Video Preview Filem Star Wars


Video Preview Filem Star Wars…Dulu masa bujang HB suka tengok  wayang.Masa kecik pula pernah tengok wayang pacak atau wayang free.Memang seronok walaupun bukan menjilat jari.Masih teringat betapa sukanya HB tengok wayang walaupun sorang-sorang.Ketika itu awek langsung tak pandang HB.Kasihankan.Walaupun tak ada awek,HB boleh juga bertemu jodoh pada usia yang ideal.

Dalam banyak-banyak wayang cerita Star Wars memang HB tak suka.Bagi tiket wayang free dengan awek cantik pun mau fikir 2 kali.Pertama takut tak habis tengok sebab mengantuk.Kedua berdua-duaan dengan awek ditempat yang gelang seperti panggung wayang  adalah salah di sisi agama.Kalau dengan isteri maka dialu-alukan.

Jadi HB tak nak mengarut yang bukan-bukan.Apa kata kita layan pada hari minggu ini dengan video dari Youtube tentang cerita Star Wars: Episode VII - The Force Awakens Official Teaser Trailer.



Sekian.Salam motivasi dan selamat berehat hujung minggu.

18 ulasan

eh..ada star wars yg terbaru ye? tatau pulak. dulu masa zaman sekolah pernah lah juga follow cerita nie..

Saya antara peminat tegar star wars.. sampai ke tua ni pun ttp minat lagi hehee..

hu3..wayang pacak tu kaalu kat kampung aku dulu ada masa majlis bebsar-besar je...star wars ni antara filem feberet aku sejak dari kecik...hu3

Lama lagi nak tunggu nihh..

saya sama dgn HB, byk-byk cerita, Star Wars tak berapa suka.. biasa tu kan HB. thats the colors of human ada yg suka ada yg x suka kan...

Emm tak prnah tengok plak cerita macam ni..hehe

Emm tak prnah tengok plak cerita macam ni..hehe

Saya memang kaki wayang.. cuma jarang sangat review filem.. rasanya dah banyak blog yg review filem... tapi filem star wars memang saya minat... selian dari tu ialah siri Lord of the Ring termasuk Hobbit

para pelakon pun dah juga tua tuan.....

sekarang dah pakai projektor..lagi hebat

kalau tak tunggu rasa sekejap tu..

cerita fiksyen..kalau cerita komedi dan romance ..memang pilihan utama..saya ada jiwang karat sedikit

cerita fiksyen..memang ada peminatnya

bina satu lagi blog bro..niche review filem la.

Saya memang jarang review filem ni. Tapi flem star wars ni macam menarik

CARA ATASI JERAWAT DAN PARUT

cerita fiksyen yang budak-budak suka

kalau blogger adarain suka review filem..saya kongsi preview sahaja..


EmoticonEmoticon