Peraduan Gambar Selfie Bernilai RM20K

Peraduan Gambar Selfie Bernilai RM20K…Sekarang aktiviti selfie bukan sekadar suka-suka.Ia sudah ke tahap boleh membawa tuah jika kalian menyertai contest yang hebat ini.Ada satu contest yang bertemakan Jom Selfie Produk Malaysia anjuran KPDNKK.Tentunya berita baik kepada mereka yang suka berselfie dan pengguna media sosial Facebook.

Gambar Selfie

Peraduan atau contest ini bertujuan untuk memupuk semangat patriotisme masyarakat terhadap produk buatan Malaysia.Dalam masa yang sama promosi begini membantu pihak pengusaha tempatan mengembangkan  bisnes mereka ke tahap yang lebih baik.

Para peserta yang ingin menyertainya cuma perlu mengambil gambar secara selfie dengan produk yang ada logo buatan Malaysia.Pastikan hasil gambar yang kreatif dan unik supaya mendapat like yang terbanyak di Facebook setelah ianya dimuatnaikkan di halaman Malaysiaku Jenama 

Kita.Peraduan ini masih berlangsung dari 2 Disember 2014 sehingga 28 Januari 2015.Ia terbahagi kepada dua pusingan.

Hadiah isimewa untuk pemenang amat lumayan.iaitu RM 2000 seorang.Ada juga pemenang mingguan yang menawarkan hadiah RM500 untuk pemenang pertama.Hadiah yang lengkap HB nyatakan seperti di bawah:

Pemenang Pertama   x RM500
Pemenang kedua       xRM400
Pemenang ketiga       xRM300
Pemenang ke-4         xRM200
Pemenang ke-5         xRM100
5x Saguhati                 xRM50

HB berharap kepada pembaca yang ada bakat berselfie jangan lepaskan peluang ini.Ia mudah untuk disertai dan usaha untuk mendapatkan like terbanyak hanya perlu kerja promosi dan promosi.
Untuk lebih jelas lagi biarlah HB sertakan syarat-syarat penyertaan.Baca dengan teliti dan fahamkan sebaik yang mungkin.Ini bagi memastikan usaha kalian  tidak sia-sia jika tidak menepati kriteria yang diperlukan.

1.Like Fanpage ‘Malaysiaku Jenama Kita’
2.Tonton link video yang ada kat Fanpage
3.Hantar gambar selfie yang bersama produk yang ada logo buatan Malaysia di  Fanpage tersebut.
4.Kongsikan dengan rakan-rakan supaya mendapat like yang banyak
5.10 gambar selfie yang paling kreatif dan mendapat like terbanyak akan mendapat hadiah
6.Pemilik selfie yang paling menarik nanti bakal mendapat hadiah istimewa berjumlah RM2000 seramai 3 orang.
7.Gambar para pemenang juga akan digunakan secara viral oleh pihak yang berkaitan.

Kesimpulan dari admin,

Bagi HB peraduan ini bukan untuk duit semata-mata.Hikmahnya lebih untuk menanam perasaan cintakan kepada negara Malaysia.Tanda cinta bukan sekadar bermain dimulut.Tindakan bijak dengan membuktikan pembelian produk buatan Malaysia sebanyak yang boleh.

Sekian.Salam motivasi dan selamat berselfie serta teruskan bacaan kalian di mrhanafi.com

29 ulasan

Peluang besar bagi mereka yang suka selfie selfie..

Jarang-jarang berselfie.. hehe.. yang bahaya, selfish.. hehe

wah seru juga nih ....!! event

untuk mereka yang suka berselfie...haruslah rebut peluang ini :)

Menarik.. peluang utk mereka yg gemar berselfie ni... :)

Asalam hebat tawaran ini..url blog Hero Borneo kini di blog Etuza klik blog Etuza ya cari entry tersebut..antara 20 blog tersenarai..

berita baik buat kaki selfie semua nie..hahaha..mana uncle gedek

wahhh selfie pun dapat duit... bestnya !!

selfie pun dah boleh jana income. terbaik!

wowww... lumayan untuk yg suka selfie nih...

ramailah penggemar selfie yg akan menyertainya nanti ...

selfie dapat duit, mesti ramai yang join.

memang peluang besar..

elakkan selfish..orang tak suka!

peluang untuk mereka la nie

wsalam...terima kasih bro.

uncle gedek wajib join la ..

he..he..memang best sambil selfie dapat duit

macam-macam cara untuk dapat duit

semoga iannya bermanfaat untuk mereka

semoga iannya bermanfaat untuk mereka

hadiahnya utamanya memang besar, hadiah minguannya pun sangat meanarik.

selfie pun dapat hadiah? untunglah yang suka selpie:)

agensi kerajaan yang anjurkan tuan..

menarik... tapi apa kan daya, saya ni pemalu orangnya... hehehe


EmoticonEmoticon