Video Kahwin Ala-ala Winter Sonata

jom kahwin

Sekarang dah hujung tahun.Ramai yang sudah melangsungkan perkahwinan dan kepada mereka yang belum lagi maka boleh merancang dari sekarang.Mungkin awal tahun 2015 atau pun bulan Februari nanti.Sebab soal kahwin antara yang terindah dalam hidup seseorang.

HB nak kongsikan satu video sepasang suami isteri yang melakukan penggambaran ketika musim salji ala-ala winter sonata.So sweet dan best untuk ditonton.Menurut sumber ia telah disebarkan di Facebook sebanyak 4000 kali.Terbaiklah.Tahniah buat pasangan Andaq dan Aimi yang melakonkan semula babak-babak romantik dalam drama atau filem korea.



Rahsia Menambat Nafsu Suami - Ebook terbaik buat para isteri yang ingin memuaskan suami dengan cara yang sensasi

22 ulasan

Inilah yang paling terbaik hehe

so sweet... lepas ni boleh lah buat video untuk anak, family dan sebagainya sehabis drama yg mungkin... mudah2an jodoh kekal selama2nya... aminnn

hu3..romantik la dorang nie

Menarik ni.. mmg menarik.. :)

kahwin memang seronok
rugi la siapa yang sengaja lambatkan kahwin :D

bestnya. nak buat satu tapi wajah kami lebih kepada hindustani hahaha

Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

mungkin lambat jumpa pasangan yang cun

kalau macam tu ..tiru sahaja filem bollywood

sangat sporting kedua-duanya...

Pada zaman ini, semuanya nak gipertontonkan... huhu

termasuk yang maksiat..yang ini ok sikit

alolololo comeynye... dicampur lak dengan seni sinematigrafi yang korean gile... terbaek!!!

kahwin memang best apa..

nie comel pengantin perempuan ke ?

Tak pa lah..sekurang-kurangnya mereka berdua suami isteri. Sementara nak romantik-romantik ni apa salahnya..apapun, comel lah video ni hehe

Tak pa lah..sekurang-kurangnya mereka berdua suami isteri. Sementara nak romantik-romantik ni apa salahnya..apapun, comel lah video ni hehe


EmoticonEmoticon