Nak Kereta Axia Carilah Saya

Nak Kereta Axia Carilah Saya…Wah tajuk entri memang direct to the point.Buat apa yang berselindung jika nak berbisnes.Buat makluman semua bukan HB yang jual tetapi rakan blogger HB yang kini menjadi Penjual Kereta Profesional.Sudah tentu kereta axia memang dalam senarai jualannya.Semoga maklumat yang dicari boleh memberi manfaat kepada kalian.Mungkin pada masa yang akan datang.Kalau tidak pun sekarang!

kereta axia

Sila rujuk  http://keretaperodua.com/ untuk maklumat lanjut

Blogger yang ensem ini memang kerja dia jual kereta termasuklah kereta idaman ramai iaitu kereta Axia.Walaupun menjadi blogger, menjual kereta adalah pekerjaan yang diminatinya sehingga sanggup meninggalkan kerja kerajaan.Jika tak percaya boleh baca sendiri entri yang beliau tulis Kenapa Menjual Kereta?

Atas nawaitu untuk membantu rakan blogger HB jadi entri ini HB karang khas untuk meningkatkan jualan kereta Axia beliau.Lagipun tulis blog tidak guna modal besar.Setakat modal masa dan elektrik sedikit.Itu sahaja.Lagipun tak akan berkira jika nak buat kebaikan.

Mari kita lihat sekali lagi bagaimana rekabentuk luaran kereta Axia.Cantik menawan.Biasanya HB bila tengok gambar maka keinginan untuk mendapatkannya pasti membuak-buak.

Bagaimana pula gambar dalaman kereta Axia.Dah tengok tu keinginan bertambah-tambah pula.

Soal pemilihan warna menimbulkan minat juga.Jangan risau kereta Axia menawarkan warna yang boleh memikat jiwa dan raga.Ingat warna yang cantik dan bersesuaian dengan naluri boleh meningkatkan aura kalian.

Apa lagi.Sembatlah satu hari ini.Jom hubungi rakan HB yang memang sedia membantu kalian di >>>>>>>>SINI

 

Kesimpulan dari admin,

HB pernah  beberapa kali membeli kereta.Pengalaman yang lalu banyak mengajar HB bahawa penjual kereta yang bagus sentiasa memberi infomasi yang lengkap.Mereka betul-betul membantu pembeli supaya  kereta yang kita inginkan itu tidak menimbulkan rasa kesal atau terkilan.

Mereka juga akan bekerja keras untuk kalian dalam proses permohonan pinjaman dari bank.Sebab itu pilih penjual kereta yang profesional dan bertanggungjwab.Jika semuanya berjalan lancar maka impian kalian untuk memiliki kereta baru akan cepat terlaksana.

Atas alasan ini HB amat menyarankan kalian untuk menghubungi rakan HB yang dikenali sebagai Shah PK.Jangan malu dan jangan segan.Hubungi beliau jika rasa kalian memerlukan info lanjut tentang kereta Axia.

Sekian.Salam motivasi dan selamat berurus niaga.

16 ulasan

Salam..terima kasih tuan di atas entri ni..terharu plak rasanya..kalau ada pembeli dari sini pasti saya akan berikan komisyen utk tuan :)

p/s : nampaknya kena buat sistem affiliate plak lps ni :)

Wsalam...sama-sama bro..rasa-rasanya itu kira belakang sekali..lagipun saya buat latihan advertorial nie..

ps: idea affiliate mungkin agak baru pulak dalam bidang jual kereta..boleh test market juga bro!

Semoga maju jaya buat PK

http://madey09.blogspot.com/2014/11/indahnya-hidup-jika-kita-selalu-positif.html nak kenal anda pula blogger lelaki..jemput tengok dulu blog Etuza ya..nak cari blogger laleki yang boleh bersaing dengan JM dan UMI di blog pesona mustika..apapun hanya kita berblog release tenson kata orang sambi2 dapat jua ilmu

LDalam senarai nak beli kereta ni, tapi kena cukupkan duit dulu :D

harap-harap macam tu..

memang betul tu..berblog banyak manfaatnya selain dapat duit

bersabar bro..cukupkan duit dulu

dah banyak kali tengok atas jalan..okey la kereta axia nie..cuma iriz tak pernah terserempak lagi..setakat tengok test drive punya kereta aje la

Menarik ni... semoga terus maju & berjaya.. :)

kalau bukan keperluan..kereta tak perlu beli pun tak apa..namun kereta amat diperlukan kepada mereka yang sudah berkeluarga

ha..ha...terima kasih tuan KK

ada duit saya pun mahu beli kereta

kalau nak try sewa Axia di Selangor boleh hubungi saya :) saya da sebiji baru keluar !

macam kenal je awak tu..he..he..

betul ke nie..nanti boleh saya buat review..


EmoticonEmoticon