Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog 2015HB turut terpanggil untuk menyenaraikan blog-blog yang terbaik menurut hati dan budi bicara HB.Sebagai orang Malaysia memang HB kagumi bahawa blog-blog yang dipilih ini adalah terbaik.Usah sangsi atau meragui.Apatah lagi meragui kesahihannya kerana ia pilihan para pembaca seperti HB.Lain padang lain belalang.Lain orang lain pandangannya.

Mari kita teliti dan perhatikan senarai Malaysia Best Blog 2015.Antara alasan yang memberatkan HB memilih blog-blog ini kerana HB seorang blogger yang sentiasa bertandang ke blog tersebut.Bukan sekali malah berkali-kali tanpa jemu dan bosan.Serius, ia sentiasa berlegar diminda dan berputar dijiwa.Pendek kata blog yang tersenarai adalah terbaik
.
Ini tak bermakna blog lain tak baik.Cuma HB tiada daya dan kekuatan untuk menyenarai sehingga beribu-ribu lemon.Lain-lain blog HB simpan dalam hati bahawa blog kalian best from the best.Macam blog BUKU ONLINE.Tak ada orang perasan namun HB terkesan ia adalah blog yang sangat elok diumpamakan sebagai permata yang hilang,Hanya Johari yang kenal Maniam..Gurau la..

Malaysia Best Blog 2015

1.Denaihati.com

Ini blog no.1 Malaysia. dari segi jumlah komen.Seorang pembaca boleh komen beribu-ribu selama sebulan ketika satu kontest komen terbanyak tempohari.Bukan itu sahaja blog ini antara terbanyak dikunjungi rakan blogger sehingga boleh dikatakan blog ala-ala Facebook.

2.Hasrulhassan.com

Ramai pembaca mengelar blog ini sumber ilmu berkaitan SEO dan panduan blogging.Pengguna blogspot paling ramai membuat rujukan dan pembaca organik suka berkunjung kerana blog ini banyak memberi informasi semasa.

3.Ahmadfaizal.com

Blog yang banyak bercerita tentang hint buat duit dari affiliate.Ramai yang singgah dan pasti juga ramai yang mendapat manfaat dari input-input yang diberikan.Sungguhnya permainan bahasa agak psikologi untuk memukau para pembaca.

4.Wangcyber.com

Satu blog yang mempunyai ramai penulis.Pelbagai info dan ilmu terbaik ada disajikan blog ini.HB memang suka berkunjung ke blog ini kerana tarikan dan sebab yang HB nyatakan diatas.

5.Relakssminda.blogspot.com

Ini adalah blog yang terbaik dari penulisan SEO.Pemiliknya menulis dengan gaya bahasa rasmi.Jarang-jarang menggunakan bahasa main-main berbanding HB yang boleh lari dari kebiasaannya.

6.Hidupringkas.com

Sesiapa yang ada naluri kejantanan keusahawanan wajib singgah dekat blog ini.Dengan niche bisnes dan motivasi para pembaca akan dihidangkan ilmu yang cukup praktikal dalam bidangnya.Entah mengapa HB begitu yakin pemilik blog ini seorang yang genius dari segi pemikiran.Ikhlas tau tapi jauh.

7.Khirkhalid.com

Blog yang ditulis dalam niche aktivitis sosial penjara.Satu kelainan berbanding blog-blog yang lain di Malaysia.Apa yang menariknya blog ini mementingkan penulisan berkualiti.Sungguh seronok dibaca tatkala waktu petang maupun dinihari.

8.Tehramuan.com

Domain amat unik.Senang untuk diingat.Mudah pula dieja begitu sahaja.Apa yang paling best tentang blog ialah niche pantun.Lebih menarik pantun yang ditulis itu berkisar isu semasa.Tak lapuk dek hujan.Tak lekang dek panas.Mau tambah lagi tak hanyut dek banjir.Betul ke?

9.Bloggerlelaki.com

HB suka blog ini kerana theme dan kelajuan yang gila-gila.Bahkan penulisannya berkisar kepada info semasa yang boleh membuka minda pembaca untuk terus membaca dan membaca.Sudah tentu HB suka membaca blog ini.Kalian pun sukakan!

10.Anakaskarpencen.com

Blog ini nampak macam sempoi.Namun isi penulisan wow,best.Banyak menyentuh isu semasa yang kita tak terfikir apa rasionalnya.Blog ini boleh  memterjemahkan isi hati pembaca melalui tulisannya.

11.Ohduit.com

Oh hampir terlupa HB tentang syarat penyertaan.Antara satu blog yang terbaik dalam penganjuran contest ini ialah blog ohduit.com.Jika secara peribadi HB dan pemilik ohduit.com ada persamaan iaitu blogger dari Sarawak.Bangsa pun sama.Cuma tempat  asal HB jauh lagi.

Kesimpulan dari admin,

Entri ini HB tulis untuk menyertai kontest yang terlajak hangat di pasaran ketika ini.Tiada harapan yang tinggi menggunung untuk menang  kerana persaingan untuk berada di carian Google.com.my tersangat sengit.Dapat menyelit dan tumpang glamer kira ok jugakan.

“Mari menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

52 ulasan

gud luck untuk Malaysia Best Blog 2015 !!

lama sangat dah saya bercuti dalam aktiviti join contest anjuran kawan-kawan blogger, kalau ada masa lagi maybe boleh join and untuk awak, good luck!

adeh bro..segan pula saya diletakkan sebaris dengan blogger-blogger hebat yang lain..bro masih aktif ke dekat forum wang cyber tu..apa ID bro..huhuhu

Terima kasih tuan sudi masukkan blog hidupringkas dalam senarai... seronok sangat dan moga tuan berjaya hendaknya. Insyaallah !

Blog OhDuit.com kena dimasukkan ke senarai Malaysia Best Blog 2015 anda, barulah penyertaan anda diterima.

blog wajib lawat gua ada dalam list..terbaiklah..mamat cendol banting...

memang hebat2 belaka..jauh panggang dari api berbanding blogger seperti yan..budak barulah katakan..:-))

terima kasih kerana doa tersebut..

saya tak reti kat forum bro..cuma sekadar blogwalking kat blog sahaja

ya...sudah diperbetulkan..terlepas pandanglah pulak!

sebab blog itu dah terbaik maa..

jika serius..yan juga akan seperti mereka nanti

Terima masih kerana singgah ke blog saya. dulu saya selalu baca blog teh rmuan tapi ntah kenapa setahun dua ini dah tak baca.

blog anak askar pencen baru je berkenalan...

aduhaiii.. tidak tersenarai jugak di sini.. 2016 blog ambe ye.. he he he

wahh..blog tu semuanya best-best belaka.

Ya betul kata Bro HB.. Tapi xbagus kalau terlalu serius nanti hanyut hehe :)..

blog tehmuan masih bertahan sehingga sekarang..

boleh..apa salahnya !

ya..memang sebetulnya begitu

banyak juga senarai blogger yang hebat disenaraikan. Pemangkin semangat untuk terus berjaya dalam dunia blog

Terharu saya bila tersenarai antara blog2 yg sememangnya hebat tu.. T kasih HB. Semoga blog Hero Borneo terus sukses... aamiin.
Good luck & all the best HB!!!

senarai ini memudahkan kita semua buat blogwalking

sama-sama tuan..blog bro memang terbaik di hati saya

Goodluck HB.
Semua blog yang disenarai memang terbaik la.

ahirnya aku menemukan senarai yang berbeda sikit meski masih ada juga denaihati dan hasrul hasan

itu memang tidak dinafikan.

senarai itu terbaik buat saya secara peribadinya..mas

Dulu2 pernah jugak follow blog tehramuan...ada jugak blog diatas yg tak pernah blogwalking..

Dulu2 pernah jugak follow blog tehramuan...ada jugak blog diatas yg tak pernah blogwalking..

blog otai tehramuan..saya follow sejak tahun 2012 lagi

Assalammualaikum...HB,

Moga berjaya dalam contest nie bro.... orait. Good luck!

mselim3

Singgah sini

https://www.bajusweetmuslimah.tk/2015/01/malaysia-best-blog-2015.html


https://www.blogahbar.tk/p/perancangan-kewangan.html

https://www.lenovomurah.tk/

Jemput singgah2 ye.. Dan subcribe utk promosi terbaru kami :)

Terima kasih Encik Hero Borneo kerana sudi meletakkan nama blog saya sebaris dengan para otai-otai bloggers lain. Terima kasih banyak saya ucapkan :-)

Apa pun, didoakan semoga HB berjaya di dalam penyertaan contest ini.

Waalaikumusalam mselim3,

terima kasih atas doa dan sokongan moral..saya amat menghargainya!

terima kasih kerana singgah!

Sama-sama tuan syarius ...blog bro memang terbaik dalam hati saya

Assalamualaikum.Teruja sangat dengan 10 bloggers diatas
Bagi kak Anie yang sangat baru dalam dunia blogging ini..blog
HB juga sehebat dengan nama nama yang tersenarai.
good luck untuk Malaysia Best Blog 2015

blog HB tak hebat manalah kak Anie..sekadar di pinggiran tu adalah..

Antara yg dalam senarai di atas tu lah yg kawe rasa akan menang.
Apa-apa pun all the best Hero Borneo... Cabaran borneo akan diteruskan juga..

Ah saya jadi tertarik untuk surfing di blog2 malaysia ini, mau tahu apa kiranya yang membuat blog2 diatas di senaraikan sebagai best blog malaysia.

mereka memang terrer SEO bro..

sebab blog ini seronok dibaca dan memberi banyak manfaat.

Selamat berjaya dalam kontest SEO Malaysia Best Blog 2015 ini ...

Semoga berjaya untuk kontes Malaysia Best Blog 2015 yang hebat ini ya.

Semoga berjaya ye !!

Ikhlas - Bakul2011

www.bakul2011.com

Semoga berjaya dalam kontes malaysia best blog ni ye..

Datang menjenguk
Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest
Malaysia Best Blog 2015

Kebanyakkan Blogger akan listkan dH dalam listing mereka... hurmm...


EmoticonEmoticon