Poligami Mudah Jika Tahu Rahsianya

Poligami Mudah Jika  Tahu Rahsianya…Khas buat suami-suami yang ada hati nak berpoligami.Ingat poligami bukan main-main.Ia isu amat serius dan tidak boleh sama sekali dimain-mainkan waima kepada isteri yang antipoligami.HB tampil dengan pendapat bahawa poligami adalah kehendak dan bukannya keperluaan.Maaf tiada terlintas difkiran untuk menentang hukum poligami.

Photo2208

HB faham ada pihak yang kurang berkenan dengan isu poligami.Mereka sedaya upaya menyingkap sudut negatif dengan mengaitkan kes-kes pengabaian,kurang adil dan tiada tanggungjawab dari ketua keluarga,Sedar atau tidak poligami adalah tuntutan dalam kehidupan keluarga.

Pada perkiraan HB tak elok kalau kita berpolemik dan berdebat jika kurang ilmu di dada dan minda.Malah isu poligami telah HB ulas dengan panjang lebar dalam satu blog Buku Online

Kesimpulan dari admin,

Setiap apa yang berlaku ada hikmahnya.Baik pahit atau mahis.Sebab itu jika nak berpoligami mesti ada bongkar satu rahsia.Tahu rahsia, semuanya macam lancar dan mudah sahaja.Sekiranya ada para isteri yang risau tentang poligami jangan terlalu risau.Ada pihak yang lebih arif untuk mengurusnya dengan lebih baik nanti.

Nak tahu lanjut bagaimana mudahnya poligami boleh baca entri  dalam link yang diberikan.Nak,nak dan nak -------->Rahsia Poligami

17 ulasan

wahhh... macam mana nih... satu pun belum lepas ini kan lagi lebih... saya tak boleh masuk dalam perbincangan ini lah

kenapa semua orang duk cerita pasal poligami nie..hahaha

sekadar info memang tak salah..

jangan cerita depan isteri,.. marah ..hehe

Poligami tu tak salah tapi orang yang tak adil dalam poligami tu yang salah

hanya isteri je yg tau kemampuan suami masing2… ;)

setuju Puan Nor Fauziah ^_^

kalau berani boleh gak cerita..

itu bab memang saya setuju

poligami tak salah sekiranya lelaki tahu bersikap adil dan tahu ukur baju di badan sendiri.Tapi,isu nie sensitif amat bagi sesetengah kaum hawa ^_^

Hanya isteri sendiri tahu tahap kemampuan suami macamna.

ada yang mahu dan sudah semestinya ada yang anti 100%..hukum dunia tu!

kalau bakal suami ambe nak berpoligami. kena ada syarat.. senang saja. 1 rumah banglo yang ada swimming pool dan jugak 1 alpard. hahaha

kalau suami yang jutawan..dengan mudah syarat itu dipenuhi he..he..

Tak mampu nak berpoligami rasanya.. takut tak berlaku adil pulak ni hihii..

Poligami mudah tapi adilnya belum tentu lagi...


EmoticonEmoticon