Berani Untuk Sihat Dari Elnaomie.net

www.elnaomie.net

Berani Untuk Sihat Dari Elnaomie.net…Tagline blog ini memang bagus.Mudah diingati dan difahami.HB percaya blog ini mementing perkara yang melibatkan kesihatan.Dengan blog ini HB percaya admin blog  akan membuat sesuatu pembaharuan dari semasa ke semasa.Buat makluman semua blog ini adalah penaja ketiga dalam kontest  Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.

Blog yang menggunakan platform Wordpress ini amat ringkas.Tidak rumit dan ia amat memudahkan para pembaca dan pengunjung. membacanya..Cara penyampaian blog ini santai. Penulisan adalah pengisahan dan pengalaman dia sendiri yang menggunakan produk Shaklee.Sebagai pengguna Shaklee atau para pengedar sangat digalakkan untuk berkongsi pengalaman dalam blog ini. 

Meskipun blog elnaomie.com tidak dikemaskini setiap hari,HB tetap berpuas hati kerana admin boleh membalas komen dengan baik.Setidak-tidaknya cara ini memberi penghargaan kepada para pengomen yang datang berkunjung.

Dalam banyak perkara tentang blog ini,HB suka tagline  elnaomie’ berani untuk sihat’.Pada tafsiran HB. bukan semua orang berani untuk mengekalkan kesihatan apabila melibatkan wang ringgit.HB akui harga produk Shaklee agak tinggi.Sebab nak jaga kualiti dan jenama itu sendiri.Maka para pelanggan wajar percaya penuh jiwa dan perasaan.

Berani bukan setakat sehari dua.Kalau boleh berterusan dan bertahan sampai bila-bila agar mutu kehidupan lebih bagus.Sebab itu orang yang berjaya dengan orang yang belum berjaya ada perbezaan yang jelas.Orang berjaya berani dan orang belum berjaya kerana belum berani.HB harap ulasan ini memberi motivasi kepada pengedar Shaklee.Lebih-lebih lagi kepada para peserta yang sibuk mempromosikan Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan.

 

Kesimpulan dari admin,

Jujur HB kata suka dengan blog elnaomie.net.Ringkas namun padat informasi yang diceritakan secara ikhlas dari hati yang suci.Penulisan begini akan memberi psikologi yang hebat kepada pembaca.Sebab ikhlas walaupun tujuan memang ke arah mencari kejayaan dalam Shaklee.

Tidak dinafikan membawa blog tersebut cukup lengkap.Bukan setakat soal kesihatan tetapi memberi makna juga kepada ikatan kekeluargaan.Lebih tepatnya menjurus kepada soal rumahtangga.Ilmu tentang perkara ini boleh ditemui dalam link >>>>>>RUMAHTANGGA

Sekian.Salam motivasi dan harap dapat jumpa lagi.

11 ulasan

Terima kasih HB kerana sudi membuat review yang menarik untuk blog saya, terharunya :)

terbaik la bro..bila nak review blog gua plak

Wah rajinnya bro HB buat review..

jadi kena berani jenguk blog Elnaomie ni nanti

sama-sama dan harap ia memberi satu manfaat nanti

insha Allah ada kesempatan waktu nanti..

terima kasih..he..he,

ya..harap macam tu..la nanti

okeh.

gua gi usha jap blog itu.

itu yang sebaik-baiknya..bro

terbaikk..rajin promote nii.. hehe


EmoticonEmoticon