang mengkhususkan ebook-ebook yang berkualiti terhimpun bawah satu bumbung.Eh..blog? Mana ada bumbungnya.

Dengan cara ini maklumat yang sangat dihendaki mudah dicari melalui ebook yang ditawarkan.HB amat berharap publisiti dengan blog Buku Online semakin rancak dan gila-gila.Siapa yang kira beruntung kalau bukan para pencari maklumat itu sendiri.

Menariknya  Blog Buku Online menggunakan bahasa yang santai.Tak perlu tahap pemikiran genius untuk memahami.Orang biasa-biasa macam HB mudah memahami.Mana taknya sendiri yang menjadi penulis.Saja nak buat lawak yang tak menjadi.

Niche blog ini adalah informasi tentang ebook yang terlaris dan terlajak di pasaran ketika ini.Para pembaca boleh pilih dengan membaca sinopsis ebook yang diberikan.Sekurang-kurang dengan cara ini kalian pembaca lebih yakin dengan keputusan yang akan dibuat.

Pelbagai genre ebook ada ditawarkan.Baik kisah untuk rumahtangga maupun kisah mencari rezeki secara maya.Walaunpun tak sempurna, HB yakin kalian senang untuk membacanya.

Cuma kadang-kadang ada ilmu yang tersembunyi disebalik tabir  blog.Alangkah manisnya para pembaca  melanggan email untuk mendapatkan entri terbaru dan terbaik.Jangan risau kerana langganan kalian percuma sahaja,

Ayuh apa tunggu lagi.Jom baca blog buku online dengan melayari www.e-buku.info hari ini juga.Selepas itu jangan lupa untuk singgah lagi jika ada rasa dan keinginan mencari illmu dalam menyelesaikan masalah yang kalian hadapi.Kalau bukan sekarang,mungkin esok atau bulan hadapan.Mana nak cari kalau bukan klik sahaja gambar diatas tu.

Kesimpulan dari admin,

Suka HB nak ingatkan bahawa melabur dalam ilmu boleh mendatangkan keuntungan 700%.Namun ada syaratnya juga.Yalah kan.Paling minimum baca  blog buku online

Ada ilmu maka amalkan.Buat penghayatan sebaik mungkin.Tak apa ilmu sedikit berbanding ilmu yang banyak.Ilmu yang sedikit amat berguna.Tentunya tak guna  ilmu yang banyak   jika sekadar untuk dibaca dan dilupakan.

Sekian.Salam motivasi dan jumpa lagi.

:

17 ulasan

dah terjah blog buku online ini memang cantik blognya he he

PandaiLah HA promosi.. tertarik dengan kandungan2nya.. sukses selalu :))

MJ suka buku jugak, tak salah nak melabur untuk ilmu, ia memang berbaoi pun

bro pun suka ulas buku dalam blog ni.. hehe..

Saya punya hobi pun suka baca buku.. tp terkadang kcewa gak sal susah nak curi masa membaca ni.. kcuali kalau outstaion.. huhu

sikit-sikit sahaja boleh la kot..

kalau macam tu..buat selalu outstation

gua rasa bro kena cari strategi mantap untuk promosi blog itu lebih sampai kepada umum

memang macam tu..harapan saya bro..

sekarang ni
aku lebih banyak baca blog berbanding baca buku

baca blog lebih santai..
baca buku ambik masa bro..

Suka baca buku tapi kalau online book ni belum berjinak lagi...

online book tak dapat lawan buku kertas punya!

Menarik ni.. thanks info HB.. :)

tak sabar nak baca buku online! semua hujung jari je :)


EmoticonEmoticon